שלום אנשים יפים

מתענגת

New member
שלום אנשים יפים

אפשר לשאול את המזדיינים שביניכם וזאת מחמאה שתי שאלות? חבר שלי תמיד היה מענג אותי אנאלית עם אצבע בזמן יחסי מין ואני נורא אהבתי את זה, אבל ידעתי שהוא רוצה יותר וגם אני רציתי אז אתמול ניסינו וזה היה כיף, אבל מאוד מאוד כאב ועד עכשיו עדיין זה מרגיש מוזר לי שם
אולי יש לכם פתרונות, שיטות, תכשירים ומכשירים להציע לנו? ועוד משהו, אנחנו מזמן רוצים לקנות לי ויברטור ושמעתי דברים טובים על RABBIT אבל בחנות הוירטואלית חפוז שופ´ לא מצאנהו את זה, אולי אתם יודעים על חנויות אחרות וירטואלית של הארץ? או אולי אין ויברטור כזה בארץ? יש משהו אחר מומלץ באותה מידה? ביי בינתיים, הלכתי להזדיין בסבלנות בעבודתי כמזקירה, סליחה, מזכירה

moshesuissa

New member
../images/Emo99.gif צדקת!!!

אנחנו באמת אנשים יפים!!! חוצזה ילדתי יש לי כמה עצות בשבילך: 1) קיימים מס´ קרמים ושמנים לחדירה אנאלית יש גם בטעמים לליקוק והרגעה לפני החדירה, הטוב ביותר נקרא KY (קיי וויי) אך הוא נטול טעם. 2) מומלץ ובעיקר לחבר שלך שגם את תענגי אותו באצבע בחלחולת (רקטום) תוך כדי יחסי המין, ושלא יהיה הומופוב- זה סוף הדרך. נק´ הג´י של גבר נמצאת בתוך הרקטום 3-4 סמ´ ומטה - כלפיי הערמונית, שם מרוכזים 80% מתאי הריגוש המיני (בניגוד לדעה הרווחת והבורה שהם בעטרה- כיפה). 3) הארנב ידוע גם כ"רולס רויס" מומלץ בחום!!!! ולא רק לך הוא כלי משעשע גם כשיש שניים במיטה. יש בו 4 פעולות בו זמנית: רטט,סיבוב של רשת פנינים בבסיס הויברטור, סיבוב אליפטי של ראש הויברטור, וגולת הכותרת- מיני פין רטט לקליטריס (דגדגן). 4) עוד אביזר מומלץ הוא "הפרפר" שיושב כמו תחתון ומנוע רטט על הדגדגן ובכל זאת מאפשר חדירה תוכך כדי פעולתו. וכאשר אתם בטן לבטן הוא משעשע גם את בן זוגך!! 5) חנות מומלצת חדשה בשנקין (כן, לא רק נעליים) אין לכם מה להתבייש ויש שם אישה נחמדה שתייעץ לכם ותראה לכם איך הכל עובד!!! 6)טוב עד כאן להפעם תהנו (אבל בטוח) אם אני אוכל לעזור עוד אני אשמח!! תשלחי לי שאלות ל"אי מייל"[email protected]

מתענגת

New member
אתה גדול../images/Emo13.gif מאיפה הידע?../images/Emo13.gif

לא ידענו שרולס רויס זה הראביט, כי רולס רויס יש גם בחפוז שופ´ אגב יש כמה סוגים של רולס רויס, אתה מתמצא? איזה מומלץ? ואחלה אם יש אישה מוכרת בשנקין זה אכן יקל עליי כי חבר שלי לא מוכן לגשת לקנות ואני תמיד פחדתי מסוטים שילכו אחריי כשיצא מחנות כזאת ולא יתנו לי להנות מויברטור

moshesuissa

New member
../images/Emo48.gif שוב שלום!

אני מקווה שאוכל לעזור שוב (ותמיד אם אוכל) סוגי ה"רולס רויס" ומחיריהם משתנים בעיקר לפי החומרים שמהם הוא עשוי(כי לכולם מבנה בסיסי קבוע). יש פלסטיק ויש ג´ל ויש מגומי ועוד פולימרים שונים- את תצתרכי לגעת בסוגים השונים להחליט את מגעו של מי את אוהבת (מומלץ שחבר שלך ייעץ). ויש מרכיב נוסף- פנינים ללא פנינים, מסתובבים או לא, גודל הפנינים אבל כל זאת יש לבדוק ולא לקנות מקטלוג- זאת לא בושה !!!. תהנו!!!

ויקי1

New member
אתה מתצמא לא רע בכל הדברים האלה....

הכל טוב, אבל למה לא להציע ויברטור אחר... נגיד ריאלי??

moshesuissa

New member
../images/Emo35.gif למה לא ריאלי

הכל ריאלי, אם זה כיף! אל תתחסדו ותברחו לפינה ש"זה קינקי" "לא נורמלי". אין חוקים וזה כל הפאנץ´. חוצמזה אני תמיד אומר- "מי שיבש/ה בראש יבש/ה גם במיטה"

לויקי....

מסתבר שגם לך יש ידע בתחום. רציתי לדעת משהו אך לא פה בפורום, אז כנסי למייל שלי , בזמנך החופשי, כי הנושא מאד אישי. ביי ניב

ליאנה השובבה........ ../images/Emo8.gif

גם את מבינה בנושא....... תעשי חיים ניב המגניב תפתחי את המייל

למעלה