שלום אני קרן אור והחלטתי להציף פה
ב במרחק נגיעה מכאן New member 15/8/07 #4 וחוץ מזה אני מחבבת+ את גלעד ../images/Emo6.gif אני רק מתחכשת קלות לכמה שירים שלו
ב במרחק נגיעה מכאן New member 15/8/07 #5 כאילו ,מישהו יכול אולי להסביר לי מה הוא חשב כשהוא שר שיר כמו החברים שלי . גאש איזה ילד כאפות
ב במרחק נגיעה מכאן New member 15/8/07 #6 טוב אבל אולי הוא מאוד קשור לחברים שלו אגב מורי פעם אמרה לי שיניב וויצמן חבר טוב שלו , וזה הזמן להודות. מורי אני לא חושבת שיניב וייצמן חתיך
טוב אבל אולי הוא מאוד קשור לחברים שלו אגב מורי פעם אמרה לי שיניב וויצמן חבר טוב שלו , וזה הזמן להודות. מורי אני לא חושבת שיניב וייצמן חתיך
ב במרחק נגיעה מכאן New member 15/8/07 #9 יא תראו מה מורי אמרה לי עכשיו במסנג'ר מורי says: תעשי שם מה שאת רוצה, אני מסירה אחריות ממך karnushi says: לאאאמה ככה? לא יפה !!!! אני אבכה
יא תראו מה מורי אמרה לי עכשיו במסנג'ר מורי says: תעשי שם מה שאת רוצה, אני מסירה אחריות ממך karnushi says: לאאאמה ככה? לא יפה !!!! אני אבכה
מ מורי לנצח New member 15/8/07 #18 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif תברחי כפרע
ב במרחק נגיעה מכאן New member 15/8/07 #12 אגב זה לא יפה שהוא מופיע בזמנים לא טובים אבל אולי עדיף לשתוק :X
ב במרחק נגיעה מכאן New member 15/8/07 #13 כאילו מוצאי ראש שנה? באמת .... ותבוא כבר לירושלים!!!! לא יפה (ורצוי בזמן שאני בארץ כן.. אני לא אהיה פה לעולמים, סוף אוקטובר מתחילים ללמוד )
כאילו מוצאי ראש שנה? באמת .... ותבוא כבר לירושלים!!!! לא יפה (ורצוי בזמן שאני בארץ כן.. אני לא אהיה פה לעולמים, סוף אוקטובר מתחילים ללמוד )