שלום אנשים יפים
אני בן24 ולפני כשנתיים גיליתי שאני סובל מבעיית קשב וריכוז.. עד אז מעולם לא חשבתי שלקוצים שלי יש שם..איכשהו הצלחתי לסיים בגרויות ופסיכומטרי בציונים טובים סה"כ כי הצלחתי להושיב את עצמי לשוטים של למידה. אבל התחת שלי בוער אחרי כלום זמן. רטאלין לא כל כך עושה לי את זה..(בבדיקות עם רטלין היה לי ריכוז נמוך יותר עם מאשר בלי..) ואני מפחד. החיים מתחילים להתדפק לי על הדלת.. אני לא יודע במה לעבוד.. כל עבודה שאני עובד בה מחרפנת אותי אחרי כלום זמן ואני משתעמם..(אני לא יודע אם זה ייחודי לי אבל כשמשעמם לי ואני מוכרח בכל זאת לעשות פעולה משעממת אני יכול לרצוח!!
) ואז אני מתפטר, אני מסוגל להתרכז ולהשאר רגוע לפרקי זמן מאוד קצרים.. אני כל הזמן מרחף מתעסק באלף דברים בו זמנית ולא מסיים אפילו אחד..לפעמים אני פשוט שוכח באמצע מה הייתי..בעבודה זה ממש בעיה צריך להיות מרוכז פחות או יותר בדבר אחד בצורה קבועה.. אני הולך להתחיל לימודים באוניברסיטה בהנדסת חשמל ולא יודע איך אני יחזיק מעמד 4 שנים. מה עושים? אני ממש מפחד מהחיים, איכשהו עד עכשיו די הסתדרתי אבל עכשיו החיים בגדול עומדים מולי. ואין לי יותר איך להסתתר.. המסגרות עד עכשיו תמכו בי בצורה זו או אחרת..הצבא נתן לי מגורים. או התיכון או הישיבה. פתאום גם זה על הצוואר שלי.. מקווה (ומשער) שישנם כאן אנשים בעלי אופי דומה לשלי שיוכלו קצת לייעץ ולתמוך. תודה ולילה טוב
אני בן24 ולפני כשנתיים גיליתי שאני סובל מבעיית קשב וריכוז.. עד אז מעולם לא חשבתי שלקוצים שלי יש שם..איכשהו הצלחתי לסיים בגרויות ופסיכומטרי בציונים טובים סה"כ כי הצלחתי להושיב את עצמי לשוטים של למידה. אבל התחת שלי בוער אחרי כלום זמן. רטאלין לא כל כך עושה לי את זה..(בבדיקות עם רטלין היה לי ריכוז נמוך יותר עם מאשר בלי..) ואני מפחד. החיים מתחילים להתדפק לי על הדלת.. אני לא יודע במה לעבוד.. כל עבודה שאני עובד בה מחרפנת אותי אחרי כלום זמן ואני משתעמם..(אני לא יודע אם זה ייחודי לי אבל כשמשעמם לי ואני מוכרח בכל זאת לעשות פעולה משעממת אני יכול לרצוח!!