שלום,אני שוחט...

שלום,אני שוחט...

כבר 12 שנים יום יום באופן קבוע ורציף..
למה שאני מדבר עם אנשים הם חושבים שאני אכזר,רוצח,ועוד מילים כאלה פוגעות?
אני בשום פנים ואופן לא מתעלל בהם,שחיטה וזהו!
אני מאוד אוהב בע"ח,יש לי דגים,אוגרים,2 יורקשיירים..
למה ששמועים שוחט כולם רואים אותי בתור אדם שלילי?סה"כ זו הפרנסה שלי.

אני משתתפת בצערך

כי אני מאמינה שהרג יומיומי משפיע גם על הנשמה שלך באופן רע
ומאחלת לך למצוא פרנסה טובה אחרת

זו הנקודה שאני לא הורג...

אני שוחט,ולמה לי לעזוב?אחרי הרבה שנים במשחטה המסויימת שאני עובד בה יש לי את המקום שלי,מעמד,ומקבל משכורת יפה..
והנשמה שלי בסדר גמור ברוך השם

החיות נכנסות בחיים ויוצאות מתות?

כן? אז אתה הורג אותן.
וברור שהנשמה שלך נפגעת מזה (ואני לא מדברת בכלל על הנשמות של בעה"ח). עובדה שאתה מגיע לכאן ומדבר בעצב על תגובה של אנשים למקצועך.
מאחלת לך בע"ה למצוא פרנסה אחרת.

ruven7

Active member
יש הבדל בין הורג לרוצח

במקרה הזה הוא הורג למטרה מסויימת,אכילה-בעל חיים שגודל מלכתחילה למטרה זו. אפשר להתנגד לזה, לגיטימי.
רצח זה משהו אחר לגמרי.אדם שהורג פיל בשביל החטים-בצע כסף וממש לא עניין קיומי- או קרנף כי יש מי שישלם הון על אבקה מקרן קרנף-אלה בע"ח שגדלים בטבע,לא ע"י מגדלים והכל בצע כסף, זה רצח לשמו ומבחינתי להעניש בחומרה אדם זה.

גם אכילת בשרם גורמת למותם

גם אכילת הבשר היא מותרות. גם אכילת הבשר היא אינטרס. לא הבנתי מדוע יש הבדל.
ההבדל היחיד בין הריגות מבחינה מוסרית מותיר ארבעה סוגים של הרג:
1. רצח. כלומר הרג ללא צורך הישרדותי ולמען מטרות ואינטרסים.
2. הריגה ברשלנות- להרוג שלא במתכוון.
3. הגנה עצמית- הריגה למען הישרדות, בתנאי שאין אופציה אחרת לשרוד בלי להרוג.
4. המתת חסד- הריגה של אישיות שבדעה צלולה בוחרת למות ואינה מסוגלת לבצע התאבדות. המתת חסד נחשבת כזו רק אם האדם ביקש במפורש במילים [לכן זה רק אדם, לחיות אין מילים], או אם מותה של האישיות באופן טבעי קרוב מאוד, ואין איך להצילה ממוות זה, והיא סובלת מכאבים רבים וחזקים שלא ניתן להפסיקם [בהוצאת האפשרות שגורמים לה להגיע למצב זה בכוונה תחילה, שאז זה רצח לכל דבר], וההרג נוצר אך ורק כדי להקל על סבלה של האישיות, ולא בשל שום סוג של רווח ממותה.

היות שיש אופציה לשרוד בלי להרוג חיות [אלא אם כן הן תוקפות אותך] בכל הארצות המתועשות [לדוגמא ישראל] אז זה לא הגנה עצמית.
היות והכוונה היא להרוג את אותה החיה, זה לא נעשה בטעות- זו לא הריגה ברשלנות.
היות והחיות האלה היו בסדר גמור אם לא היו מתעללים בהן, וגם אחרי ההתעללות מותן הטבעי לא קרוב וניתן להפסיק את כאביהן [או לא להתחיל אותם מלכתחילה, שהרי זה בידינו], והן כמובן לא ביקשו במילים למות- זו אינה המתת חסד.
מה נשאר לנו?
רצח
ולא סתם רצח- רצח למען הנאה ולמען בצע כסף בלבד [הנאה מההרגל של מי שקונה את זה, כסף למי שמבצע את זה].

