שלום אנשים שלי

hip hop soul

New member
שלום אנשים שלי

הכנתי לכם מגילה ענקית שבו אני שופך כל מיני בלבולי רגשות. אבל החלתי שנוותר. פשוט, היום בטעות הגעתי לתמונות שלה. ועלו זכרונות וגעגועים. והיא כל כך יפה... שאלה לי אליכם. התמונות. מה אתם עשיתם איתם? הם במרחק שניה ממני. ורק טעעות ואני יקבל בראש מהם. ואני לא רוצה לעשות את אותה טעות (את המכתבים היא קיבלה חזרה אחרי שהיא עשתה משהו שמאוד פגע בי.טעות), אז להחביא אותם בעליית הגג, מה? אנשים שלי, שיהיה לכם אחלה בוקר, יום, שבוע ,חודש, שנה....
כל היום.

mariana

New member
היי שלומי

מה עיניינים? איפה נעלמת לנו? אז ככה אני עברתי שתי פרידות, אחת פרידה סופית אחרי 3 שנים של יציאה אז את התמונות היפות שלנו השארתי, ואפילו הייתי מסתכלת בהם כל שבוע אבל לא בפרידה בהתחלה ואחרי חצי שנה בערך הייתי מסתכלת בהם ונזכרת בדברים טובים שלנו, ואת חלק מהתמונות אני החזרתי לו, את התמונות שלו, דרך אחותו בהתחלה והיא החזירה לי את התמונות שלי ממנו. עדיין יש לי את התמונות שלו באלבום שלי, אבל אחד שתיים. אם החבר הנוכחי הייתי פרודה חצי שנה ממנו, והפרידה ממנו הייתה יותר קשה, אז את כל התמונות שלו החבאתי במקום אחד, אבל אחרי חודש חודשיים היו צצים עוד תמונות, אז הייתי נלחמת בעצמי והייתי מסתכלת בהם וכך היה לי יותר קל למרות שבהתחלה קצת קשה. אז אני חושבת שאתה יכול להיסתכל בתמונות האלה, וכך בהתחלה זה קצת יכאב אבל אני מבטיחה לך שאחרי יומיים לא תרגיש כלום אלא תחמיא לעצמך שעמדת בזה. בהצלחה

hip hop soul

New member
זה נכון

בהתחלה היה לי קצת זכרונות, אבל זה נראה הרבה יותר רחוק. ממש בעבר. כנראה זה בכלל שלא דיברנו במשך 7 חודשים ולא היה בכלל קשר. נראה לי שעדיף לשמור את זה ככה. אבל שאני ארגיש מוכן, אני רוצה לחדש את הקשר כידידים. היא עדיין חשובה לי ואני רוצה להיות מסוגל לדבר איתה.

mariana

New member
אתה יודע מתי תיהיה מסוגל לדבר איתה?

כשתיהיה לך אהבה חדשה ותתחיל לצאת עם בחורה חדשה ותדלק עליה אז תבין שזה לא סוף העולם שישנם גם בנות אחרות ואז אתה תוכל להיתקשר אליה ולדבר איתה בלב שלם. אני אספר לך משהו עם הבחור הראשון כשיצאתי אנחנו היינו מאוהבים מעל הראש, יצאנו 3 שנים, הוא היה מוכן להביא למעני את הירח, אבל לא יכלתי לסבול את הקנאה שלו, היה מתעצבן על הבנים שהיו מסתכלים עליי, אפילו הגיע למצב כזה שלא הסכים לי לעבוד למה המנהל מתאהב בי. והייתי כולה בת 17 והוא היה גדול ממני ב8 שנים(אבל הוא נראה ילד) ורצה להיתחתן, רצה שאני אסיים את הלימודים ונתחתן, אני מרוב שהייתי מאוהבת בו לא היה אכפת לי. עד שכל המריבות הצטברו והיינו רבים כל יום, על הכל, הרגשתי שלוחצים עליי והתחלתי להיתפכח. כמובן ניפרדנו, שנאיתי אותו שהוא ויתר עליי בגלל שלא הייתי מוכנה לחתונה אבל 3 שנים הוא כן יצא איתי, והייתי בדאון איזה שנה כל יום בכי תלמידים בכיתה שלי היו מרחמים עליי, כי לא יכלתי להסתיר את זה כמובן אף אחד לא האמין שניפרדנו כי הכירו את האהבה שלנו. התחלתי להעסיק את עצמי ממנו, הייתי מתחננת אליו שנחזור, הוא היה ממש קר אליי, שנה הייתי תקועה איתו שנה, אחרי חודשיים שניפרדנו גיליתי שיש לו חברה חדשה ושעוד חצי שנה הם עומדים להיתחתן, אז מה אתה אומר על זה? כל הבומים נפלו עליי ביחד, הייתי בטוחה שאני לא אתאהב שוב. עד שביום החתונה שלו עבדתי כמלצרית באולם אחר הכרתי את החבר הנוכחי שלי, שנדלקתי עליו מהתחלה, ועד היום אני איתו כבר שנתיים ו3 חודשים, גם אוהבים. ועם הבחור ההוא לפעמים יוצא לנו לדבר הוא היה מתקשר אליי פעם, אבל כיום כשהוא עובר ברחוב לידי אני לא אומרת לו שלום כי אני ממש פגוע ממנו. מצטערת שזה ארוך

למעלה