no pics...
האוס אוף בלוז לא מסכימים להכניס מצלמות...... אתם לא יודעים איך היתבאסתי... אבל אני יכלה לצלם את החולצה את המגבת ואת הכרטיס ויש לי תמונה של זה מבחוץ.... אז עכשיו פרטייים על המופע!!!!! אז ככה חוץ מיזה שהייתי 4 שעות על הרגליים ום כאבו עוד יום שלם אחריי זה! הלהקהת חימום הייתה מעפנה חיקויים של אבריל... הייתה גם זמרת חמודה... רק החימום היה שעה!!!!!!! סיייייוט!!!! ואז הוילון ניסגר ואחרי בערך 20 דקות הוא ניפתח.... הגיטרסטים שם כולם צורחים (אני לא... כי לא ראיתי את ניק!) ואז פתאום ניק ניכנס על הבמה ושר גירלז אין זה יו אס איי והיה לו בנדנה על המצח שכיסתה לו כימעט את כל העיינים, אבל כולם צרחו גם אז אני לא יכלתי הייתי בשוק!!!!!!!! שתי שירים הראשונים לא זזתי!! לא יכלתי לעכל את זה שניק עומד שתי מטר ממני!!! עדיין אני לא מעכלת את זה כל פעם שאני חושבת על זה יש לי פרפרים בבטן!! אז אחרי שתי שירים יצאתי מהשוק וצרחתי בכל הכוח, קניתי לניק דובי וזרקתי את זה עליו זה פגע לו בברך...ונפל בחזרה לבמה ואז יךדה אחת זרקה את זה בחזרה ואז בא איש אידיוט שכל הזמן מרים לו את המיקרופון ואוסף לו את כל מה שזרקו עליו ולקח את הדווובי שלי!!!!! ואחרי שניק סיים לשיר הוא כזה קצת דיבר עם הקהל והוא אמר אני בעסק הזה כבר הרבה זמן שאני לא זוחר וכולם צועקים 10 שנה, ואז ניק אמר אני בן 24 כבר והוא לא!!!!! הוא בן 23!!!! הוא מגדיל לעצמו את הגיל!!!!!!!פחחח הוא גם עשה ריקוד חמוד של רובוט כזה... יצא לו מאוד חמוד... יש עתיד חחח ובצחוק הוא כזה הוריד את המיכנס והראה את התחתונים והוא אמר כזה אל תדאגו אני לא יוריד... וכולם כזה צועקים טייק איט אוף.... ואז אחרי חצי שעה ילדה מאחורי צורחת טייק איט אוף ואז כזה אני וכולם כזה היצטרפו... וניק כזה אומר בטוחים שקניתם כרטיסים למופע הזה? (לסתומים שלא קולטים מה הקטע הוא היתכוון בטוחים שקניתם כרטיסים למופע הזה או למופע חשפנות?) והוא מאוד אוהב להוציא לשון ויש לו צחוק מדהייייים, שמתי לב שיש לו חצ'קון על הלחי! והוא גם השפריץ על הקהל מים והשפריצו עליו בחזרה ואחרי הפסקה קצרה שהייתה ו הוא השפריץ על החולצה שלו וראו את הקעקועים בחזה כי הוא לבש חולצה לבנה... והוא אמר: i every show i think about saying something to you , except of taking it off הוא צוחק צחוק מתוווווווווווווק ואז הוא אומר: parents dont be mad about what i'm about to say I JUST WANNA TAKE YOU HOME ואז צרחות....הוא כזה מתווווווווווווווווק והוא שר ליקראת הסוף דו איי האו טו קריי פור יו... אז הו בא כזה פור ארוך כזה יש צרחות ואז שקט כולם מחכים שיגיד יו ואז ילדה אחת צורחת: NICK I WANNA HAVE YOUR BABIES וכולם כזה ניקרעו מצחוק וגם ניק הוא צחק בערך 5 דקות ואז אמר יו..... איזה מתווווווווק!!!! וממש בסוף הוא זרק את המגבת שלו וזה היה ממש קרוב אליי אז גם היצטרפתי למשיכה והיתחלתי לריב ובא איש אחד וקרא את המגבת ל3-4 חלקים והביא לכל אחד... ושניק הלך ניהיו לי דמעות בעיניים.... זה הערב הכי מדהים שהיה בחיי.... והבטחתי לעצמי שזאת לא הפעם האחרונה שאני רואה אותו... אה והוא שר איי ואנט איט דאת וואי וקויט פלאינג גיימס וויז מי הארט לבד בלי בקסטריט... יש עוד שאלות? והוא גם הוריד את הבנדנה מהמצח אחרי השיר השני...