שלום אנשים חזרתי!!!

help me Nick

New member
שלום אנשים חזרתי!!!

אז היה כייף בארה"ב... אתם יודעים הולכים להופעה של ניק הוא עומד שני מטר ממני ושר... שופך על הקהל מיים.. אני צורחת... מכניס מיים לפה ויורק על הקהל...ועליי כמובן.... וכמובן בסוף זורקת מגבת שלו עם הזעה שלו ויש לי חלק ממנה....אתם יודעים סבבה כזה...

vashla

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני לאאאא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ירק עליך?? זרק עלייך מגבת ספוגה בזיעה של ניק קרטר?? כמה מזל יששששש לך!!!!!!!! איזה כיף לך? יש תמונות.נכון?!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאיזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

שימי תמונות פליז
ספרי הכל, איך היה, מה הוא שר, הכל

i got u aj

New member
איכס...זה נשמע מזה מגעיל...

"ירק עליך" "מגבת ספוגה זיעה"...כאילו,בלי קשר לזה שזה ניק... אבל יוווווווו איזה שווה!!!!!!!!!!!!!! תמונות תמונות תמונות!!!!!

help me Nick

New member
no pics...

האוס אוף בלוז לא מסכימים להכניס מצלמות...... אתם לא יודעים איך היתבאסתי... אבל אני יכלה לצלם את החולצה את המגבת ואת הכרטיס ויש לי תמונה של זה מבחוץ.... אז עכשיו פרטייים על המופע!!!!! אז ככה חוץ מיזה שהייתי 4 שעות על הרגליים ום כאבו עוד יום שלם אחריי זה! הלהקהת חימום הייתה מעפנה חיקויים של אבריל... הייתה גם זמרת חמודה... רק החימום היה שעה!!!!!!! סיייייוט!!!! ואז הוילון ניסגר ואחרי בערך 20 דקות הוא ניפתח.... הגיטרסטים שם כולם צורחים (אני לא... כי לא ראיתי את ניק!) ואז פתאום ניק ניכנס על הבמה ושר גירלז אין זה יו אס איי והיה לו בנדנה על המצח שכיסתה לו כימעט את כל העיינים, אבל כולם צרחו גם אז אני לא יכלתי הייתי בשוק!!!!!!!! שתי שירים הראשונים לא זזתי!! לא יכלתי לעכל את זה שניק עומד שתי מטר ממני!!! עדיין אני לא מעכלת את זה כל פעם שאני חושבת על זה יש לי פרפרים בבטן!! אז אחרי שתי שירים יצאתי מהשוק וצרחתי בכל הכוח, קניתי לניק דובי וזרקתי את זה עליו זה פגע לו בברך...ונפל בחזרה לבמה ואז יךדה אחת זרקה את זה בחזרה ואז בא איש אידיוט שכל הזמן מרים לו את המיקרופון ואוסף לו את כל מה שזרקו עליו ולקח את הדווובי שלי!!!!! ואחרי שניק סיים לשיר הוא כזה קצת דיבר עם הקהל והוא אמר אני בעסק הזה כבר הרבה זמן שאני לא זוחר וכולם צועקים 10 שנה, ואז ניק אמר אני בן 24 כבר והוא לא!!!!! הוא בן 23!!!! הוא מגדיל לעצמו את הגיל!!!!!!!פחחח הוא גם עשה ריקוד חמוד של רובוט כזה... יצא לו מאוד חמוד... יש עתיד חחח ובצחוק הוא כזה הוריד את המיכנס והראה את התחתונים והוא אמר כזה אל תדאגו אני לא יוריד... וכולם כזה צועקים טייק איט אוף.... ואז אחרי חצי שעה ילדה מאחורי צורחת טייק איט אוף ואז כזה אני וכולם כזה היצטרפו... וניק כזה אומר בטוחים שקניתם כרטיסים למופע הזה? (לסתומים שלא קולטים מה הקטע הוא היתכוון בטוחים שקניתם כרטיסים למופע הזה או למופע חשפנות?) והוא מאוד אוהב להוציא לשון ויש לו צחוק מדהייייים, שמתי לב שיש לו חצ'קון על הלחי! והוא גם השפריץ על הקהל מים והשפריצו עליו בחזרה ואחרי הפסקה קצרה שהייתה ו הוא השפריץ על החולצה שלו וראו את הקעקועים בחזה כי הוא לבש חולצה לבנה... והוא אמר: i every show i think about saying something to you , except of taking it off הוא צוחק צחוק מתוווווווווווווק ואז הוא אומר: parents dont be mad about what i'm about to say I JUST WANNA TAKE YOU HOME ואז צרחות....הוא כזה מתווווווווווווווווק והוא שר ליקראת הסוף דו איי האו טו קריי פור יו... אז הו בא כזה פור ארוך כזה יש צרחות ואז שקט כולם מחכים שיגיד יו ואז ילדה אחת צורחת: NICK I WANNA HAVE YOUR BABIES וכולם כזה ניקרעו מצחוק וגם ניק הוא צחק בערך 5 דקות ואז אמר יו..... איזה מתווווווווק!!!! וממש בסוף הוא זרק את המגבת שלו וזה היה ממש קרוב אליי אז גם היצטרפתי למשיכה והיתחלתי לריב ובא איש אחד וקרא את המגבת ל3-4 חלקים והביא לכל אחד... ושניק הלך ניהיו לי דמעות בעיניים.... זה הערב הכי מדהים שהיה בחיי.... והבטחתי לעצמי שזאת לא הפעם האחרונה שאני רואה אותו... אה והוא שר איי ואנט איט דאת וואי וקויט פלאינג גיימס וויז מי הארט לבד בלי בקסטריט... יש עוד שאלות? והוא גם הוריד את הבנדנה מהמצח אחרי השיר השני...

