לא היה לי חשק לישון ~ ((נשארתי ערה עד שלוש וקמתי באחתעשרה ודון מפריעה לי לכתוב.1!~))
B Bakura New member 1/4/06 #50 ../images/Emo96.gif לא היה לי חשק לישון ../images/Emo3.gif~ ((נשארתי ערה עד שלוש וקמתי באחתעשרה ודון מפריעה לי לכתוב.1!~))
../images/Emo96.gif לא היה לי חשק לישון ../images/Emo3.gif~ ((נשארתי ערה עד שלוש וקמתי באחתעשרה ודון מפריעה לי לכתוב.1!~))
ק קמגארו New member 30/3/06 #28 פינקי למה אתה משקר להם ? אתה היית גס'י !!!! שלום לך וברוך הבא צו~ אבל תספיק לשקר זה לא טוב -__-;
K Kawaii Me New member 31/3/06 #36 ../images/Emo204.gifאני רואה שמ"מ עזר לך! ../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורומנו הלא-הזוי-בכלל איתי ה~בוגד~ סתם סתם..אתה מגניב @_@
../images/Emo204.gifאני רואה שמ"מ עזר לך! ../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורומנו הלא-הזוי-בכלל איתי ה~בוגד~ סתם סתם..אתה מגניב @_@
G Greenleef New member 31/3/06 #40 הווו!! ההוא עם הצחוק הקורע XDD!! ידעתי שהיית נארוטו~ תחמן ולמה ספוייילר מהלך? @.@ היה עליך משהו שפספסתי? אם כבר.. איצ'יהולו היה ספויילר
הווו!! ההוא עם הצחוק הקורע XDD!! ידעתי שהיית נארוטו~ תחמן ולמה ספוייילר מהלך? @.@ היה עליך משהו שפספסתי? אם כבר.. איצ'יהולו היה ספויילר
E EreWind New member 31/3/06 #42 היי!! ^O^ ברוך הבא איתי! תהנה המון ותבוא למפגש אתה עדיין חייב לי שיחה! נטשת אותי באמצע יא מייבש אחד!
P PinkYzZz New member 1/4/06 #49 אמממ מי את?@@ חכי חכי יום אחד את תשמעי את הצחוק שלי בפול ווליום לא בעזראלי
E EreWind New member 1/4/06 #53 >______< '' אין בעיות...אתה עוד תרגיש את נחת זרועי! בוהאהאהאהא..... . . . . >_____>
I inuyasha girl New member 1/4/06 #52 ברוך הבא ^^ ../images/Emo84.gif בנאדם שגנב לי את הארנב ועכשיו גיליתי שאתה גר בחולון עיר הסבתות ^^
A A K I R A New member 2/4/06 #56 חולון היא עיר הילדים !!! >_< XDDDDDDDDDDDDD סתם סתם בטח בגלל שרוב הסבתות גרות פה (איזה תגלית, הא? :])
חולון היא עיר הילדים !!! >_< XDDDDDDDDDDDDD סתם סתם בטח בגלל שרוב הסבתות גרות פה (איזה תגלית, הא? :])
K Kawaii Me New member 2/4/06 #57 ../images/Emo204.gifלא זאת אשקלון.. אשקלון ידועה באלימות הכבדה בה והסמים והאלכוהול והפקצות והערסים והמלחמה בינם לבין הפריקים בקשר לסמים ואלכוהול נאמ..סטיגמה? אבל כל השאר >_> *שומעת שיר די מפחיד ומחליטה שהוא מאוד מתאים לפסקול של אשקלון* WAR!!!
../images/Emo204.gifלא זאת אשקלון.. אשקלון ידועה באלימות הכבדה בה והסמים והאלכוהול והפקצות והערסים והמלחמה בינם לבין הפריקים בקשר לסמים ואלכוהול נאמ..סטיגמה? אבל כל השאר >_> *שומעת שיר די מפחיד ומחליטה שהוא מאוד מתאים לפסקול של אשקלון* WAR!!!
P PinkYzZz New member 2/4/06 #55 חחחחח כן זה לא פעם ראשונה שאני שומע שחולון היא עיר הסבתות שני יש כזאת סטיגמה חחח
S shadow XD New member 2/4/06 #58 0_0 טוב לדעת.... (הצעה ידידותית... תשרשר את ההודעה שלך למי שאתה רוצה לענות לו ולא להודעה הראשונה.. אם אתה לא רוצה שיאכלו אותך) XD
0_0 טוב לדעת.... (הצעה ידידותית... תשרשר את ההודעה שלך למי שאתה רוצה לענות לו ולא להודעה הראשונה.. אם אתה לא רוצה שיאכלו אותך) XD
I inuyasha girl New member 4/4/06 #59 זו עיר הסבתות כי... ../images/Emo84.gif כי אני מכירה לפחות 10 אנשים שהסבתות שלהם גרות בחולון כולל שלי ^^
זו עיר הסבתות כי... ../images/Emo84.gif כי אני מכירה לפחות 10 אנשים שהסבתות שלהם גרות בחולון כולל שלי ^^