שלום אנשים יקרים

רד לייט1

New member
שלום אנשים יקרים

הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הנהדר הזה... מה שלומכם צדיקים? איך אתם מרגישים? בכל אופן אני זוכר שבפעם הראשונה שלי בפורום זה בפרט ובאתר תפוז בכלל (לפני חודש) הייתי שבור, פגוע, חסר אושר ומה לא? והיום? האמת שאני עדיין פגוע מאנשים, אני מנוכר, אין לי תחביבים, הדבר היחיד שמעסיק אותי זה המחשב, הספרים, והעבודה נקודה שלא יהיו ספקות אני מכיר הרבה אנשים, והרבה מכירים גם אותי, אבל כל זה יפה רק להיי ביי ודיבור על הא ודה, יש הבדל בין חברות לבין הכרות, הכרות לא חסרה לי וחברות? אני מתחרפן מזה שאני מכיר הרבה אנשים ולא מתחבר עליהם זה משגע אותי, יחסי האנוש שלי סובלים מקלוקלת חמורה. האמת שלא נעים לי להגיד את זה אבל נהייתי קנאי, אני מקנא בכולם כמעט כל מי שמאושר, אני כמעט תמיד מקלל את עצמי ומאחל לעצמי להיות הם!! מי זה הם? הכלל... בכל אופן אנשים יקרים אני אוהב אתכם, אתם בטוח לא אוהבים אותי כי אף אחד בעולם (למעט המשפחה) לא אוהב אותי... תהיו חזקים, תמיד תשמרו על :) בשבילי, ותמיד תזכרו שיש עצובים ממכם, כמוני... שבת שלום לכולם וביי ביינתים

joshh

New member
היי רד לייט1

ממצב ? אני רואה שעברת שלב אחד (שזה טוב) קבלת את המצב ואת ניראה שאתה מוכן להתמודד עם עצמך. אתה גם (לפי הכתיבה שלך ) נישמע הרבה יותר טוב מפעם אחרונה שהיית פה. אני גם רואה שהתמקדת בבעיות שאתה צריך לתקן (כל הכבוד!!!) אתה יודע יש סדנאות מיוחדות לשיפור יחסי אנוש וחברה. עכשיו תגידי לי מה הסיפור הזה עם:"אני אוהב אתכם, אתם בטוח לא אוהבים אותי כי אף אחד בעולם (למעט המשפחה) לא אוהב אותי..." עוד ציטוט:"ותמיד תזכרו שיש עצובים ממכם". מאיפה זה בא ? למה כתבת את המשפטים האילו ? ברור לך שמקבלים אותך בברכה, אחרת לא היו מתיחסים אלייך אפילו לשניה אחת. אם לא היו אוהבים אותך, בטח היו חוסמים את הגישה שלך לפורום... למה שתגיד דבר כזה ? מישהו אמר לך שהוא שונא אותך ? זאת הגישה השלילית שאני רוצה שתעלם ממך! למרות כל זה, אני רואה שאתה כן בדרך הנכונה. תמשיך כך!!! joshua

למעלה