ברוכה הבאה
ח ח ב ו ב ה New member 25/3/03 #1 שלום אנשים ../images/Emo24.gif מה המצב? אני חדשה פה בפורום קוראים לי מיכל ואני בת 14 ממ.. זהו בערך אם אתם רוצים לדעת משו שאלו (; ביי ביי לכם
שלום אנשים ../images/Emo24.gif מה המצב? אני חדשה פה בפורום קוראים לי מיכל ואני בת 14 ממ.. זהו בערך אם אתם רוצים לדעת משו שאלו (; ביי ביי לכם
ח ח ב ו ב ה New member 27/3/03 #7 אההה אתם תצחקו עליי אני בטוחה!! (טוב לא עליי- על המועצה שלי) אני במועצה אזורית.... טטטם.... גזר :\ כןןן גזר חח שיהיה... ואני מדריכה עכשיו...
אההה אתם תצחקו עליי אני בטוחה!! (טוב לא עליי- על המועצה שלי) אני במועצה אזורית.... טטטם.... גזר :\ כןןן גזר חח שיהיה... ואני מדריכה עכשיו...
מ מאיושית New member 27/3/03 #8 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif את מגזר יששששששש אני לא לבד מאיזה ישוב את אתם רואים- גם גזר לא ממש פיקטיביים
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif את מגזר יששששששש אני לא לבד מאיזה ישוב את אתם רואים- גם גזר לא ממש פיקטיביים
ח ח ב ו ב ה New member 28/3/03 #9 גם את מגזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא יאומן! סתם... רגע בת כמה את? ובאיזה כיתה את לומדת? אני מבית עוזיאל... ( ) ואת???????
גם את מגזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא יאומן! סתם... רגע בת כמה את? ובאיזה כיתה את לומדת? אני מבית עוזיאל... ( ) ואת???????
ע עמריבליו New member 28/3/03 #11 אם כבר בית חשמונאי אז מה שלום חן טפירו? אם יוצא לך לראות אותה, תשאלי אותה עם היא קיבלה את הדברים ששלחתי בדואר.
אם כבר בית חשמונאי אז מה שלום חן טפירו? אם יוצא לך לראות אותה, תשאלי אותה עם היא קיבלה את הדברים ששלחתי בדואר.
ע עמריבליו New member 28/3/03 #13 אני יודע הכוונה הייתה שאם את במקרה רואה אותה כשהיא חוזרת הביתה... אני םשוט אף פעם לא מצליח לתפוס אותה.
אני יודע הכוונה הייתה שאם את במקרה רואה אותה כשהיא חוזרת הביתה... אני םשוט אף פעם לא מצליח לתפוס אותה.
ח ח ב ו ב ה New member 27/3/03 #6 לא... אני לא יודעת אולי כן אבל אני סתם לקחתי ת'שם הזה כי הוא יפה ואני לא בכיתה ח' אני ב- ט' :]