שלום אנשים!! חזרתי

אושר מ

New member
שלום אנשים!! חזרתי

נכון שהתגעגעתם אלי? (מי אמר לא?? מי?) ראיתי שיש מבצע חדש, ולשם שינוי יש לי מה להוסיף.. כנראה.. אבל יותר מאוחר...

Dor K

New member
אוח, שלום מיידלע

איפה היית ומה עשית? ברור שהתגעגענו...

טוב שחזרת !! ולעדכון היומי ../images/Emo42.gif

מתפלאים שאנוכי בחיים? גם אני. הנוירומטר נשם לרווחה, והחיים יפים. אנא שמרו את הספדיכם לאירוע נאות יותר. תזכורת פרויקט "רק היום, קילו סליחה, עשר שקל": כולם מוזמנים לפרוק מליבם עוון/חטא/מעשה זדון שביצעו השנה כלפי מי ממכיריהם ואוהביהם. זו ההזדמנות לבקש סליחה, ולהתייעץ כיצד לגשת לעניין במלוא הטאקט האפשרי. כמובן דרישות סליחה מתקבלות אף הן. כל מעשה נבלה/עוולה/שערוריה שבוצעה כלפיכם, גם היא תקבל את מלוא תשומת הלב והיעוץ האפשרי לפתירת הפלונטר. לכל מי שהפרויקט עדיין לא ברור, מוזמן להציץ בדף קהילתנו ולהתבלבל עוד יותר. בנוסף הסקר הסליחתי פעיל ומחכה להצבעתכם. יום פרובלמטי לכולנו, ואם אנוכי שרדתי עד כה, מה הסיכוי שיקרה לי משהו עד סוף היום???

Dor K

New member
יששששששששששששששש

היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה! היא חיה!
יש!

Dor K

New member
מה פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

עכשיו כשאני יודע בוודאות שאת חיה, עלי להקדיש את שארית זמני בניסיונות נואשים להתחנף וללקק לך (אויש! סוטים! לכו) כדי להבטיח את מקומי בצוואה. מה, לא היה ברור

adidas^

New member
אם כבר בצוואה עסקינן...../images/Emo101.gif

נראה לי שעלי להמציא אחת כבר עתה. שכן המצח קודח, המדחום כבר התעלף מחום, הנייר טואלט אזל, ראשי דואב, עיני שורפות, גרוני מציק, אז ככה מרגישים כשהולכים למות? כן חברי, שעותי ספורות עמכם. גופי הולך להכנע למחלת השפעת. להתראות, ואנא הביאו וורדים אדומים. וקצת קומפוט חבושים כי לנו הולך להגמר. תודה.

shellyland

New member
גופי נקטן ומתנמך

אבל ראשי כל כך גבוה, עד שאפילו אם אלך, לא אתבונן לאן אבואה.

De-Panther

New member
אני לא צריך לבקש מאף אחד סליחה אולי

מאמא שלי שאני כבר פחות מתייחס אליה אז
אמא ותזכרי שאמא יש רק אחת!! ואת הכי טובה!!

Linkin-Parker

New member
מצטער על ההצתה המאוחרת

ה11 בספטמבר, הלימודים ושאר ירקות בנו לי חתיכת לחץ. ברוכה השווה(בכוונה טעות) אושר =) התגעגנו מאןד מאןד =)

למעלה