שלום אנשים, שאלה:

שלום אנשים, שאלה:

אני מדי פעם מציץ בפורום.... רציתי לשאול אתכם, הגעתי לנקודה בחיים שאמרתי לעצמי תמיד שמפה אני צריך להתחיל לדאוג. אני מרקע חסידי ואם אני פה אז אני כנראה חריג קצת מהנוף, השידוכים שמציעים לי דרך ההורים - שידוכים מהמגזר, לא מתאימים לי (לדעתי), מה יש לי כבחור חרדי לעשות בשביל השידוך שלי? (חוץ מתפילות ולחפש ברשת...)

אני

אני חושבת שלא נשאר לך כ"כ מה לעשות חוץ מלהתפלל, או פשוט לדבר עם ההורים שלך ולהסביר להם מה אתה רוצה ומה לא,ומה אתה, ומה בעצם מתאים לך. אולי הם יקבלו את זה כמו שהם מקבלים שאתה חריג מהנוף, או, שאתה רוצה לנסות בדרכים אחרות, ז"א לנסות לחפש בעצמך, אבל זאת כמובן הדרך הפחות מקובלת והיותר קשה כלפי הסובבים אותך, נשאר לך רק לבחור בהצלחה...

הם יודעים בערך מי אני ומה אני רוצה

והם מקבלים אותי לגמרי,רק שהם יושבים על הגדר ומחכים.... כמו שזה עכשיו זה יותר בידיים שלי משלהם. למה את מתכוונת "לחפש בעצמך"?

אולי

אולי תלחיץ אותם יותר, או שתתקשר לבד לשדכניות כמו שיעצו לך פה, אם אתה רואה שהם אדישים ואתה מאד רוצה אז באמת קח את המושכות לידיים כי אם תחכה להם זה נשמע שתצטרך לחכות עוד זמן רב, דבר נוסף כשאתה תדבר עם השדכנים\יות תוכל להסביר להם בצורה המדויקת ביותר מה מתאים לך בל לסנן ותסביר מה אתה באמת רוצה ומחפש. בהצלחה

שםאנילא

New member
בוא נתחיל במה אתה מחפש? אולי נציע לך שדכן

שיתאים למגזר שאותו אתה מחפש...

לא משנה לי המגזר,

החל מחרד'לים דרך חסידים ואנשי מעשה ועד פוסט ציוניים, יותר חשוב לי מה הבחורה מלאיזה מגזר היא משתייכת,

בתקווה שהטלפונים עדיין בתוקף

לך תתקשר ל 30 שדכניות שאין לך מושג אם הם בכיוון שלך בכלל..

קליט

New member
תפנה בעצמך לשדכנים . בן כמה אתה ?

ומאיזה עידה אתה ? . . . אישיות,גובה, מראה, תלוש . . ואולי המיועדת שלך נמצאת כאן ? . . .

אשכנזי

26, אישיות?! קשה לי לכתוב על עצמי, בטח ברשת. תלוש?! בינתיים כלום, מקווה בעתיד (לומד לתואר ראשון) אולי באמת המיועדת כאן, למרות שכמו שכתבתי אני מעדיף את הדרך המסורתית. מקובל שהבחור פונה לשדכנים? (מאיפה שבאתי זה לגמרי לא)

קליט

New member
יש לי חבר טוב שהוא חסיד

גם אם בחור בגיל 25 יפנה בעצמו לשדכנית אין בזה דבר מוזר או לא מקובל . זה לא נשמע בעייתי אלא אדרבה הבחור דואג לעתידו . יש כאלה שעושים זאת בגיל 25, ויש שעושים זאת קצת מאוחר יותר . ודע, כי שדכנית שמכירה אותך -תציע לך יותר, וגם תציע הצעות שמתאימות לך יותר . ואתה לא אמור למצוא חן בעיני השדכנית, היא תשווק אותך גם כך . . - אצל חסידים גברים - המצב קשה יותר בשידוכים . ואי לכך אני מציע לך להכיר דרך הנט . יש את האתר של השדכנית אסתר בן אלי ויש עוד הרבה אתרים . אם הלבוש שלך חסידי יהיה לך בעיה להכיר בנט . .

פיתרון:

גולת הכותרת לפיתרון של בעיות זה"הידברות" ולכן הדרך החכמה ביותר זה שתשב עם הוריך ב4עיניים ותדבר איתם על בעיותיך ותגדיר להם סופית מה בדיוק אתה רוצה!לחפש ברשת לא מומלץ בכלל! בהצלחה!

מסכים,

ההורים יודעים מי אני ומה אני רוצה, הם רק יושבים על הגדר ומחכים... כל שידוך שהתקדם קצת זה רק כי אני נכנסתי לעניינים, הם דיי נגררים, כמו שכתבתי זה תלוי יותר בי מאשר בהם,

למעלה