שלום אנשים ואנשות ומה שלומכם היום?
ט טל-יה New member 23/4/02 #4 נו..... אז מי מרתיח מים ל ויוסיף לי על הצלחת קצת מתוק של וישיר לי סרנדה מול החלון עם סומבררו ו אהבתי את האייקונים החדשים.
נו..... אז מי מרתיח מים ל ויוסיף לי על הצלחת קצת מתוק של וישיר לי סרנדה מול החלון עם סומבררו ו אהבתי את האייקונים החדשים.
ט טל-יה New member 23/4/02 #6 היי גל- עמית ברוך השם יום יום ואתה? מה נשמע במישור ולא ממרומי ? אתה מתכונן ל עם תפו"א ו מרשמלו?
ג גל-עמית New member 23/4/02 #8 הלוואי....אני נמצא באמת במרומי... אמנם אני באמת נמצא במקום הכי גבוה בסביבה אבל חדרי נמצא ב"עולם התחתון" של אותו מבנה.
הלוואי....אני נמצא באמת במרומי... אמנם אני באמת נמצא במקום הכי גבוה בסביבה אבל חדרי נמצא ב"עולם התחתון" של אותו מבנה.
T tsipi35 New member 23/4/02 #7 טל-יה - לאן נעלמת? חיפשתי אותך אתמול בערב במסינג´ר ובפורום אבל את נעלמת. תהיי בקשר ציפי
ט טל-יה New member 23/4/02 #9 ציפק´ה אתמול בערב לא הייתי וכן גם היום. וכן גם היום בערב לא תזכי לשרבוטי המילים שלי שמצחיקות אותך, שכחת? עבודה עם הקהילה? בוקר טוב לך והנה עוד נוסטלגית הצטרפה לכאן. ברוך בואך.
ציפק´ה אתמול בערב לא הייתי וכן גם היום. וכן גם היום בערב לא תזכי לשרבוטי המילים שלי שמצחיקות אותך, שכחת? עבודה עם הקהילה? בוקר טוב לך והנה עוד נוסטלגית הצטרפה לכאן. ברוך בואך.