ILL take the rain
New member
שלום אנשים../images/Emo29.gif
לא הייתי פה הרבה זמן האמת שסגרתי שבת אחרונה ועכשיו חזרתי הבייתה אחרי שבועיים בבסיס טירונות אז כבר עברתי שבועיים וחצי טירונות ויום חמישי אני מסיימת! בהתחלה היה לי מזה קשה.בכיתי כל יום שעות ורציתי הבייתה כל הזמן.אבל שבוע שעבר נהיה כבר יותר טוב..במיוחד אחרי השבת שסגרנו.שבהתחלה נורא בכיתי שאני צריכה להשאר אבל בסך הכל היה סבבה הכרתי אחלה של בנות ועכשיו אני לא מפסיקה לצחוק שם
זה קצת קשה,במיוחד השעות שינה וזה שצריך לקום בארבע,חמש בבוקר.האוכל מגעיל אבל זה חפיף כבר. אנחנו טוחנות מלא ממתקים
בסך הכל עכשיו פי אלף יותר טוב מההתחלה והיום חזרתי הבייתה באיזה 10 בבוקר כבר אחרי שסגרנו שבועיים היה קצת בעיות שהיה גשם כי האוהלים נוזלים אבל חפיף
אנחנו לא עשויים מסוכר וזה מזכיר לי-אמרתי לידיד שלי בטלפון על זה לפני איזה יומיים אז הוא אמר לא נורא אז אמרתי לו בצחוק שזה כן כי אני עשויה מסוכר אז הוא אמר לי "בגלל זה את כזאת מתוקה"
זהו בעקרון...מקווה שבסדר אצלכם...
לא הייתי פה הרבה זמן האמת שסגרתי שבת אחרונה ועכשיו חזרתי הבייתה אחרי שבועיים בבסיס טירונות אז כבר עברתי שבועיים וחצי טירונות ויום חמישי אני מסיימת! בהתחלה היה לי מזה קשה.בכיתי כל יום שעות ורציתי הבייתה כל הזמן.אבל שבוע שעבר נהיה כבר יותר טוב..במיוחד אחרי השבת שסגרנו.שבהתחלה נורא בכיתי שאני צריכה להשאר אבל בסך הכל היה סבבה הכרתי אחלה של בנות ועכשיו אני לא מפסיקה לצחוק שם