שלום אנשים

Law Ho

New member
שלום אנשים ../images/Emo13.gif

מיום ראשון גם אני שמיניסט (סוף סוף) ואני מקווה להגיע כבר לצבא (שהשנה הזו תעבור מהר) או לפחות לחופשות הבגרויות במרץ.... אבל עד אז, אני אהיה אתכם כאן בפורום אז.... שתהיה לנו שנת לימודים אחרונה נחמדה. באהבה, גיל.
 

פייצקלה

New member
היי ברוך הבא

גם אני שמיניסטית מיום ראשון וניהיה כאן כולנו יחד חבורה של שמיניסטים מופלצים שמחכים רק לרגע בו תסתיים הבגרות האחרונה שלנו בהצלחה בשנת הלימודים הבאה עלינו לטובה!
 

heaven is here

New member
ברוך המצטרף!

גם אני אהיה שמיניסטית, לצערי ביום ראשון, אבל לכל מטבע שני צדדים והצד השני הוא שזו השנה האחרונה בהחלט וזה כל כך טוווב! אני שירה ד"א
 

גלה17

New member
היי גיל!

תנחש מי זאת...
שיהיה לך בהצלחה, ובעצם...לכולנו! צריך לנצל את השנה הזאת עד תומה.. כי בתכל'ס זאת חצי שנה.. במרץ יוצאים לחופשת בגרויות ארוכה וממושכת.. אז עוד פעם-שיהיה המון בהצלחה! נ.ב: בואו לבקר בפורום שלי..פורום מתגייסים!
 
למעלה