שלום אנשים

שלום אנשים../images/Emo29.gif

לא הייתי פה הרבה זמן האמת שסגרתי שבת אחרונה ועכשיו חזרתי הבייתה אחרי שבועיים בבסיס טירונות אז כבר עברתי שבועיים וחצי טירונות ויום חמישי אני מסיימת! בהתחלה היה לי מזה קשה.בכיתי כל יום שעות ורציתי הבייתה כל הזמן.אבל שבוע שעבר נהיה כבר יותר טוב..במיוחד אחרי השבת שסגרנו.שבהתחלה נורא בכיתי שאני צריכה להשאר אבל בסך הכל היה סבבה הכרתי אחלה של בנות ועכשיו אני לא מפסיקה לצחוק שם
זה קצת קשה,במיוחד השעות שינה וזה שצריך לקום בארבע,חמש בבוקר.האוכל מגעיל אבל זה חפיף כבר. אנחנו טוחנות מלא ממתקים
בסך הכל עכשיו פי אלף יותר טוב מההתחלה והיום חזרתי הבייתה באיזה 10 בבוקר כבר אחרי שסגרנו שבועיים היה קצת בעיות שהיה גשם כי האוהלים נוזלים אבל חפיף
אנחנו לא עשויים מסוכר וזה מזכיר לי-אמרתי לידיד שלי בטלפון על זה לפני איזה יומיים אז הוא אמר לא נורא אז אמרתי לו בצחוק שזה כן כי אני עשויה מסוכר אז הוא אמר לי "בגלל זה את כזאת מתוקה"
זהו בעקרון...מקווה שבסדר אצלכם...

sovlanit

New member
ILL TAKW THE RAIN

אהלן,מתוקה. שמחתי לקרוא את דברייך. איזה יופי שכבר את מרגישה שייכת למקום ולאנשים. אני בטוחה שצפוי לך עתיד מזהיר, וצ.ה.ל זו אבן הדרך הראשונה בדרכך לעצמאות ולצמרת. תהני מהשבת ומהחיים. חיבוק

ניני5

New member
איזה כייף לחוות דברים חדשים

ולהתגבר על קשיים. איזה כייף ללמוד כמה כוח, סבלנות, תעצומות נפש יש לנו כשאנחנו עומדים למבחן. כמה טוב להתבגר.

הרגשתי שאני חייבת

הרגשתי שאני חייבת לכתוב לך אני כולה שלושה חודשים בצבא אבל כבר למדתי כמה דברים במסגרת הזאת. החלטתי להעניק לך בזאת כמה דברים שמאוד עזרו לי. אגב, בדרך כלל הטירונות קשה אבל השבוע האחרון הוא ה-שבוע הכי כייפי שאפשר, גם כשבאמת קולטים שהנה זה נגמר פתאום לא רוצים לעזוב אחד את השני. חוץ מזה שאצלנו סתם צחקו בלי סיבה אפילו המפקדים. יש להם איזו מין נטייה לשבור קצת "מרחק פיקודי" למרות שאסור להם. הימים האחרונים הם הכי כייפים. מה שלמדתי בטירונות זה שלפחות שם- איומים הם סתם איומים. זאת בערך אחת הדרכים הכי אפקטיביות שיש להם כדי להחדיר משמעת באנשים. אני זוכרת (כולה לפני חודשיים) את הטירונות בתור כייף אדיר, צחוקים וחוץ מזה זה חוויה לקום בשעות כאלה מוקדמות. אגב יש סיכוי מאוד גבוה שבטירונות זאת המשמעת הכי קשה שתיתקלי בה במהלך השירות הצבאי. גם בקורס היה לי כייף, רק שהלכתי לשרת במשהו אחר בכלל... ועכשיו אני משרתת, וכאן היה לי הגילוי המדהים שבצבא יש הרבה רגעי שיעמום- כמובן שזה תלוי מאוד במה שעושים. אז כמה דברים שלמדתי- לקחת ה-כ-ל בפרופורציות. כל פעם שאת מרגישה שסוף העולם קרב תשאלי את עצמך מה תזכרי מזה בגיל 60. לי זה עזר מאוד. דבר נוסף- תזכרי שבן אדם לא יודע לכמה הוא באמת מסוגל. עוד דבר- אבל זה משהו שאני לקחתי לעצמי. בצבא נורא מנסים לחנך אותך להיות כמו כולם, ואת די מוזרה אם את לא שבוזה או משהו בסגנון... אני פשוט בחרתי ליהנות מהשירות (והם משתהים לנוכח המוזרות שלי) ולקרוא וללמוד ובאותו זמן אני אני. חברה שלהם וכייף לי איתם. אני פשוט בחרתי במקום לישון ולהעביר את הזמן ללמוד לתיאוריה וללמוד לבגרויות וללמוד על עוד מכשירים ביחידה שלי... עד כדי כך שחלקם כבר אמרו לי שאני "החומר ממנו קורצו אנשי קבע". הייתי אומרת לך עכשיו שאני לעולם לא אהיה בקבע אבל אני יודעת יפה מאוד שמה שאני חושבת עכשיו זה לא בהכרח מה שני אחשוב עוד שעה. עוד משפט שממש גורם לחברים שלי בצבא לצחוק- "בצבא המשימה האמיתית היא להישאר אופטימי למרות שיש לך את הכל הסיבות להיות פסימי". עוד דבר- תרגיל טוב- תלמדי לצחוק לנוכח חוסר היעילות וההגיון בצבא, זה פשוט יותר טוב ואפקטיבי מסתם להתעצבן מזה. בהחלט בצבא כל התחלה היא קשה אבל בדרך כלל ככל שעובר הזמן קל יותר וכייף יותר (זה כבר תלוי בך). הדבר המאוד חשוב לדעתי הוא לציין שיותר חשוב אפילו מהתפקיד אותו תעשי- חשוב האנשים שאיתם תשרתי, אני לדוגמא משרתת בתפקיד "לא משהו" אבל החבר'ה שם ממש מעניינים וכייף לי איתם, הם החלק הגדול בכייף שלי בשירות. עד לכאן העיצות שלי, מקווה שאפילו משפט אחד פה יעזור לך! מגע הקסם

איל באש

New member
איזה כייף שחזרת אלנו ../images/Emo23.gif

זה מחמם את הלב לחשוב שאת חיילת עכשיו, שהכרנו בהתחלה היית בסוף התיכון, והזמן עשה את שלו. בהצלחה שבת נעימה

למעלה