סשה87

New member
נניח

נניח שזה בסדר גמור להרוג וכולי. עדיין, אף פעם לא הבנתי - איך זה שייעדו את החיה למטרה זו, הופך את זה לפחות נורא, ולא ליותר נורא? באמת, רק הנקודה הזו. האם זה מתוך איזה מוסר של זכויות מינים שלמים, אותו איני מבין? מוסר אקולוגי? הרי ברור שאם יגידו לי "הוא הרג את האדם שהלך ברחוב כי רצה לאכול אותו" או "הוא תכנן לאכול בני אדם, אז הוא עיבר מישהי וגדל את הילד במחסן עד שזה היה מספק עסיסי, והרג אותו", אני "אזדעזע" (נניח במובן הטוקבקיסטי) הרבה יותר מהעניין השני..

subatoi

New member
ההבדל הוא רק בעניין הסמנטי, בפרשנות שמובנית בשפה שלנו.

בסופו של דבר מדובר על הבאת חייו של היצור לקיצם. לא משנה אם זו לביאה שצדה בסוואנה, חיפושית פרת משה רבנו שטורפת כנימת עלים, אדם ששוהה כבר חודש על רפסודה בלב ים וצד דגים כי אין לו שום אוכל אחר בסביבה, או שוחט שמשסף גרון של פרה כדי שאנשים יוכלו לקנות את זה אח"כ עטוף וצבעוני בסופר. מבחינת התוצאה, התוצאה היא זהה בכל המקרים. מוות.
ההחלטה מה לגיטימי ומה לא היא בעיניים שלנו, במוסר שלנו, בצרכים שלנו, בכל המקרים הנ"ל. ללביאה ולחיפושית יש חובה לטרוף כדי להתקיים. הן לא מבינות שיש דרכים אחרות ולא ניתן להסביר להן. בני האדם יודעים שאפשר אחרת, שאפשר לאכול בלי שאף אחד יסבול. מרגע שהעובדה הזו התבררה (וזו עובדה), אין שום צורך להביא את חיי היצור לקיצם. יש רק תירוצים.

אתה מוזמן להמשיך להתדיין, להתלבט או להתחבט אם זה הרג או רצח. התוצאה היא זהה, והאחריות היא על כל אחד מאיתנו שבוחר בכל יום מה הוא אוכל.

l coyote l

New member

Lhuna1

New member
תסלחו לי, אבל קשה לי להאמין שזו הודעה אמיתית

"אני לא הורג, אני שוחט" - זה נשמע לכם כמו משפט שיגיד בנאדם ברצינות?
לא משנה כמה שטפו לו את המוח, יש בנאדם שלא יודע ששחיטה היא הריגה? הוא חושב שהם ממשיכים לחיות אחרי שהוא שוחט אותם?
אולי אני טועה, אבל לדעתי זה טרול.
&nbsp

יכול להיות שאת צודקת, אבל

לגמרי נראה לי שאדם יכול להגיד "אני לא הורג, אני שוחט"
ושאשתו תגיד "אני לא טמאה, אני נידה"

Lhuna1

New member
סליחה, רק ניסיתי לתת אזהרת טרול

דיון עם מישהו שכותב דברים מופרכים בשביל לעצבן יכול להיות מאוד מתסכל וחסר תוחלת, מנסיוני...
&nbsp

אני אומר לכם דברים הכי אמיתים שיש,אני בכלל מדבר איתכם בחשש..

גדול מאוד כי אסור לשוחטים להוציא דברים מפורטים כמו שאני מוציא החוצה,אגב גם בנייד שלי יש לי סרטונים של שחיטה שאסור לצלם..
ומי שחושב שאני לא אמיתי יכול לשאול אותי איזו שאלה שהוא רוצה בתחום ואני יענה לא 10 תשובות על כל שאלה..

subatoi

New member
בעידן האינטרנט אתה חושב שסיפרת סודות שלא ידענו?

subatoi

New member
תתפלא כמה מידע יש, כמה סרטונים יש, כמה תיעודים יש.

מספיק להציץ בגוגל ויוטיוב, זה הכל.

לכל המפקפקים אתם יכולים לשאול אותי שאלות גם על..

משחטות ובעלי משחטות ואני יענה באופן מדוייק,בעצם על כל מה שקשור בענף.

נשמה
אתה כותב בפורום הלא נכון
זה פורום צמחונות וטבעונות!
&nbsp
ויש פה אוכלוסיה רגישה
אתה באמת חושב שזה מענין אותנו המידע שלך על השחיטה?!
&nbsp
ולמה מעניין אותך מה שאנחנו חושבים עליך?
אם אתה רוצה תמיכה בעבודה שאתה עושה-תכתוב בפורום קרניבורים.
&nbsp
אני לא אומרת לך לעזוב את הפורום
מוזמן לכתוב פה
אני אומרת לך שעל ההודעה הזאת שאתה כתבת-אל תצפה לתמיכה או מילים חמות.
&nbsp
זה כמו שאטאיסט ואדם חרידי יפגשו ויתחילו להתווכח האם יש אלוקים.
&nbsp

למעלה