שלום אנשים

Pink Punk Girl

New member
שלום אנשים ../images/Emo24.gif

טוב, אני שיר בת 13 וחצי ויש לי כמה שאלות .. 1) אם עשיתי סיאנס .. איך אני יכולה לדעת אם הרוח עזבה ? .. וגם שאלתי את הרוח אם היא סולחת והיא אמרה כן אז מה זה אומר ? .. 2) איך אני יכולה לדעת אם יש לי רוח בבית ? .. תודה רבה מראש !! שיר

תשובות../images/Emo13.gif

1. אם עשית סיאנס, את אמורה לבקש מהרוח ללכת, ואז הנר על נקודת היציאה בלוח אמור להיכבות. אם הנרות לא נכבו זה מאוד לא טוב! 2. בדרך כלל לא מחפשים רוח- הרוח מגיע אליך.

TURMALINA

New member
שיר...

1) למה עשית סיאנס אם את לא מבינה בזה? 2) האמת היא שאת לא יכולה לדעת אם הרוח אכן עזבה, כי יש מה שנקרא "תיקשור שקרי"- כאשר הרוח משקרת ובעצם נשארת, אבל היא מודיעה לנוכחים בסיאנס שהיא עזבה את החדר.

Pink Punk Girl

New member
אז רגע היא לא עזבה ?! ../images/Emo2.gif

אי אפשר לדעת נכון .. ? ..
.. טוב נראה , למרות שנראה לי שהיא הלכה .. חוצמזה אני גם לא בטוחה אם היא באה .. ברגע שזימנו אותה היה טךפון וזהו אז אני לא יודעת ..

o o z i z

New member
אפשר לתעת אם היא עזבה!

תעשי עוד הפעם שיאנס רק עם נר דלוק מתחת ותשאלי אם היא עזבה ועם עונים לך שכן עז היא עזבה!!! ואם היא לא עונה זה אומר שהיא עדיין קאן והיא לא רוצה לגלות לך! אם בכל זאת היא לא הלכה תלכי לבית הכנסת ותביאי משם מים (אפילו מהברז) תעשי מעל המים שיאנס ותשפכי את המים על הרצפה ! ברגע שעשית זאת הרוח חזרה לשמים!!!

o o z i z

New member
שיר תקשיבי....

שמי עודד בן 11 למרות שאני קטן אני מבין הרבה מאוד בסיאנס!!!! תעשי עוד הפעם סיאנס אבל תדליקי מתחת נר! ותשאלי את הרוח עם היא עזבה! (זה כאילו לדבר איתה בלי לקרוא לה מתוך שינה) זה אומר שהיא לא תיתקוף אותך (לגבי השאלה השנייה)

שיר, היי מה שלומך.. תקשיביב בעיקרון

אני לא ממש מכירה את העיניין עם נרות יציאה וכאלה, אבל סביר להניח שיש כמה שיטות, תסבירי קצת יותר בבירור מה היה או לפחות למה את חושבת שהרוח לא עזבה? יש לה מניע להישאר סתם כך? מה בדיוק עשיתם כדי שהיא תלך וכו´.. אני אישית מציעה לעשות סיאנס לשחרור רוחות ולסגור אותו, זא´ לומר שאם יש רוחות שמעוניינות לדבר אן לומר משהו על מנת להשתחרר או אם יש בבית רוח כלואה שתעלה עכשיו, עוד פרטים אני מעדיפה לתת לך במסרים אישיים אני לא חושבת שזה יותר מידי בריא לי לכתוב על זה כל כך הרבה לינוי

למעלה