שלום. אני צופי

*צופיה*

New member
שלום. אני צופי

ואני אובייקט מיני גאה. מה שיותר פוגע מהתייחסות לאשה כאל אובייקט מיני... זה לא להתייחס אליה כך. אמר מישהו. וחשבתי לי. אם אני מנטרלת (ונסו רגע לנטרל. העיתוי של הפוסט הזה לא ממש מוצלח, אני יודעת – ע"ע עמודי החדשות, בית הנשיא, שם. שם - אבל נסו. אני גרועה בדחיות ולפעמים גם בעיתויים) את הקונוטציה המיידית שעולה לשמע המינוח הזה, "אובייקט מיני", שכוללת את המקרים העגומים, הקשים, הקשורים בניצול ובפליליים וחושבת בכנות לעצמי ועל עצמי, למשל – לוקחת את ההיגד הזה ומאמצת אותו קרוב. לא רואה בזה שום זילות או נחיתות או רדידות. מרגישה מספיק בטוחה ושלמה בעצמי כאדם בכדי לקבל ואפילו לאהוב ואפילו מאד התייחסות אלי כאל אשה נטו. זה מעורר זה מרתק זה מפיח חיות (שורוק. אין לי כח לנקד בחום הזה) זה מלטף. ואפילו ואולי בגלל שגם בתוך הנשיות שלי אני מודעת ולגמרי לגמרי נוח וטוב ובטוח לי – זה המקום שהכי כייף לי להיות מלוטפת בו שוב ושוב. (אמרה צופי והלכה לפתוח כפתור בחולצה. נוווו חם היום במישור החוף הצפוני).

אובייקט מיני..

הקונוטציה היא שלילית. וזו מהסיבה שלהבדיל מנשיות המשדרת בקשה ליחס. ההתייחסות לאשה בתור אובייקט מיני, מנטרלת את שאר תכונותיה כאדם. איפשהו, למרות שאולי בסערתה יכולה להשתוקק אשה להיות "אובייקט כנוע" לתשוקתו החייתית של הגבר שלה, בסופו של דבר היא תרצה לחזור ולהיות אדם, אשה. מישהי שרצויה בשל מכלול תכונותיה האחרות ולאו דווקא אך ורק בשל חיטוביה, יופיה ומיניותה. (אבל זו רק דעתי) זאב

*צופיה*

New member
קונוטציה.

אולי באמת גם עניין של מינוחים. ניסיתי להדגיש שאני יכולה לראות בהתייחסות אלי כאובייקט מיני משהו מלטף ונעים – רק בגלל שאני כל כך בטוחה בעצמי כאדם בשל ומלא ומעניין. ממקום כזה – אין שום נחיתות ואין שום כניעה. להפך. זה חוזק, וכשהוא מגיע מהמקום שדיברתי עליו – למרות שהזיקה הראשונית שלו היא מינית הוא בהחלט כזה שמשלב את המכלול. וזה יפה ומרתק בעיני. ה"אובייקט הכנוע" שאתה דיברת עליו – מצטייר לי כמשהו קצת אחר. משהו שיכול להיות מענג כשלעצמו – כחלק מהמארג המדהים הזה שבין גבר לאשה. ושלא ייגמר לעולם.

מאיפה את באה?

אם אשה באה למקום "האובייקט המיני" ממקום של ביטחון עצמי ושיחרור עצמי, אזי אכן כן. אבל אני התייחסתי בתשובתי למצב שבו אשה נקלטת "בעדשת הגבר" כמוצג מיני גרידא. משהו שמיועד לפורקנו ותו לא. בקיצור, במקום לשלול זה את דעתו של זו אנו רק מחזקים את דעותינו המשולבות. (נחמד לי) זאב

*צופיה*

New member
כן...ולא

(מחזקים ומשלבים). לא - בעיקר כי לא דיברתי על מערכות יחסים ואפילו כמעט לא על יחסים. (אם כי יכולה לראות את עצמי גם בכאלה – ע"ע "כן" בעוד כמה שורות שם למטה). דווקא כן דיברתי בעיקר על משהו כמו עדשה, רגעית אפילו. למה לכחד ? זה עושה טוב – אפילו אם זה רק מבט או הערה בנוסח "בא לי רק לשגל אותה (ושתעוף, אפילו)" - וזה לא גורע אף לא קמצוץ מהיותי אדם מעניין וחושב. כן – בעיקר כי " אם אשה באה למקום "האובייקט המיני" ממקום של ביטחון עצמי ושיחרור עצמי, אזי אכן כן." – זה אכן מאד כן בכל המקרים. ואני באה בדרך כלל מחיפה. אחלה מקום.

