שלום אנשים

astrix

New member
שלום אנשים ../images/Emo24.gif

הי זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן למרות שאני מעריץ גדול של באפי וראיתי את כל חמשת העונות הראשונות. יצא לי הרבה פעמים לעבור בפורום שלכם ונורא האהבתי אותו. ועכשיו לסיבה שאני כותב: לא מזמן היה דיון בפורום על האם סטאר וורלד ישדרו את העונה השישית והאם הם יצנזרו אותה, בגלל שלא בדיוק הבנתי מה קורה שלחתי להם דואל בנושא ולפני כמה ימים הם החזירו לי תשובה ואני מצטט. Dear Sir," In response to the inquiry, we are planning on airing the next season of Buffy the Vampire Slayer after the run of Roswell which should make it sometime early next year. As for the censorship issues, we have to adhere to our S&P guidelines so I cannot guarantee that it will not be censored. Regards STAR ME LTD" אז זהו אני מקווה שזה עזר לכם להבין את הכוונות שלהם. עד הפעם הבאה עופר. נ.ב. בגלל שנגמר באפי בסטאר ואין לי ביפ אז אני נורא מתגעגע לבאפי, אז כל מי שרוצה להתחיל שירשורים פילוסופיים בנושא באפי וכל המשמעיות השונות בסדרה אני אהיה שמח להצטרף.

Buffy1

New member
זה היה די ברור ../images/Emo4.gif

הערוץ הזה יכל להיות מושלם: ערוץ שמשדר פרקים חדשים של באפי, והיחיד בארץ שמשדר את אנג´ל (ועוד ישר אחרי באפי!). מילא הפרסומות, שגם מאוד מעצבנות ומפריעות כל 10-15 דקות, אבל החסרון הגדול של הערוץ הוא הצנזורים.
אניווי, תודה על המידע וברוך הבא!

ANGEL N

New member
"אנג´ל" נקנה ע"י ערוץ ישראלי מסתורי

שמעתי שהוא נקנה ואף אחד לא יודע ע"י מי? יש שמועות שזה ערוץ 10. אני כבר מת לראות שוב את העונה הראשונה ובמיחוד את השניה ועוד עם תרגום!

Cyber Cat

New member
יופי!!! ../images/Emo58.gif 6

תמיד רציתי לראות את באפי כפרקים בני חצי שעה... <sarcasm/> Cyber Cat

dawn 14

New member
עדיין לא הבנתי על מה אתם מדברים

ערוץ 10 הולך לשדר אנג´ל עם תרגום?????

idan3k

New member
כנראה...

בואו נעשה 1+1
ערוץ ישראלי כלשהו קנה את אנג´ל.
זה לא קשת (ביפ/ערוץ 2).
זה לא ערוץ 3.
ערוץ 10 הולך לעבור מתיחת פנים. איזה אפשרות סבירה קיבלנו
אנג´ל בערוץ 10

dawn 14

New member
הייתה כתבה

בראש 1 שפרדי בעלה של שרה הולך להשתתף בפרק 200 של חברים והוא יהיה במטפל של אמי הבת של רוס ורייצ´ל. ואני לא מבינה למה הוא משחק בחברים ולא בבאפי ששם השחקנית הראשית זו אישתו!!!!

האמת היא (ספוילר ל5)

ששמעתי שהציעו לו את התפקיד של דרקולה ב Buffy vs. Dracula והוא דחה את ההצעה. וחוץ מזה, לא הבנתי את הקשר בין זה שהוא הולך לשחק בחברים ולא בבאפי. הוא קיבל הצעה מחברים ולא מבאפי. זה למה הוא משחק בחברים.

B a n j o

New member
בררר.... עלתה מחשבה מפחידה

מה אם זה ערוץ 1 ????????? אוי אלים, אני לא אעמוד בזה... אם מה שהם עושים לסימפסונס (
) אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לאנג´ל שם

Idomania

New member
מכל הערוצים האפשריים????

אני רק מקווה שהוא לא יעשה את אותו הבלאגן שהוא עשה אם זינה...

למעלה