שלום אנשים....

שלום אנשים....../images/Emo24.gif

חזרתי... חחח...סתם....היום תיקנו לי תמחשב.. כי איזה מישהו פרץ לי ומחק הכול...:(((( ... בגלל זה לא הייתי פה פול זמן... מה קורה אצלכם מה חדש??? אני צריכה להיכנס פה לעיניינים קצת...עזבו התחרפנתי... סוו.... לפני כמה זמן קניתי מעיל חדש בקסטרו... הלבן הזה שבקטלוג... אז מה אתם אומרים עליו?... ומחר אני נוסעת לשוק ראמלה לוד.. או איך שלא קוראים לזה...השוק הזה בקריית אתא...אם מישהו מכיר... יש שם בגדים יפים?... ועד עכשיו זהו....

Cold As Death

New member
יש שם בגדים מאוד יפים...

יש שם הכל. בגדים רחבים, צמודים, קאסטרו, חיקויים. מה בראש שלך... מאוד מומלץ לבקר שם לפעמים. אגב-אני לא בדיוק חדשה פה..אבל כשראיתי ת'הודעה לא יכולתי להתעלם.

אוקיי...חזרתי....

קודם כול תודה... אוקיי אז: קניתי 3 סוודרים עם צוואר פתוח והם דיי דקים ואמא שלי כעסה עליי היא אומרת שיהיה בזה קר ושאני ארצה עוד סוודרים ... ושלא יהיה לאן ללבוש אותם ובלה בלה בלה.. קניתי גופייה לאימונים, עוד חולצה אדומה כזו עם בת יושבת על אותיות... קניתי 5 קליפסים מגניבים, ו3 זוגות עגילים... קיצר מזה שווה לנסוע לשם, יש שם הכול וממש בזול! וד"א יש שם ממש הרבה גניבות חח ממש מפחיד היה!....

אופסי....שכחתי

הוא עובד רק בימי שני מ8 בבוקר בערך עד 8 בערב....ולא כדאי ללכת לשם בחופשים כי אז מגיעים מלא אנשים.. עדיף יום חול...

למעלה