שלום אנשים!!

m a y 17

New member
שלום אנשים!! ../images/Emo140.gif

היי קוראים לי מאי ואני חדשה בפורום הרבה זמן אני קוראת כאן והחלטתי להצתרף אז.... למישהו בא לעדכן אותי במה שהולך כאן?

אשמח לעדכן אותך

שלום לך, אגב את שולטת או נשלטת? אני מבין מאוד בתחום השליטה (אני נשלט) ואשמח לענות לך על כל שאלה וגם במסרים אישיים. נ.ב. פתחתי קומונה חדשה--סקס וBDSM וגם לשם את מוזמנת.

princeOFdream

New member
ובכן...

עידכונים את רוצה הא? אני מוכן לתת לך אותם אבל תצטרכי בתמורה לעדכן אותי קצת בנוגע אל מי את.. אז ככה: 1. זהו פורום סקס וBDSM ככתוב, אבל הוא בעיקר מתמקד בBDSM. 2. יש פה יצירות ספרותיות, דיונים על BDSM ומעט על סקס וונילי מה שנקרא, ירידות על כל-מיני אנשים מרגיזים שלא נשמעים לכללים וקשקושים למיניהם של חברי הקהילה. 3. יש פה בסה"כ אנשים טובים, מארחת חביבה ובעיקר מנהל נהדר שכולנו אוהבים. 4. אל תתפלאי לגלות כל-מיני הודעות מאנשים שאת כינוים מעולם לא ראית בפורום, היות ויש פה כל-מיני צופים נסתרים שלפעמים מחליטים גם לכתוב לנו מילה או שתיים. 5. זה לא רק פורום, יש פה עוד כמה דברים, כמו גלריות, מאמרים ולוח היכרויות שאף-אחד אינו משכיל להשתמש בו. 6. ולבסוף, יש פה אותי- הקשקשן הגדול ביותר בפורום שכותב בעיקר שטויות המהולות בחשיבה.. ולפעמים גם כמה דברים רציניים (ככל שאני מסוגל כמובן).

Z o d i a c

New member
מה עם קפה ועוגה לאורחת?

ככה חינכתי אותך תגיד לי?? איפה הנימוסים האירופאים שלך??

princeOFdream

New member
ידידי היקר והמלומד, אתה שוכח דבר מה

אני במעמדי לא מגיש דברים לאנשים, אלא המשרתים שלי, אבל היות והם לא בפורום הזה (הם העדיפו לשמור על הבית באירופה- אתה מכיר את האירופאים הללו...), אז החלטתי לסמוך על מנהל המקום והמארחת החביבה שהוא מינה שעוד מעט תחזור לכושר :->

הנה הנה באתי...

טוב, תסלחו לי על האיטיות, אני ככה , כבדה כזו. בכל מקרה עוד מעט יהיו עוגיות חלבה, כשיגיע המשלוח מהסופר גם תהינה גלידות ואני אכין סלט פירות מרענן עם נענע, קצת סבלנות טוב?

princeOFdream

New member
מאד בוגר באמת, תאשים אותי../images/Emo51.gif

אז מה שנולדתי עם דם כחול הא?

למעלה