שלום אנשים 3>.

xXxHIMCRxXx

New member
אני אקרא ../images/Emo99.gif

ונאמ, נועה, נכון? אני רוצה גם אץ שלך

Elpar

New member
יש לי תואר ראשון בעידודים

ובהחזרת חברים אחד לשני :) אבל יש לך תמונה שלך בכלל שנוכל לראותך? או שמא פספסתי איפשהו כאן?

xXxHIMCRxXx

New member
פינלנד ../images/Emo99.gif בהחלט ../images/Emo99.gif

בעיקרון רוב הלהקות הפיניות שאני שומעת הם מטאל וכאלה. הם לא ממש עושים סגנון אחר
HIM, כמובן. סנטנסד [עכשיו אני כבר פחות בקטע של מטאל/הבי-מטאל, אבל פעם שמעתי את זה המווון], לורדי כמובן! [the devil s a loser and his me bitch
] סינרג'י [ואני גם אוהבת את צ'ילדרן אוף בודום
], סמריין, וזה תמיד בא ביחד עם אנטיין, כמובן. ביעקרון גם לא מזמן גיליתי שנייטוויש היא פינית. אני אוהבת אותם המוון, סטראטוואריוס. ארוך ומרגיז, אבל הם די טובים. ואיך אפשר בלי טו די פור?! מאוהבת בהם
ובלאדפיט הם גם סבבה. 3>. יש עוד כל מיני, אני רק צריכה להיזכר. ו.. שאלה קטנהץ. נגטיב זה טייפ או נגטיב? |מביושת בעצמי|

סמריין../images/Emo99.gif אנטווין../images/Emo99.gif

שתיהן לא מוכרות במיוחד אבל ממש מעולות. :] בכלל כל הלהקות שציינת... בקשר לנייטוויש, נפתח להם עכשיו פורום, את מוזמנת להצטרף.
ולא, זה פשוט נגטיב, והם טובים
את טייפ או אני לא ממש אוהבת. :X

xXxHIMCRxXx

New member
יש המיון פיניות מעולות.

הבנתי שפינלנד עזורת לכול הדברים האלה, אז היא נותנת להם מקום במחירים ממש זולים להקליט. אז אם יש לך מרווח לעשות מוזיקה, מה הסיכוי שהיא תהיה כ"כ רעה? [אלא אם כן אתה שר כמו פינגווין או כמוני. B-:] בכל אופן, אני אראה את פורום נייטוויש, וכן. לא לא מוכרות, אבל מדהימות
ולא מכירה

ממ לא יודעת בקשר לזה,

אבל אני יודעת שפינלנד היא המדינה היחידה שהמטאל אצלה במיינסטרים ברמות כאלה, טוענים שכשרואים מצעד להיטים לפחות חצי מהדברים שם יהיו רוק/מטאל. וזה דיי אופטופיק, אז.. *בורחת מענבל
*

xXxHIMCRxXx

New member
LOL

אבל.. אסור לי לנצלש הודעות עצמיות?
בסכל אופן, כל מה שקשור לפיחניזם [
] זה מעולה

black lady XP

New member
ברוכה הבאה...^^../images/Emo80.gif

דאני מנצת ת'שרשור כדיי להודיעש..ש...ש..שגמאני חדשה^^ קוראים לי מאי,אני דיי ותיקה בתפוז...אני מכירת את אביב אני בת 12 ואני מחדרההה:]]] כמה אני!!1 איזה אנוכית אני!!!!!!!!!!1

למעלה