שלום אנשים זה אני שוב!

king kazabubu

New member
שלום אנשים זה אני שוב!

שני דברים רציתי לספר לכם. אחד אני מצרף לכם את הפרק הראשון בפיק שכתבתי. הפיק עצמו כבר בפרקים יותר מתקדמים אבל כדי שיהיה יותר מותח אני אפרסם פעם בכמה ימים את הפרקים. כמובן שהם ספוילר למי שלא ראה את הסאגה של בו. דבר שני רציתי לספר לכם שאתמול עשיתי בדיקת דם. כן בפעם הראשונה בחיי אני עושה בדיקת דם. למה אתם שואלים? כי הצבא ביקש! ואני שלומי שסובל מפוביה רצינית ממחטים צריך ללכת לעשות בדיקת דם. אז כמובן בהתחלה התנגדתי וצעקתי. ואז כשהגעתי הושיבו אותי על כיסא. אמרתי להם שאני אתעלף בטוח כי הלחץ הורג אותי אז מראש השכיבו אותי במיטה. כשהאחות התקרבה עם המחט ודקרה אותי כל מה שיצא לי מהפה הייתה צעקה אדירה של המילה XOOOOOOOOOOE!!!!!!!!!! שנשמעה בכל בית החולים איכילוב בתל אביב... האחות לא הבינה מה צעקתי. גם אמא שלי לא הבינה מה זה שאני מקשקש... אבל אני הבנתי. ואני מרגיש עכשיו טוב עם עצמי. הפעם הבאה שאני אראה מחטים תהיה עוד 17 שנים. אז תקראו את הפיק שלי תגיבו עליו וזכרו! גם גוקו פוחד ממחטים!

king kazabubu

New member
קשה לקרוא את הפיק אם הוא לא שם...

נכון? אז כדאי שאני אצרף אותו. איזה דביל אני.. ועוד הזכרתי לעצמי לצרף את הפיק לפני שאני שולח את ההודעה... לא חשוב. עכשיו אני מצרף את הפיק.

king kazabubu

New member
אני מעלה את ההודעה לראש הפורום

בעזרת החללית של פריזה הנה תראו

roychu

New member
חביב ביותר!

אבל שקוף מי האיש המסתורי, או שבכוונה עשית שיהיה כאילו שקוף?

REDDITZ

New member
פרק חביב ביותר

כמו שאמר קודמי.. הוא באמת די צפוי...אבל מי אמר שצפוי זה רע?? חבל שיש בו התנגשות קלה..אבל באיזה סרט של דרגון בול זי אין??...אפילו בסידרה יש מעט התנגשויות (גם אני יכול להיות קטנוני האהאהא

roychu

New member
בקשר לצפוי או לא

לפי מה שנראה לי, שלומי קצת יותר חכם מזה אולי הוא מנסה לגרום לזה שנחשוב שזה מי שאנחנו חושבים שזה אולי הוא לא... אני שולח לך מסר, תגיד לי עם זה מי שאתה חושב

king kazabubu

New member
אני מסמיק...

חכם או לא... אני לא מגלה. אולי זה נראה לכם צפוי. אבל לדעתי ההמשך לא כזה צפוי. ההמשך כבר כתוב. אני אפרסם אותו אולי מחר. מקווה שאתם אוהבים את זה בכלל כי לא פרסמו לפיק תגובות כמעט...

למעלה