שלום אנשים ;]

פייקס

New member
שלום אנשים ;] ../images/Emo9.gif

אני טל, בת 17 מרעננה
היום ראיתי בפעם הראשונה ורוניקה מארס, את הפרק ששודר בערוץ 10 אהבתי לאללה, אבל.. אני ממש לא מבינה את הקטע של הסדרה כאילו, הבנתי שהיא חוקרת וכל זה אבל בפרק היום היו כל הזמן פלשבקים שלה עם איזו חברה שלה וממש לא הבנתי איך זה מתקשר.. מישהו יכול להסביר לי פריטי פליז? :) תודה!

LuLiLoPiLaTo1

New member
ברוכה הבאה!! כמה רענניות../images/Emo8.gif

הפלשבקים עם החברה זה בגלל שלאורך כל הסידרה היא מנסה לפענח מי רצח את החברה שלה-בפרק הראשון ראו שהיא נרצחה,אבל לא יודעים מי רצח אותה..אז כל הזמן יש את הפלשבקים שהיא מנסה להיזכר בדברים שקרו להם ביחד וכ'ו..
איך התרשמת בינתיים מהסידרה?נכון יפה?מאיזה תיכון את ד"א?(את יכולה לכתוב בפרטי:))

פייקס

New member
היי ../images/Emo13.gif

תודה רבה על ההסבר, באמת עכשיו הכל הרבה יותר ברור =] אני מתיכון אביב, את מכירה מישהו מפה? ספרי קצת על עצמך :)

LuLiLoPiLaTo1

New member
אהה הבנתי../images/Emo13.gif

אנחנו די קרובות אלייך חח את בכיתה י"ב? ואממ מה יש לספר על עצמי?תקראי ת'חתימה אולי יש שם משהו מעניין חח

LuLiLoPiLaTo1

New member
בטח!!!../images/Emo13.gif

היא הייתה חברה טובה שלי פעם ואח שלי חבר של אח שלה..
איך את מכירה אותה?את זה נראה לי נשאיר למסרים לא?חחח

טל...

נכון יש את מספר הדפים בערך בתחילת העמוד של הפורום? אז באותה שורה כתוב לך השם משתמש שלך ומספר המסרים.. נגיד "פייקס, 1 מסרים" תלחצי על זה כדי לבדוק את המסרים שלך ויש לך במסר עצמו השב..

snoop cat

New member
ברוכה הבאה!

אוקי, אז כל פרק היא חוקרת תעלומה יומית אחרת, אבל יש 2 תעלומות גדולות שמתפרסות על כל העונה - האחת מי רצח את החברה הכי טובה שלה לילי- זאת שהיא נזכרה בה. בעיקרון, תפסו מישהו והוא יושב בכלא, אבל ורוניקה בטוחה שזה לא הוא, ובפרקים הבאים היא תמצא עוד הוכחות שזה לא הוא. התעלומה השנייה היא מי אנס אותה במסיבה שהיא הייתה בה לפני שנה. בעצם היא שתתה משקה עם סם, והדבר הבא שהיא זוכרת זה הבוקר למחרת. נחזור לתעלומה הראשונה - בפרק היום בגלל הנשף, ובגלל ההשקה של המזרקה לזכרה של לילי, היא נזכרה בכל הזמנים שלהם ביחד. זהו, מקווה שתמשיכי לצפות

inbalinbal1

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתתמידי ותמשיכי לראות את הסדרה וכמובן שתהני ממנה

פייקס

New member
תודה רבה על כל התגובות וההסברים ../images/Emo9.gif

ספרו קצת על עצמכם אנשים

irene17

New member
ברוכה הבאה, טל!

אני אירנה, בת 20 מת"א. מקווה שנראה אותך הרבה בפורום.

Lirchu

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

גמני מסתובבת ברעננה [ג'עננה] הרבה
חיחי הכל בגלל ה 2 רענניות שכתבו שם למעלה!!!
בושה וחרפה...ילדה כמוני
סתם סתם...
תהני!

פייקס

New member
להסתובב ברעננה זה בסט

למרות השעמום ;) וואי לירי, יש לך שם יפה לאללה

למעלה