יאצפן

New member
היי צופי

מילים כדורבנות, אכן בגלל כמה נשים "פמנסטיות" שאולי לא הלך להן בחיים, גררו את כולן למזה תעתועים, משונה, כי הכל רע, בא מאמריקה, והישראלים הרי גם הם מוצאם מהקופים, אז הם מחכים את האמריקאים, ומה אומר, תשאלו בנות מה קורה בשטח? הן טוענות שאם הן לא יוזמות, הבחורים אדישים, ואז הן טוענות כולם גייז, סירסתם את הגברים!!!! נקווה שתבינו נכון, אני נגד אלימות של כח ולחץ על נשים ועל גברים, אבל מה שבא כיבוא מכוער, ישאר, ואני תיקווה שהרבה פמניסטיות ישתמשו באלטרנטיבה חשמלית, שבת שלום, לכולכם./ן.

*צופיה*

New member
אם במינוחים עסקינן...

לפעמים אנלא בטוחה אם מה שכתבתי או מה שהשתמע הוא דווקא פמיניזם הכי טהור או האנטי-תזה לו.

אייבורי

New member
שלום אובייקט

תביאי לראות את הכוס השלך. מקווה שהרגשת אובייקט מיני ונעים לך בגוף. באופן אישי, חושב שיש דבר נפלא לראות אנשים במימד רחב ולא צר, לכל עומקם כולל המיניות שלהם.

*צופיה*

New member
דווקא לא

אני חושבת שיש התבטאויות שמקומן כאן ויש שלא. ההתחלה שלך היא מסוג ה"לא", ודווקא עשתה לי אי נוחות. מה שיפה זה שהתגובה שלך כזו קצרה – ובהמשך שלה כבר הספקת להשתפר

אייבורי

New member
כן המורה

אני שניה מסיים להיות ציני ומגיב לך עניינית אבל אני באמת שמח שהצלחת להוציא את הראש מהפוזה של אני אובייקט מיני גאה.

*צופיה*

New member
אני גם

מתה על סטייקים. גם ככה נטיורל. בלי כלום על יד. אבל רק כשהם עשויים במידה ובצורה הנכונה.

אייבורי

New member
את שוחטת פה פרות קדושות

כי דרגת העשיה קריטית עד כדי חירוף נפש. ומהי צורת העשיה הנכונה בעיניך ?

*צופיה*

New member
פרה פרה.

נוטף עסיסי ורייר. VERY RARE כי בנפשי הדבר. השילוש הקדוש.

אורמור

New member
ברוכה השווה ../images/Emo13.gif השבה

"שלום אני צופי" מזכיר קצת התוודעות לקבוצת א.א כזו אבל שטויות העיקר שאת צופי והעיקר שאת משתפת אותנו בהגיגים שלך, ובכלל אם הערת גם את הזאב מריבצו ואת באטרליי שלנו בחום הזה אז את בהחלט צופי שווה
אני אתך לא רואה בזה משהו שלילי כשמישהו רואה בך נתח ראוי להתכבד בו מותר לו לראות בך מחוללת עונג, מותר לנו להנות מהעובדה הזאת. מה עושים אתה זה עניין אחר, תלוי בהמון גורמים, אבל אני די מרחמת על אלה שלא מעוררות כלום אצל המין השני, מה, זה לא ברור שזה עצוב? אולי הביטוי "אוביקט" מיני מדיף קונוטציה מכשירית (אינסטרומנטלית) אבל זו כבר סמנטיקה, הרעיון ברור (וגם למכשירים יש זכות קיום משני צידי הג'נדר...
) אור

*צופיה*

New member
נתח

נשמע לי יותר אינסטרומנטלי מאובייקט. מחוללת, לעומת זאת, נשמע דבש.

אורמור

New member
מחוללת

עם צעיפים של אלף לילה ולילה נשמע מאד מרגש............ עם חולם ולא שורוק--כמובן אה שטיקאלע, נשמע יותר טוב?...(חתיכה)

למעלה