vashla

New member
דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! אני לא מאמינה! די כמה בנאדם יכול להיות מושלם ומתוק!!!!!!! אני מאוהבת נואשות!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני גם רוצההההההההההההההה
אני כל כך שמחה בשבילך שראית אותו
אוףףףףף איזה מתוקיייי
חבל שאי אפשר היה לצלם
אז היית קרוב לבמה?

moe7

New member
הערה חשובה !

אפשר בקלות להבריח מצלמה להופעה... בדרך כלל הם מקסימום בודקים מה תקוע לך בתיק מלמעלה, מעבירים גלאי מתכות, ואפילו אם הוא מצלצל הם מתעלמים... אני עדיין בשוק שב"רוק עצמאות" לפני יומיים רוב האנשים באמת זרקו את בקבוקי המים בכניסה כי שאלו אותם אם יש להם מים... ולי אפילו הציצו לתוך התיק ולא אמרו כלום
ולגביי הזיעה והיריקה... כאילו הלו ?! זה כ"כ אלביס פרסטלי... מ-ג-ע-י-ל ! זה בנאדם, עם ריחות גוף ונוזלים... אז כשזה לא מישהו קרוב אליכם (כמו נניח, החבר) וזורק את זה על כמות ענקית של אנשים- זה קודם כל מראה על יהירות מסוימת (שבכל זאת בחלקה מבוססת על המציאות... כלומר, הרי הוא בלי ספק מבחין במיליון הנערות האלה שצורחות ומגיבות בצורה מוקצנת כזו)... ויאק ! אתן עוד משוויצות בזה ! אלוהים !

help me Nick

New member
:D

הייתי שתי מטר מהבמה!!!!! ושבדקו אותי אז שמתי את המצלמה שלי בכיס בג'ינס והחרא הזה ציפצף!!!!! והזעה שלא לא דוחה!!!!!!!!!!!! בשבילי לא... :)

mya 6

New member
נ...נ...נ...ניק....*מפרכסת*

NICK I WANNA HAVE YOUR BABIES???? זה מה שהיא צעקה לו!!!!???? איזה טוב!!!! אני אומרת את זה בעיברית!! (ניק תעשה לי ילד!!!) וואו!! הייתי נותנת את יד שמאל בשביל להחלף איתך!!

moe7

New member
HEHE

וואלה ? מישהי צעקה את זה למוקי ! הייתן מאמינות ??? קודם כל- לא שומעים את זה על הבמה ! בדרך כלל יש רעש נורא ועוד דוחפים לכם אוזנייה לאוזן- כדי שלפחות תשמעו את עצמכם... ושנית- למה ??? הבנאדם שר על ישבנים לעזאזל !

American Girl

New member
תגידי איך זה....

להיתאגן להופעה של ניק {בגדים ,איפור וכו'} וכמה זמן זה לקח לך?

help me Nick

New member
לי אישית לא היה זמן

כי הייתי בדיסני וורלד והיינו בפארק אחד שניסגר ב-5 אז ישר סחבתי את ההורים שלי החוצה אמרתי מהר להזמין מונית ואין זמן אניצריכה מקום טוב...אז בכלל לא היה לי זמן וגם הייתי חצי רטובה כי המתקנים שם יש כאלו שהמטרה שלא תהני המטרה שתיצאי כמה שיותר רטובה.... פחח!! אבל כשההיגעתי אז כזה הרוסב היו לבושים כזה רגיל סתם הדבר הראשון מצאו זרקו עליהם... והיו כאלו שממש ממש השקיעו... כאילו שהם הולכים לאיזשהו דייט עם איזשהו נסיך... אבל אם נגיד הייתי פוגשת את ניק אחרי אז הייתי מתאפרת וכל זה... אבל ככה אין טעם קשה קצת לראות אנשים שכל האור עלייך....

help me Nick

New member
אמ כן...

אבל זה לא שהוא רואה אותי או משהו גם עם הייתי לו שתי מטר מול הפרצוץ שלו... :(

למעלה