שלום אנשים...חזרתי!!!

Stillwater

New member
שלום אנשים...חזרתי!!!

חזרתי אתמול אחר הצהריים מלונדון-מקום מדהים, אני רוצה לחזור לשם. אני עדין לא מאמינה שאני בארץ ועד שהתרגלתי להסתכל הפוך כשאני חוצה את הכביש אז היום כמעט נדרסתי כי הסתכלתי כמו באנגליה. קראתי את הבקשה של תום שאם מישהו חוזר מחו"ל זה לא המקום לספר חווית אלא אם כן זה קשור לנירוונה,אז אני לא אספר חויות אבל משהו שכן קשור גם ללונדון וגם לנירוונה אז ככה: 1. קניתי ספל של קורט קוביין!!! (וגם של הביטלס) 2. ראיתי חולצה מדהימה-לבנה עם פסים כחולים כמו של מחברת ועל זה ציור בצורה קצת ילדותית של נירוונה, אבל זה היה יפה. לא קניתי כי גם זה עלה מלא כסף (כמו כל דבר שם) וגם לא בדיוק היה למידה שלי. 3. ראיתי חולצה של נירוונה עם הסמיילי במידה S!!! ואמרתי שאני אחזור לשם לקנות ביום למחרת בסוף לא קניתי. 4. אם יוצא לכם להגיע עכשיו לשם אז בוירג´ין מגה סטור יש מבצע של ארבע דיסקים בארבעים פאונד או שתי דיסקים בעשרים פאונד ונוורמיינד מופיע במצבע. אבל סה"כ זה עדין יוצא יקר מ-א-ו-ד! המחירים שם חבל על הזמן! טוב, אז עכשיו אני פה! <לצערי או לשמחתי>

ברוכה השוווווההה :)))

חיבוקי
חיחי כייפ שחזרת ממ שמייחה שנהנית זה נשמע שוסי ביותר
כל מקרה שמייחה שחזרת

cleave

New member
שלום שלום

את לא מכירה אתה ואני לא מכירה אותך ואת בתח חושבת מי ה*** אבלללל it can to me in a dream last night החללתי להיות נחמדה אז שלום hope שנהנת a שם !! n welcome back

Mekhasheife1.

New member
ברוכה השבה יקירתי! ../images/Emo13.gif

אני רואה שנהנת ...
היו עוד דברים מעניינים שם?? אם כיין אז תספרי!

SlipKoRn 10

New member
לונדוןןןןןןן

היי גם אני הייתי בלונדון בחופש וקניתי לחבר שלי חולצה של נוורמינד ולי כלום של נירוונה כי לא היה משהו משהו אז קניתי לי קורן סליפקנוט ופאפא רואץ´ רק שתדעו כל דבר שם עולה פי כמה מפה כוס טקילה במקום 3 פה 16 שקל שם!! אז איך היה לך ואיפה היית ד"א המקום הכי מאגניב עם חולצות מכנסיים הכל פשוט ה כ ל זה קאמדאן לוק וזה שם לא כל כך יקר אהה ודיסק אחד שם עולה 120 שקל בערך

Stillwater

New member
לונדון-מדימה אך יקרה אבל...

דיסק אחד לא עולה 120 שקל! דיסק ממוצע (שהוא לא באיזה מבצע) הוא עולה 14 פאונד שזה 98 שקל אבל צריך לדעת לחפש את המבצעים הנכונים... אני קניתי שלושה דיסקים בדיוטי פרי בית´רו והם עלו לי 224 שבארץ זה היה עולה 220 וזה לא כזה הבדל ואחד מהם אין בכלל בארץ. צריך לדעת לחפש את השווה וגם אם הוא עולה קצת יותר מהארץ. אבל רק להיכנס שם לחנות דיסקים זה חויה בפני עצמה-3ו4 קומות של חנות דיסקים אחת!

למעלה