שלום אני צריך עזרה!!

ofirqq

New member
שלום אני צריך עזרה!!

אני חדש כאן והייתי מעונין להיתיעץ איתכם אני לוקה בתסמונת טורט שאלתי היא האם כשאני מרגיש שאני צריך לעשות משהו האם כדאי להתנגד לזה או שעדיף לעשות הכל באופן חופשי (יש לציין שיש לי שליטה אלה שאני צרגיש צורך מסיום לעשות זאת אבל אני יכול להתנגד)???? וכן ללא קשר לטיפול תרופתי האם אני יכול לנקוט בפעולות שיפחיתו מעט את הצורך לעשות את הפעולות הכפויות כמו שינה מרובה וכו. אני מבקש לקבל תשובות מפורטות כיזה מאוד מאוד חשוב לי!!!! תודה

אופיר ברוך הבא!

לדעתי אתה צריך להוציא את הטיקים מתי שצריך, זה מקל על הטיקים בהמשך היום-יהיה לך פחות לחץ... פעולות שיכולות להפחית את הטיקים באופן טבעי- היתה הרצאה (שלא היתי בה) לפני כמה ימים על טיפול בטוראט לפי דיאטות מיוחדות...פרטים יותר ספציפיים תשאל את מי שהיה בהרצאה או מי שיודע, ויש פה כאלה...בהצלחה ויום טוב, שקד

ברוך הבא ofirqq../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורום שלנו...למיטב ידיעתי ברגע שאתה עוצר את ה"טיקים" אתה גורם להם להתגברולצאת בשלב יותר מאוחר ... בבת אחת ממש "להתפרק" מגופך. השאלה היא גם באיזו סיטואציה אתה נמצא...אולי על מנת שלא תהיה מובך אפשר לעצור את זה...להתנגד לזה... אבל בסה"כ זה עלול "להתנקם" בך אחר כך. כדי למנוע שינה מרובה..עליך לדאוג לסדר יום עמוס...ומסודר.

יותר פרטים

שלום, אתה צריך לתת יותר פרטים על עצמך. האם אתה חייל או לא?! האם המפקדים שלך מבינים לליבך ולא אז יש את יעקב עזרא הנוירולוג הראשי של צהל. כעקרון אמר שצה"ל המדיניות שלו היא לאפשר שהחיילים ימשיכו את הטיפול שעשו אמל הפסכולוג/נוירולג שהיה איתם לפני הצבא. כעקרון אין טעם להדחיק. אם אתה מדחיק את זה אתה בורח מהמציאות וחבל. הבעיה היא איך אתה מעמיד את עצמך בחברה בה אותה סובב!!!! קיימים בני גילך בפורום ואם אתה רוצה ליצור קשר עם שביק(בת שבע) יו"ר הארגון היושבת בכנרת 4 ברעננה. נדמה לי שבאתר אסטי אליו יש קישור יש את מספרי הטלפון של העמותה. על כל פנים מספר הפלאפון שלה הוא 065.380635 אני מאחל לך בהצלחה. משה

שביק

New member
שלום לאופיר, ברוך הבא. ראשית

אשאל לגילך. לגבי "לשחרר" או לא: רצוי לשחרר ותרגיש חופשי עם עצמך. כאשר יש דיכוי או "התאפקות" משלמים אחר כך עם רבית. אם יש לך טעניקות בהן אתה יכול להשתמש כאשר אתה רוצה או חשוב לך - השתמש בטכניקות רק למשך הזמן הנחוץ. אם תירצה עוד פרטים, אתה מוזמן להתקשר לטל' 09-7408478.מס' הטל' הסלולרי אשר פורסם כאן הוא שגוי, והוא פרטי. אשמח לעזור לך. שביק (בת-שבע)

למעלה