שלום אנשים באתי לפה כדי לבדוק איך הפורום שלכם... אז אני ליבנת מאיזור חדרה, נעים להכיר
E elivnat New member 9/6/05 #1 שלום אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באתי לפה כדי לבדוק איך הפורום שלכם... אז אני ליבנת מאיזור חדרה, נעים להכיר
שלום אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באתי לפה כדי לבדוק איך הפורום שלכם... אז אני ליבנת מאיזור חדרה, נעים להכיר
ה היחפה עם כתר של זהב New member 9/6/05 #4 שלום ליבנת ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif ברוכה הבאה! תהני
צ צילי לנצח New member 9/6/05 #5 נצל"ש,אם מישהו זוכר אותי../images/Emo152.gif [אני צליל רביץ ,לשעבר ] סתם קפצתי לפורום המושלם הזה גם בכדיי לחנוך את כינויי החדש וגם כי התגעגעתי
נצל"ש,אם מישהו זוכר אותי../images/Emo152.gif [אני צליל רביץ ,לשעבר ] סתם קפצתי לפורום המושלם הזה גם בכדיי לחנוך את כינויי החדש וגם כי התגעגעתי
ה היחפה עם כתר של זהב New member 9/6/05 #6 צליל! ../images/Emo60.gif אני זוכרת ואני זוכרת תתחדשי על הכינוי! מה שלומך?
צ צילי לנצח New member 9/6/05 #7 יאי../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif את זוכרת אותייייייייייי יופי דוודוודודו הכל טוב ברוך השם תודה איך הולך אצלך? ותודה בכבוד
יאי../images/Emo9.gif../images/Emo152.gif את זוכרת אותייייייייייי יופי דוודוודודו הכל טוב ברוך השם תודה איך הולך אצלך? ותודה בכבוד