שלום אנשים

שלום אנשים../images/Emo140.gif

אחלה פורום יש לכם כאן, ואין ספק שהוא אחד מהמושקעים שנכנסתי אליו. אני אשמח להצטרף!! מעולם לא גרתי עם שותפים ("רק" עם בן זוגי) אבל אולי גם לי יהיה מה לתרום! סופ"ש נפלא לכווווללללםם

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לקח לי זמן להכין נגלה חדשה של
... את מוזמנת לכוס. הפורום עוסק בכל ההוויה של מגורים עצמאיים, ולגור עם שותפים זה רק פן אחד שלה. מגורים עם בני זוג מעלים לא מעט נושאי שיחה בפני עצמם, אבל על כך בפעם אחרת. מכל מקום, אני משוכנעת שיהיה לך מה לתרום, ואת מוזמנת לשבת עמנו.

SimsY

New member
סיפרתי למעלה בשרשור והנה תוספת

אני על הסף של 26... מקווה למצוא את הפינה שלי בחיים... ולאחר מכן אפילו את בן זוגי (שאני לא יכול למצוא כאן כי כולם מתים מפחד מהנטייה של עצמם) למדתי הנדסת תוכנה אבל נאלצתי להתפשר על עבודה בתמיכה טכנית בגלל שישראל לא בדיוק נמנית עם כותבי התוכנה העולמיות... בנוסף עברתי קורס בעיצוב גרפי ואני מקווה לעבור לעבוד בזה בקרוב. אני הומו ועצם היותי כזה, אני מתקשה לחיות באווירת השנאה והעויינות שאני מקבל בבית - וחייב למצוא לעצמי את המקום שיקבל אותי כמו שאני ושיבין שלא בחרתי להיות בעל שיער חום, עיניים ירוקות ויהודי אז גם לא בחרתי להמשך לבני מיני ולגלות חוסר משיכה מוחלט לגמרי לבנות המין השני (אם המין היפה הסליחה
) אי לכך ובהתאם לזאת - תכינו את הגברים - כי, תל אביב הנה מגיע סימס !!! עוד כל תל אביב תדע לה מי זה סימס !!!

karnaf7

New member
אמנם איני הומו אבל תמצא שבת"א

כמעט לאף אחד אין בעייה עם הנטייה המינית של אחרים. וגם עם יש, הם שותקים בדרך כלל. אז ברוכים הבאים לעולם הנאור...

SimsY

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

השנאה הזאת יצאה לי מהאוזניים כבר - ועל מה ? על משהו שאני לא שולט בו. בגלל זה אני נחוש לעבור לתל אביב

למעלה