שלום אנשים - כנסו!!!

שלום אנשים - כנסו!!!

אוקיי אחרי שאמרתי נואש מיום הסטודנט של האוניברסיטה שלי התחלתי לנטוש עיניים לאוניברסיטה הקרובה ביותר אליי בר אילן ולהפתעתי הרבה דווקא משם צמחה הישועה ובכן סמנו ביומנים שלכם ב28 במאי - יום הסטודנט של אוניברסיטת בר אילן מופיעים (ואני כמעט בטוח לחלוטין): עידן רייכל עברי לידר ורמי וריטה!!! אני בטוח אהיה שם אם באמת אלו המופעים (כנראה שגם אם לא ממש אבל זה זניח
אוקיי עכשיו אני הולך להכנס לשיעור יום טוב לכולם ואם אני אשמע על משהו חדש אני אודיע לכם :)) תומר (במצב רוח טוב מהרגיל לעונה)

mushmor

New member
מישהו יכול לנחש מה יש בתאריך הזה???

תומר!! תוכל לתת לי פרטים פליייייייזזזז!!!

mushmor

New member
חשבתי ששכחת!

כפרה עלייך!
אולי אני יצליח לשכנע את ההורים המעצבנים שלי ללכת ליום סטודנט....הם לא מסכימים לי לסוע לשנטיפי.....קרציות...

בטח שאני אתן לך פרטים

כשיהיו לי שלחתי ידידה שלי שלומדת בבר אילן לברר לי פרטים ברגע שיהיו לי יותר פרטים שעות משהו אני מודיע :))) עכשיו אני חוזר ללימודי לבוחן בסיבוכיות :( תומר

ofir78

New member
אה למדתי את זה

אם אני זוכר טוב אז לולאה זה N פעמים ומה שלא בלולאה זה 1

ZVI Z

New member
אל תזכיר לי את שיעור מחשבים הנוראי!

היה בזה הרבה לולאות והרבה N וכל הדברים בסגנון ונכשלתי בזה כמובן..

אתם צוחקים עליי נכון????

אני לא לומד בתיכון בתיכון זה היה קלי קלות!!! אני לומד בשנה ב' באוניברסיטה אני לומד מחלקות סיבוכיות ושטויות (אני לא אתחיל לדבר כי אתם באמת תרצו לדפוק את הראש בקיר) יש הרבה בעבר ל- לולאה זה N והשאר זה 1 (מה שלא נכון דרך אגב אני יכול להראות לכם לולאה והיא 2 בחזקת N אם רק תבקשו יפה אני אכתוב אותה :)) ) תומר

ZVI Z

New member
לאאאאאאאא אל תדבר על זה!!

אתה תזכיר לי ת'רוסיה שלימדה אותי ולא ידעה עברית כמעט!

חחחחחחחחחחחחחחח נורא מוכר

תאמת אם ממש תתעקש אני יכול גם להסביר את זה וגם במבטא רוסי ולא לדעת עברית
טוב די סאדיזם ליום אחד :)) וואוו אני ממש רשע היום

ZVI Z

New member
רשע צריך לשרוף אותך! אם היית מופיע

לפני כמה חודשים ואומר לי את זה ואפילו מצליח אולי היה לי תעודת בגרות..

ofir78

New member
נו כן

יש גם יותר מחזזקת 2 יש גם עם לוגים הייתי טוב בזה דווקא סיימתי ללמוד מחשבים שנה שעברה כאילו עשיתי את ה 5 יחידות כבר עכשיו אני בי"ב

ofir78

New member
נו כן

יש גם יותר מחזזקת 2 יש גם עם לוגים הייתי טוב בזה דווקא סיימתי ללמוד מחשבים שנה שעברה כאילו עשיתי את ה 5 יחידות כבר עכשיו אני בי"ב

אתה לא מחדש לי יותר מידי :))

אני יכול לזבל לך את המוח שנה על זה עכשיו שאני אחרי הבוחן היה קל דרך הגב :)) אני גם עשיתי בגרות במחשבים 96 סופי !!! תעשו חיים :)) תומר - החיים יפים אחרי כשאין יותר בחנים :))

למעלה