שלום אנשיםםם

אלההההה

New member
שלום אנשיםםם

אוקיי אזז דבר ראשוןן אני אלה ואני חדשה בפורוםםם!! דבר שני.... אממ פעם הייתי רואה בנות גילמור די הרבה ועכשיו הפסקתי.. אז רציתי לדעת מה קורה עם הסדרה עכשיו? כמה עונות יש? באיזה עונה אנחנו? זה שידורים חוזרים? מתי משודרים הפרקים? אני אשמח אם תעדכנו אותי!!

Blizzard Beach

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

אני נעה.... עכשיו עם הסדרה... כרגע יש רק שידורים חוזרים. יש שתי עונות, וכרגע יש שידורים חוזרים של העונה השנייה בשבת בצהריים (2:20, נראה לי).

The Pink Dragon

New member
תיקונטעות!

יש שלוש עונות, כרגע בארץ שודרו שתיים והשידורים החוזרים הם של השניה. העונה השלישית כנראה לא תגיע לארץ בעקבות הסכסוך של ערוץ 3 עם רשת WB.

frikin shin

New member
יש ארבע עונות../images/Emo4.gif

עובדים על הרביעית עכשיו... הראשונה שניה ושלישית שודרו כבר בארצות הברית ואצלנו השלישית לא שודרה בגלל הסכסוך עם ה-wb אבל יש שמועות שב-2004 העונה השלישית תגיע אלינו

The Pink Dragon

New member
יופי שעובדים עליה.

אבל היא עוד לא קיימת. זה כמו להגיד ששר הטבעות השלישי כבר קיים. אז מה? עדיין לא סיימו לערוך אותו והוא עוד לא יצא! אל תתפסי על דקויות. גם את השם של הפרקים הראשונים בעונה 6 של מכושפות כבר יש אבל עוד לא התחילו לצלם אותם... זה ממש מטופש להגיד שהיא קיימת.

The Pink Dragon

New member
אבל היא עושה דווקא!

למה לתקן סתם, אם זה לא כל כך עקרוני, ואפילו לא עד כדי כך נכון?! ארג. עזבי. אני לא מתה עליה. היא גם מעצבנת אותי בפורומכושפות. בעע.

Blizzard Beach

New member
בכל אופן...../images/Emo94.gif

לא צריך להתווכח ככה על 'דווקא'... וזה גם לא יפה לדבר על מישהו נוכח ב'היא'
. אבל לא נורא, לשכוח ולסלוח (דניאל
). נו הארד פילינגס, נכון

The Pink Dragon

New member
אמממ.. אבל היא לא נוכחת...../images/Emo12.gif

אני דיברתי אל מיכל, לא אליה.. אז זה דיי הגיוני שאני אגיד "היא" את לא חושבת?

Blizzard Beach

New member
איי גאס..../images/Emo94.gif

את צודקת... אבל בכל זאת, אני בטוחה שלא היה לה נעים לשמוע (לקרוא) את זה. בכל זאת... הקטע עם ההיא זה לא כל כך נורא.

frikin shin

New member
אני כתבתי מה שרציתי לאמר לה...

ואמ.... זה לא הפעם הראשונה שהיא מתנהגת ככה
shes mean

frikin shin

New member
וואו תודה באמת...

קודם כל אני לא בפורום מכושפות! אני לפעמים נכנסת להתעדכן אבל זה הכל! ואני לא מבינה מה עשיתי לך? סך הכל הוספתי הערה ואת צריכה להתרגז כל כך ולהגיד ש"אני עושה דווקא"... באמת... חזרנו לכיתה א'... אם את לא אוהבת אותי או את מה שאני כותבת אל תגיבי לי אבל את לא חייבת להתייחס אליי בצורה כזו...

The Pink Dragon

New member
didn't you just say I'm mean?

אמנם לא חייבת.. אבל מי יעצור אותי? *צחוק מרושע* עכשיו ברצינות, אולי תרדי ממני?

frikin shin

New member
אני לא עשיתי לך כלום...

את זאתי שיש לה הערה על כל מה שאני כותבת... ואולי תקראי את ההודעה השנייה (לא זאתי שאומרת shes mean ) ותרדי ממני

lali37

New member
היא הגיבה לך להודעה הזאת...

אז היא קראה! חשבת על זה?!

למעלה