שלום אנשים יקרים

screwless

New member
שלום אנשים יקרים

שמי דביר, אני בן 19 ואני מגמגם בערך מאז גיל הגן. אני לא יודע למה דווקא היום מאשר בכל יום אחר החלטתי לבוא ולכתוב בפורום המדהים הזה, אני חושב שידעתי עליו בערך איזה שנה או יותר ותמיד אמרתי שזה לא בשבילי. לא שהכחשתי אי פעם שאני מגמגם, לא שהכחשתי אי פעם שאני שונה ולא שהכחשתי אי פעם שיש לי בעיה... פשוט חשבתי תמיד על הפורום הזה כפורום אשר בו מדברים כל הזמן על כמה זה קשה ומעצבן להיות מגמגם והיום נוכחתי לדעת שזה יותר מפורום, זאת משפחה או קבילה תומכת אחד בשני ושאפשר לחייך בה ולאהוב. מאז שהתחלתי לקרוא את מה שכתבו פה אנשים, פשוט התאהבתי בהם אחד אחד, אתם אנשים נפלאים והזדהיתי פה עם כל כך הרבה, גם עם הבנות גם עם הבנים, הצעירים המבוגרים אני חושב שזה פעם ראשונה בחיים שלי שהרגשתי... נורמלי, לחלוטין ועלה לי חיוך אדיר על השפתיים שלא ירד כבר בערך שעה. אז רק רציתי לאמר שלום ולקוות שאני אוכל להיות לכם כבן משפחה בקהילה הזאת ולתרום את חלקי תוך כדיי למידה.

shoshyyy

New member
קודם כל ברוך הבא !!!! ../images/Emo24.gif

כייף להגיש נורמלי הא .....
אשמח לשמוע קצת עלייך דביר ....

screwless

New member
לשמוע קצת עליי?

הנחתי שאנשים פשוט ידעו עליי במשך מרוצת הזמן, שיהיה להם זמן לספוג ולא סתם לזרוק עליהם מידע, אבל בסדר... אז כפי שכבר אמרתי, שמי דביר, בן 19, אני לומד בטכניון במסגרת העתודה הנדסת מכונות... אפשר לאמר שעתודה תמיד נראתה הדרך בשבילי, אני בטוח שכולכם חששתם "טוב... אני אגיע לצבא, לקרבי אני לא אתאים כי אני לא אוכל לזעוק זעקות קרב או להזהיר אנשים, מזכירה אני לא יכול להיות, בטח לא לעבוד בקשר, בטח יתקעו אותי באיזשהו שיבוץ שאני אסבול בו שנתיים שלוש או במקרה הטוב יתנו לי פטור מהצבא ואז אני אצטרך להתחיל לחפש עבודה וכל הסיפור מהתחלה" אז במקום זה הלכתי לעתודה, דחיתי קצת את הצבא והלכתי ללמוד את מה שאני אוהב ובנתיים אני דיי מצליח אבל עדיין חושש מה יקרה כאשר אני אגיע לצבא. בתחום הרומנטי אני קצת בעייתי, כי תמיד יש את הפחד לפנות לבחורהלהתחיל לגמגם ושהיא תסתכל עלייך מוזר, לכן את רוב הבנות אני פוגש באינטרנט ויש לנו תמיד שיחות מדהימות... אני אוהב נורא לספר בדיחות ולהיות ציני ולהתחכם ועם השנים זה הפך ממש להרגל. עם כמה אפילו נפגשתי לאחר שהרגשתי מספיק נוח, רובן ניסו לשכנע אותי ב"אוי, אתה אדם מדהים! באמת שלא אכפת לי מהגמגום" או "אני סבלנית, אני אחכה" והאהוב עליי "לא חייבים רק לדבר אתה יודע...", אבל תמיד יש את הקטע הזה שלמרות שאתה יודע שהן כנות איתך הן לא מבינות מה זה לגמגם, לא מבינות כמה זה גורם לבושה עמוק בלב ולחולשה ולחוסר ביטחון עצמי. במהלך השנים עברתי כמה וכמה טיפולים... החל מקלינאית תקשורת, כולל ברברה דאם שראתי שמפורסמת אצלכם, יוגה, בי יו פיד בק (הרגעה) וכלה בפסיכאטריה והיפנוזה, אבל שום דבר לא ממש עזר אלא רק עזר להכל על הבעיה. כיום אני בעיקר מדבר לאט ובהברות וגיליתי שכאשר המוח שלי עסוק בלחלק את המילים להברות והדיבור האיטי נותן לי זמן לנשום אני יכול הרבה פעמים לדבר רגיל. הגמגום אצלי הוא לא ממש פיזי, לפחות אנחנו לא בטוחים בזה. בעקרון אני יכול כשאני לא מתרכז בגמגום או כשאני נורא כועס או מוסח דעת לדבר כמו כל אחד אחד ולכן בעבר אנשים טפשים ניסו להרביץ לי כדיי לעצבן אותי שאני אדבר רגיל. הממממ... חוץ מזה אני בחור דיי רגיל, נורא אוהב לעזור, להצחיק, מתחבר עם כמעט כל מי שאני יכול, אוהב לקרוא ספרי פנטזיה, לשחק בקווסטים ולראות טלווזיה. אני לא דתי אדוק, אבל אני אכן מאמין באלהים ומאמין שאלהים נותן לבניי אדם לא מה שהם רוצים, אלא מה שהם צריכים ולכן למרות שאני רוצה להפסיק לגמגם אולי זה לא בדיוק מה שאני צריך. זהו... יותר מזה אני לא יודע מה לאמר

