שלום אנשים!!!

שלום אנשים!!! ../images/Emo24.gif

אני חן הוכמן, ואני מעריץ את משינה, מוניקה סקס!!!!, היהודים, שיגעץ ועוד כמה... אני גם מנהל פורום של מוניקה סקס... מקווה שתקבלו אותי... שלכם חן הוכמן...

rainbowgirl

New member
מממ גמ אני חדשה.

ואני כמעט לא מכירה שירימ של משינה... ראיתי את ההופעה שהייתה בערוצ שלושימ ושלוש לפני כמה ימימ ונחמדה הלהקה :) בא לכמ להמליצ לי על שירימ להוריד? תודה רבה :)

meiravma

New member
קורל יקירתי...

כלל ידוע בפורום הזה - "משינה לא צורבים!"
ובכל זאת - יש עכשיו מבצע על רוב הדיסקים שלהם, זה יוצא די בזול. אם את משינאית חדשה - קני את "גבירותי ורבותי" ואת "להתראות נעורים שלום אהבה". אם את מכירה ת´להקה - טוב, נו, מי שאמליץ לך מה לקנות...

אם את לא יודעת איפה לקנות...

תכנסי לאתר של NMC לכל הדיסקים הראשונים כי הם הוציאו. ל"שיא הרגש", "להתראות נעורים שלום אהבה" ו"מכונת הזמן" תיכנסי לאתר של הד ארצי

עדיף לקנות

דיסקים שיש בשניהם בNMC כי הם יותר זולים אבל עקרונית עדיף לקנות את הדיסקים באוזן השלישית

שלמונזה

New member
עוד אחד חדש

וזה אומר עוד חדש שלא קיבלנו לפי המסורת... אנשים מה קורה פה? שם גיל אזור מגורים (אני רוצים שהמרכז ישלוט...) ו- 5 שירים אהובים של משינה. בלי הדברים האלה אין קבלה לפורום!!!! סתם הכל בצחוק

rainbowgirl

New member
מממ אבל אני רוצה לשמוע משו לפני

שאני קונה :/ אני לא מתכוונת לצרוב :/ כל הדיסקימ שלי לא צרובימ(נראה לי). בכל זאת אי אפשר להמליצ לי על שירימ? :)

rainbowgirl

New member
רוני מסרה את אהבתה ושאינ לה נט

וברגע שהיא תוכל להיתחבר היא תשלח הודעה.

למעלה