שלום אנשים הגעתי !

שלום אנשים הגעתי !

מה יש לכם להגיד לאחד כמוני? גדלתי במאה שעריים היום אני באנתרנט מכיר כמעט את כל השול רוצה לחזור בתשובה אבל לא למה שהיתי. ראיתי כאן הרבה אנשים שיחש להם מה להגיד לא משנה אם הם יודעים על מה הם מדברים או לא יודעים העקר אומרים אז גם אני בתי לכאן לשמוע ולהגיד הכל טוב.

חוזר29

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא אח יקר, כנס..

מי אנחנו שנגיד לך משהו עליך? קטונו מלשפוט, אך אם אתה באמת אחד שגדל במא"ש ומכיר את כל השול, אני אשמח אם תקח אותי לסיבוב כי אני גדלתי במקום מאוד מאוד רחוק רוחנית ממא"ש, בניגוד למזלך הטוב אחי. כל הישועות!

לא רוצה ליראות

אף אחד מהם, מספיק לי מה שעברתי שמה כשהיתי קטן יש הרבה אנשים תובים אבל היום מי שהוא מהעשקנים הורס לכולם את החיים תובים שהיה יכול ליהיות, והאנשים כולם שוטקים ואף אחד לא מתנגד על דרך של העשקנים אבל זה באמת לא מענין אותי אני מיזמן הלחתי משם חי את החיים שלי ומנסה להתחבר לשםיתבורך מחדש אולי אני אסה לאומן בראש השנה בעזרת השם.

פראזניק

New member
בגלל מה אתה מאמין?

בגלל אנשים, אלה שנקראים חרדים, או בגלל הבורא יתברך עצמו? אם בגלל האנשים, אכן. הם לא שווים את האמונה בהם. אבל, לא הם נתנו את התורה, לא הם הורידו לעולם את צדיק האמת, לא הם אלה שאתה חייב להאמין בהם. יש רק אחד: הבורא יתברך. תבחר במי אתה מאמין, באנשים או בו. ואגב, ברוך הבא.

אווו ../images/Emo12.gif הנה האבידה ../images/Emo11.gifפראזניק../images/Emo35.gif

אתה פה
ואין לך מה להגיד על שרשור המחאה

הרשי

New member
כמה מילים למחשבה....

אברך טוב שיושב לצידי רוצה לענות לך: כל הענין של רבינו הקדוש, זה להוצי אתא הטוב האמיתי, את הנקודה הבלעדית שיש לכל יהודי בפנוכו. מוסד יהיה אשר יהיה ואפילו השול ודומים לו, הורסים את זאת הנקודה, טוחנים אותה דק, ומפזרים אותה בין המתפללים. חצוניות, כמו השול, לבוש חרדי, מנהגים שאין מקורם בהלכה, עסקנים, וכדו' הם שקר יחסית לפנימיות, לאמונה, לאמת האבסלוטית, לטוהר הרוחני שמפעפע בלבך בכזאת עוצמה שמשיבה אותך אל הבורא אפילו עכשיו, אפילו אותך שכמעט ובעטת... אבל, החיצוניות הזאת נצרכת, גם לאנשים יותר חלשים מימך, שלא יכולים להחזיק מעמד ביהדות בלי השול, וגם אם יודעים להשתמש בה נכון להוציא מכוח אל הפועל, את אותה נקודה בלעדית שדיברנו עליה קודם. ואני הקטן חשבתי להוסיף: תמיד צריך לזכור, שלא משנה באיזה מצב אתה נמצא, ואם אתה רואה אותם ממטר או הם רואים אותך ממטר, תמיד השם אוהב אותך, ונמצא אתך ואצלך, והוא תמיד אוהב לשמוע אתך ולכן תמיד טוב לשוחח איתו, כי הוא תמיד מבין אותך ומחכה לשמוע אותך.

אתם אנשים תובים

אבל דוקה בגלל שאני אוהב את רבנו לא הפסקתי לעשות מה שלמדתי מאבא שלי ובבית אני עושה התבודדות כל יום ברוך השם שומר שבת מניח תפילין אוכל כשר אבל בגלל שראתי איך כאילו ברסלבדס מתנהגים אני הלכתי משם אני לא סובל מזופים אנשים שמדברים מרבנו ואפילו מקימים את העצות שלו אבל מתחת לשולחן האנדיקיס אוכלים אחד את השני זה לא משנה, אני לא צריך שתגידו לי שזה לא כולם ככה אני יודע ובטח אני לא בגללם עוזב את השםיתבורך הם לא שווים את זה ומה שזה שקוראים לו פרזניק שואל זה בכלל לא בשבילי אתה לא קולט אותי נכון אני יודע הכל מבפנים אנשים זה אנשים רבנו זה רבנו השםיתבורך זה השםיתבורך אני בתי לפה כדי להשתתף בפורום של ברסלב ואני שמח לראות הרבה אנשים פה תודה למי שדואג לי אני בסדר להתראות

למעלה