שלום אנשים!

פיית

New member
אנשים שאוהבים את אליזה לפה

יש לי כמה תמונות חדשות של אליזה הנה אחת

peace and Mor

New member
שלום אנשים!../images/Emo140.gif

קוראים לי מור... ואני צופה קבועה של באפי.... צופה כבר מההתחלה של הסידרה. מה שמצחיק זה, שהתחלתי לראות את הסדרה בעקבות הסרט "באפי" שיצא שבטעות אני ואחותי ראינו.... אז כשהיו את הפרסומות לפרקים הראשונים אמרתי שזו בטח סדרה טפשית שמנסה לחכות את הסרט.... אח"כ התמכרתי... והנה אני היום....!! הרשתי לעצמי להצטרף לפורום.... ורק לציין - הפייווריט שלי היא פיית´ הכלה!

פיית

New member
בתמונות 1 2 3

הם תמונות עכשביות הם מליפני יומיים הם יצאו במגזין אחד לא זוכרת איזה

peace and Mor

New member
גם...

אבל פה התכוונתי לכלה - כמו שאומרים לגבר: "איזה כלי!" אז כאן רק בנקבה.... כלה... למרות שהיא באמת כלבה...

BabyBlue

New member
אז זהו...שלא!../images/Emo121.gif

פיית´ לפי דעתי ממש ממש יפה והשחקנית מעולה.. שחכתי איך קוראים לה ...היא שיחקה במעודדות צמודות ובמלא סרטים של הולמארק ובעוד המון סרטים.... די אהבתי אותה בתור באפי... אין כמו המקור כמובן אבל, בכל זאת... היו שמועות שהציעו לה את התפקיד והיא סירבה, מישהו יודע אם הן נכונות? נ.ב- אין לי תמונה טובה שלה...אם למישהו יש תמונה ו\או חומר עליה מתבקש לצרף

peace and Mor

New member
לא התכוונתי להראות אותה כשלילית....

ממש לא......!! הבנת אותי לא נכון.... אני מתה על פיית´ (אליזה דושקו) בתור באפי לא ראיתי אותה כי אין לי דיגיטלי... וחברה שלי משתדלת להקליט לי את כל הפרקים.... אבל היא לא הייתה בבית כמה ימים... אז את הפרקים האחרונים היא לא הספיקה להקליט לי....:((( אבל שמעתי על זה משהו בסטאר וורלד... לא נראה לי בקשר לשמועות על התפקיד....

Lizz

New member
i thought you meant bride

אני מאוד מחבבת את אלייזה דישקו, אבל לא את פיית´. לא עכשיו, אחרי מה שקרה בסדרה של אנג´ל. והנה לינק שמח:

אשמה

New member
איזה יופי שהנושא עלה

אליזה דושקו היא שחקנית מדהימה, ופיית´ היא אחת הדמויות הכי אהובות עליי בסידרה היא עברה המון, היה לה קשה דברים הובילו לדברים והיא הגיעה להיות הרעה... אל תשכחו שבעיקר בבאפי דברים לא נשארים תמיד באותו מצב, הכל בתנועה, כל הזמן שינויים... אין כמוהה ובקשר לתמונה טובה שלה...

פיית

New member
פיית המלכה

פיית (אליזה דושקו)היא המלכה ואין מה לומר על איך שהיא נראת כי היא מושלמת ויותר יפה מבאפי.

sour girl

New member
no more faith bashing

הלך לי המחשב לשבוע ואתם כבר מספיקים להגיד דברים רעים על פיית´ זאת דמות גדולה ולמרות שהיא קצת כלבה מה שנותן את הרוב לדמות היא עדיין ה דמות בבאפי... אליזה דושקו היא שחקנית מצויינת... ********************************************************************** Fith: a life of a slayer is very simple want take have

BabyBlue

New member
הנה עוד פרטים על אליזה דושקו

שם: אליזה דושקו תאריך לידה: 30 בדצמבר 1980- מה שעושה אותה בת 21 וחצי מקום לידה: בוסטון מסצוסטס תפקידים בקולנוע:That Night, This Boy´s Life, True Lies, Journey, Bye Bye Love, Race the Sun, Bring It On, Soul Survivors תפקידים בטלוויזיה:Buffy the Vampire Slayer and Angel the series כאילו דהה... היא מ-ד-ה-י-מ-ה! וראיתי היום סרט בהולמרק (יש לכם בעיה?!) שהיא היתה צעירה.. חיוורת אבל יפה לאללה!

Cartman

New member
וכמובן כמובן כמובן

ג´יי ובוב השקט מכים שנית שמכה כרגע את ספריות הוידאו! רוצו לקחת, סרט גדול, וקווין סמית רולז!

למעלה