שלום אנשים יפים!!!

קנגורית

New member
שלום אנשים יפים!!!

ברצוני לשאול מספר שאלות אם אפשר: 1. איך אפשר לסדר את הסלון באופן המזמין והנוח ביותר, יש לנו בית קרקע והסלון נמצא מול חלון גדול ודלותות גדולות מזכוכית כשהדלת הראשית נמצאת במזרח והדלתות זכוכית והחלון פונים לדרום, איך אפשר להניח את הסלון שלנו בדרך שתהיה הכי נינוחה והכי מזמינה? 2. אני חייה בחדר עליית גג כשהתקרה שלי באלכסון, בחדר יש לי: מזרן יחיד על הרצפה, קומודה שחורה, מתלה בגדים ממתכת שחור וגבוה, ספת שניים מעץ קלה ומאווררת יחסית, וספריית עץ ללא שולחן(עץ רך וטיבעי) ובר עץ נמוך, איך אני יכולה לסדר את החדר שיהיה נעים לשהות בו? החלון שלי פונה למזרח, הדלת פונה לתוך הבית לכיוון דרום... מקווה שתעזרו לי ותודה מראש קנגורית

avivaht

New member
הסלון בצד הדרום מזרחי

זה המקום האידאלי שמביא שמחה. אל תשתמשי בפריטים כבדים, הצבעים יכולים להיות, ירוקים עם סגולים חיוורים. בקירות אפשר גוונים של שמנת. אם את רוצה להגביר אנרגיה השתמשי בדוג´ לא קבועות או אחידות. עליית גג, כמה שפחות פריטים, יותר קל. נסי "להרים" את האנרגיה ע"י דוגמאותאו קישוטים בקיר שעולים כלפי מעלה, או צמחים עם עלים כלפי מעלה בהצלחה אביבה

yaeliru

New member
עוד עיצה

שלום קנגורית, בקשר לסלון, הייתי דואגת להדגיש את החלונות הגדולים. כיון שאת רוצה סלון מזמין, החלונות מכניסים הרבה אנרגיה לבית. והופכים את החדר ליאנגי. בקשר לחדר השינה, יש לבצע מספר תיקונים. קודם כל, רצוי שהמיטה לא תהיה מתחת לחלק הנמוך של השיפוע. כדי לרכך את השיפוע מומלץ לשים או לצבוע פס מאוזן מסביב לחדר, קצת לפני שמתחיל השיפוע. את השידה השחורה, רצוי להחליף בצבע קצת יותר עליז או בהיר. בעקרון, לא ממליצים על צבע שחור לחדר שינה בהצלחה יעל

קנגורית

New member
תודה רבה על העצות...

אשתדל ליישמן

למעלה