שלום אנשים!

שלום אנשים! ../images/Emo9.gif

אני חדשה פה!
אני בת 17 מכפר סבא ואני חייבת להתוודות שלא ראיתי את הפרק ה-1 של ג'ואן(בבקשה אל תענישו אותי!
) עד היום-סוף סוף!(היה שווה לחכות...
) וכן,גם אני התמכרתי בקלות לסדרה - מחכה ליום רביעי(עד שהוא מגיע...
) וא"כ אני וחברות שלי מעבירות חוויות בבצפר... אחד הדברים שאני אוהבת בסדרה זה הפסקול שלה-הוא פשוט מצויין
אז זהו,מקווה להשתלב פה!
נ.ב-אני גם בפורום ה+הוד+ם ופירסינג-סתם לידע כללי...

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

היי... מה המצב? אני עופרי... אני בת 13... ואם זה משפר את הרגשתך גם אני לא ראיתי את הפרק הראשון...(
) אמ... זהו... תהני פה...

thebaby

New member
בן16...../images/Emo101.gif

הפרק הראשון היה נחמד... אבל הוא לא היה כזהההה חשוב. אבל מה שכן, הפסקול בו היה פשוט מעולה... זה בערך מה שלכד אותי בפרק... הפסקול ניצח אצלי עם Kryptonite ו Tomorrow ...
תאמת, הפרק שהכי אהבתי זה כשהיא הרסה לאדם את הפסל... זה היה נחמד. איך שהיא בכתה וזה. נו אז אני קצת סדיסט. אהבתי את הפרק הזה כי כל הסדרות שמתעסקות בבני נוער לא יודעות לבחור שחקנים ותסריטאים ודווקא בסדרה הזאת הם עושים עבודה דיי טובה... בעיקר בקטע שהיא שומעת המון מוזיקה... ואין לה יותר מידי חברים מוגדרים(אני יודע שהיא עברה דירה) שהיא מתמודדת עם כל הבעיות ובלה בלה... אבל כשהיא בכתה היא עשתה את זה טוב. חוץ מהעובדה שהיא חסודה שזה מממששש נדיר בארה"ב בקרב בני נוער בימינו... היא משחקת טוב. והם עושים עבודה טובה שם בלי מסרים חינוכיים ברורים מידי... רק כאלה מוסתרים
טוב שלא כתבתי מגילה

למעלה