שלום אנשים יקרים,

SigurRos

New member
שלום אנשים יקרים,

שבתי לציביליזציה. ובימים שעברו עלי היה לי פנאי. אינסוף של ריק שבו זמן מחשבות למכביר. חזרה לבסיסיות,לחוויה הקולקטיביסטית הטיפוסית. זניחת ה"עצמי" במובן מסוים והיתוך מחודש לכור אינטגרטיבי. אני רואה במבט חטוף שהצטרפו המון אנשים חדשים.ברוכים הבאים. אני קצת מרגיש "זר" פתאום.קצת. שבתי עמוס חוויות.לאו דווקא קולינאריות.

גידי42

New member
ברוך שובך...

ישנו כמו מומיות בידיעה שאתה שומר עלינו. נדאג שתרגיש שוב בבית במהרה!

סיגרוס שלנו גדול וחזק, סיגרוס שלנו

שומר בענק, בלילה שומר ובבוקר נוחר, לכן אנו ישנים טוב יותר...הידד
! ברוך הבא הביתה...(איפה הקוטג'?) אף פעם לא תהיה זר פה
חוצמזה, אנו לא נוטשים חברים ששומרים עלינו. מקווים לשמוע חוויות, גם לא קולנריות, כגון: קצינות חמודות, טבחיות סקסיות ועוד...
ענק, שלי

SigurRos

New member
טבחיות?!../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אהמממ..לא ממש.אבל הברזלניות מאידך...אהמממ...
איכשהו יוצא תמיד שכל הדברים המעניינים/מוזרים/תמוהים קורים לי.... חברים שלי כבר מכינים לי שורה של עיניים ירוקות...חחחחחח....מקנאה מקנאה...חחחחחחחח

פינליש

New member
שלום רב שובך ציפור נחמד ../images/Emo61.gif

העיקר באמת שחזרת בריא ושלם
בסתר ליבי אני דווקא שמחה שבוטלו לי המילואים שהיו אמורים להיות לי באפריל. ברוך השב מהר מאוד תזכור כמה הבית הזה חם.

גידי42

New member
../images/Emo88.gifעם קבלת פנים כזו... אני מצטער

שמפעת גילי המתקדם שיחררו אותי מהמילואים. אני שוקל "לזייף" מילואים. מה יש אם לכם הנשים מותר לזייף אורגזמות ) כמובן לי זה עוד לא קרה רק שמעתי מחברים...( אז לנו מותר לזייף מילואים שיפנקו אותנו קצת!!! וליטי, אני קצת מוחה ברשותך! מה לא היתה פה קולטורה? אההה מבלי לפגוע בזכויות השמורות רק לרוס ידידנו כמובן!!!

liti

New member
../images/Emo24.gif ברוך שובך!

אני בטוחה שידידיך הטובים והאמיצים ניטשה וקאנט עזרו לך להעביר את הזמן הריק במחשבות על מהות החיים. אתה מוזמן לשתף אותנו בהגיגיך החדשים... קצת תרבות ודעת לא יזיקו לנו, פשוטי העם. התגעגעתי...

SigurRos

New member
ניטשה לימד אותי

אפרופו מילואים... שיצר המילואימניק חרמן מנעוריו..

למעלה