שלום אני צריך עזרה

שלום אני צריך עזרה

טוב אני וחבר רוצים לבנות טרריום ויש לנו כמה שאלות 1.מה העבדל בין הסיליקון הלבן לשחור והאם זה משנה? 2.איפה אפשר לקנות מסילות ורשת ברזל לאיורור? וזהו בנתיים תודה

tal901

New member
עצה.

בטרריומים אין השפעה על סוג הסיליקון אני מציע שחור [יותר חזק]. לא הייתי ממליץ לבנות הכל מרשת כי אז יהיה לך בעיה לחמם בחורף. אפשר לבנות מזכוכית עם מכסה רשת צפופה כי מדובר בנחש דק. מקווה שעזרתי.

לא יש לך טעות

כנראה להיבנתה אותי אני מתכוון לבנות טרריום אקזוטיקה ויש רשת בצד לאיורור

tal901

New member
רק שהרשת

תהיה לא חלק שווה של הזכוכית. והכי חשוב צפופה מאוד.

יש מספר רב של חברות שמייצרות

סיליקון להדבקה ואיטום. אני מניח שיש כמה סוגי סיליקון שניתן למצוא בצבע שחור ולכן לא כדאי להתבסס רק על הצבע כשבוחרים סיליקון. בנוגע לסוג הסיליקון אני לא ממש יכול לעזור. פעם אמרו לי לא להשתמש בסיליקון עם דוחה עובש (שזה מהנפוצים בשוק) כי זה פולט חומרים שיפגעו בחיות שלך. נראה לי שזה תקף לגבי גידול דגים ופחות לגבי זוחלים. השתמשתי בסיליקון בצבע לבן ללא דוחה עובש והוא לא תפס טוב על העץ. אולי תנסה להשיג טלפון של בונה אקווריומים ולשאול אותו לגבי הסוג אותו הוא מעדיף. מסילות יתכן ותמצא בחניות קנה ובנה ודומיהן. לגבי רשת אין לי מושג.

רצוי סיליקון שקוף...

בעניין סיליקון שחור,אין לי מושג.ותוכל לימצוא רשת בהוס סנטר.

1צחי

New member
סיליקון

לכל אחד (מהצבעים) יש שימוש שונה,ובשביל זה נועדו ההוראות בגב הסיליקון. ס' לבן משמש לאיטום ולכן הוא לא מתאים השחור והשקוף נועדו להדבקה.

יש לך טעות...כנס

סיליקון לבן ושקוף כימעט אותו הדבר...והצבעים נועדו לגוון של המוצר...פתח חלון או דלת,כל סיליקון משמש לאיטום או הדבקה,וההוראות על גב הסיליקון נועדו לאופן השימוש.

1צחי

New member
חוץ

מהוראות שימוש,כתוב למה נועד השימוש. יש המשמשים לאיטום ויש להדבקה ועוד. אני מציע לך לחזור ולקרוא בשנית על הסיליקון.

אם שכחת יש למשפחה שלי..

עסק לעבודות אלומיניום ואנחנו עובדים ביומיום עם סיליקון לבן,שקוף,מרק,וסיליקון בגוונים שונים...אני מכיר את הניטרלי,או הסיליקון נגד עובש,העניין הוא שכדי ליבנות טרריום מזכוכית מניסיון אני אומר לך שסיליקון לבן או שקוף חזקים ביותר ואם לא הפרדת אחרי הדבקה כמובן את הסיליקון באמצעות סכין יפני אז מאד מאד קשה להפריד...ואם בכל זאת אתה מיתקשה לקבל את זה אני מוכן לישלוח לך שתי זכוכיות שאני אדביק לביתך שתבין מקרוב על מה אני מדבר....ואיך אומרים "אין חכם כבעל ניסיון". שתהיה לך שנה טובה

1צחי

New member
לא

שכחתי כי לא ידעתי אך אין זה סותר את מה שרשמתי. אגב ניסיון לביט בגלריות של טרריומים ותראה שגם אני לא התבטלתי. ודבר אחרון אכן שתהיה שנה טובה לכולנו.

סיליקון נטרלי - 102

סיליקון נטרלי 102 הוא הסיליקון המתאים ביותר לבניית אקווריומים וטרריומים.

Ph0enix

New member
קיימם סלקון לא רעיל לבנית טרריומים

ניתן לקנות אותו בהום סנטר במחיר של 15 שח הוא ניקרא סליקון של אקבריומים או משהו בסיגנון הוא לא רעיל ומאוד! חזק אני משתמש בו באופן אישי ונוראה מרוצה

למעלה