שלום אני שיר! חדשה...

SHIR44862

New member
שלום אני שיר! חדשה...

אני בת 16 צופה בהישרדות ובפורום אבל רק עכשיו אני כותבת... כמה דברים לפני- סיו-את מלכה! איך הצלחת להפוך מלא כלומית (?!) שאפאחד בכלל לא שם עליה למישהי שקבלה אדמת ונבחרה לגולשת העונה! אני זמרת(יותר נכון יודעת לשיר) כותבת שירים למגירה... טוב אני מאחלת לי ולכולכם עונה שנייה נחמדה ומגניבה שיר

l סיו l

New member
חח ברוכה הבאה../images/Emo13.gif,לא קצת מאוחר מידי?../images/Emo3.gif

ותודה לך על המחמאה,אם זאת מחמאה

Princess110

New member
סיו מה כל העניין בך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עדיין לא הבנתי מה נסגר איתך? מה יעני היית הברוזונת שהפכה לברבור או משהו?! קצת קשה לי לדמיין איך זה קורה בפורום
שמעיי אם את בחורה כזאת מעניינת גם אני רוצה להיות חברה שלך

l סיו l

New member
חחח אמאל'ה,אני אמורה לקחת את זה כמחמאה../images/Emo12.gif?

אני חושבת שבתחלה העברתי רושם לא טוב ואמיתי,ורק ניסיתי לכפר על זה. אני בן אדם צנוע,לא עשיתי עניין מזה שאני אדומה,ואוקי אני אקח כמחמאה,תודה
.

Princess110

New member
חמודה../images/Emo13.gif רק כמחמאה!

פשוט היה את הסקר הזה שכולם הצביעו לך אז חשבתי בטח את ממש מחוברת לכולם. ועכשיו שיר כתבה שאף אחד לא שם עליך בהתחלה אז חשבתי מה כבר היה חח ובקשר לאדומה-החתימה אומרת משהו אחר. אבל בכיף אין שוד דבר רע בלעשות עניין

deathly hallows

New member
ברוכים הבאים!

באמת אבל באת בתקופה לא טובה- בטח הפורום יוקפא בזמן הקרוב עד שהירדות 2 גוואטמלה או מה שזה לא יהיה- תתחיל. בכל אופן השתלבות מהירה :)

JoNy Boi

New member
שום דבר לא יוקפא

אין מה לעשות, הפורום יהיה פחות פעיל אבל עדיין יציב זה בטוח

לי אמרו שהעונה הבאה בפלאו ../images/Emo181.gif

או בדרא"פ. מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה היא בסוף לא מתקיימת באחד המיקומים שציינתי?

מעתיקנים של מיקומים! ../images/Emo181.gif

גם יעשו בפלאו, וגם אם יעשו בגואטמלה, הם ממש מעתיקנים מההפקה האמריקקית... 3 עונות בפלאו, לא הספיק להם שם? מה עם התושבים? צריכים לסבול כל כך הרבה רעש 4 פעמים בשנה? מה נסגר? [הגזמה, אני יודעת]

Jen74

New member
הם חייבים בדברים מסוימים להיצמד לפורמט המקורי

לא יודעת אם זה כולל גם את המקומות שבהם מצלמים. הם לא מעתיקים כלום, הם מחוייבים להיות דומים למקור.

למעלה