stkachov

New member
דביר

סוף סוף אני פוגש מישהו קרוב אליי. אני גם לומד בטכניון, בהנדסת חומרים. ואני גם כמוך עברתי את הטיפול אצל ברברה. אם תרצה לדבר(או סתם לפתור כמה אינטגרלים בשביל הכיף), אתה יכול ליצור איתי קשר. וברוך הבא לפורום

screwless

New member
אתה בטוח שאתה להראות עם עתודאי?

זה יהרוס לך את השם הטוב... אבל בטח אני אשמח לדבר, איתך ועם כל מי שרוצה אי סי קיו 131099281 אם אס אן [email protected]

lor2

New member
היי דביר ../images/Emo24.gif

הודעה יפה... לי לפחות יש חולשה לאנשים נחמדים...
בקשר לצבא, למה אתה חושב שלא יכולת לשרת בקרבי? לחלקנו הלא קטן לא הורידו כלל פרופיל על הגמגום. פטור? בכלל נדיר. היו ויש מגמגמים קרביים ואפילו יוצא לשמוע מגמגמים בקשר, באמת. אז אל תפחד, יהיה בסיידר
בקשר לבנות מיני, תראה, באיזשהו מובן, נכון, כמה שבני הזוג דומים יותר, כך אפשר להבין את האחר באופן עמוק יותר, אך מצד שני, אם בני הזוג רוצים ומסוגלים לקבל ולהבין את האחר, גם אם הוא שונה, זה העיקר. מה שחשוב לך שהיא תבין, תוכל תמיד להסביר לה באופן הכי מעמיק שתרצה, כך שגם אם היא לא חוותה את ההרגשה, היא תוכל להבין אותך לא רע בכלל...
וברור שאתה נורמלי! יום טוב...

screwless

New member
גם לי יש חולשה לאנשים נחמדים

לפעמים אני מצטער שזה ככה... לא אמרתי שמגמגים לא יכולים לשרת בקרבי, אמרתי מה שאני הרגשתי וחשבתי והוספתי שבטח יש כאילה שהרגישו כמוני. הגמגום שלי הוא יחסית קשה, זה לא גמגום פעם בכמה דקות או אפילו לא בכמה שניות... זה גמגום תמידי אשר מתבטא בעיקר בקושי להתחיל משפטים. אני אישית עשיתי טירונות לפניי בערך שנה ונורא התקשיתי שם בגלל הגמגום, כל פעם הייתי צריך להזהר לא להיות בקצה ה-ח', שעשו מספרי ברזל תמיד נתקעתי ולקח למפקדים להבין שהם הגיעו אליי וכל הזמן שהיינו צריכים לצעוק דבריםכמו "הנשק פרוק בדוק ונצור" או את שאר הדברים תמיד התקשיתי... אבל כמובן שהסתדרתי בזכות רצון חזק וחברים טובים. בקשר לבנות המין השני, את דיי בילבלת אותי עם הניסוח שלך, אבל אני יכול להרגיע אותך שאני תמיד מסביר להן את הבעיה ותמיד מתקבלת אותה התשובה "אוי נו... באמת שלא אכפת לי, יש לי סבלנות". אבל בתת מודע זה תמיד בספק תודה על התמיכה

lor2

New member
אני מצטערת על החולשה שלי לגאונים,

שבחלקם הלא קטן אינם נוטים להצטיין בבריאות הנפשית. אבל מה רע בחולשה לנחמדים? הניסוח שלי מבלבל? תתחיל ללכת עם הראש לאחור, מיי דיר.

screwless

New member
תשמעי...

בריאות נפשית וגאוניות הולכים הרבה פעמים יד ביד... מה רע בחולשה לנחמדים? קשה לכעוס עליהם אחריי שהם פוגעים בך

lor2

New member
אמרתי ש"בחלקם הלא קטן",

בהחלט לא אמרתי שכולם או רובם... זו עובדה מוכחת, לצערנו. אבל אתה מנסה לומר לי לא להתייאש? תודה, אבל ציד הגאונים פסק זה מכבר. תשמע... הנחמדים לפחות משתדלים שלא לפגוע... זה גם משהו, לא?
ובכל זאת, רק תודיע לי איפה אותה (או אותו) נחמדה (או נחמד) חונה, אני כבר אגיע עם המסמרים. אתה עוד תראה אחוות מגמגמים מהי. לילה טוב...

screwless

New member
אז מה את צדה עכשיו?

ותודה על האחווה, אבל הרצון לנקמה כבר כבר לפניי בערך חצי שנה

lor2

New member
למעשה, גם עונת הציד חלפה עברה לה...

מה איתך? יש איזו יונת בר על הכוונת?

screwless

New member
לא...

כל מי שאני נדלק עליה משום מה נמצאת בקצה השני של הארץ\ סובלתמאהבה נכזבת ולכן לא מוכנה לקשר\ כבר יש לה חבר

למעלה