שלום אנשים לקח לי מלא זמן למצוא פורום כזה, רעיון גאוני^^ ד"א, אני אורנג' בת 15 ממודיעין
O orange666 New member 6/5/05 #1 שלום אנשים../images/Emo152.gif לקח לי מלא זמן למצוא פורום כזה, רעיון גאוני^^ ד"א, אני אורנג' בת 15 ממודיעין
שלום אנשים../images/Emo152.gif לקח לי מלא זמן למצוא פורום כזה, רעיון גאוני^^ ד"א, אני אורנג' בת 15 ממודיעין
T The Human Torch New member 6/5/05 #2 ברוכה הבאה! :> ואת יכולה להגיד לנו את השם האמיתי שלך, זה בסדר.
B B a m B a m New member 7/5/05 #3 חחחח כן, לא נאנוס אותך ../images/Emo168.gif אני גבי, השתלבות מהירה!
A Annabel Lee Fairy New member 7/5/05 #4 אולי את לא../images/Emo54.gif אבל הפורום הזה מלא בפסיכופטים! המלטי על נפשך!!! סתם. השארי. אני טליה ואני סתומה.
אולי את לא../images/Emo54.gif אבל הפורום הזה מלא בפסיכופטים! המלטי על נפשך!!! סתם. השארי. אני טליה ואני סתומה.
O orange666 New member 7/5/05 #6 אע! תודה לכולם^^ אם אתם מאוד רוצים לדעת, קוראים לי תמר, אבל אף אחד כבר לא זוכר את זה. אולי חוץ מסבתא. אבל לא בטוח.
אע! תודה לכולם^^ אם אתם מאוד רוצים לדעת, קוראים לי תמר, אבל אף אחד כבר לא זוכר את זה. אולי חוץ מסבתא. אבל לא בטוח.
O orange666 New member 7/5/05 #7 אע! תודה לכולם =] אם אתם באמת רוצים לדעת, קוראים לי תמר, אבל אף אחד כבר לא ממש זוכר את זה. אולי חוץ מסבתא. אבל אני לא בטוחה.
אע! תודה לכולם =] אם אתם באמת רוצים לדעת, קוראים לי תמר, אבל אף אחד כבר לא ממש זוכר את זה. אולי חוץ מסבתא. אבל אני לא בטוחה.
D dndboy New member 7/5/05 #10 ../images/Emo103.gifלא נורא ^^ ברוכה הבאה! אני עמרי ואני לא פחות הוזי ממי שהכרת עד עכשיו =]
E Evil Beast New member 7/5/05 #9 היי אני עידו הפורום היה אקסמן, עד שהוחלט לשנות אותו לגיבורי על(זה היה רעיון שלי אני מתגאה בזה )