שלום אני צופה חדש בסידרה

עופר8

New member
שלום אני צופה חדש בסידרה

וכרגע ראיתי את שני הפרקים הראשונים . אחלה סידרה . אך אני לא מבין משהו. בסוף הפרק השני (הפיילוט חלק ב) רואים שאבא של קווין חי. ובפרק השלישי אין שום המשכיות והם פשוט גלשו לעולם של כסף . מישהו מוכן להסביר לי למה? מה, טעו בפרקים ?

Silly LoveSong

New member
הסבר:

אבא של קווין באמת חי, אבל לא בעולם המקורי של קווין (אלא בעולם מקביל). גם אני פעם התבלבלתי כמוך בקשר להמשכיות של הפרקים... כמעט בכל סוף פרק מראים לך את העולם החדש אליו הגולשים גלשו, אבל זה לא ממשיך בפרק הבא. בדרך כלל זה עולם דיי אבסורדי (למשל עולם בו אנשים לא לובשים בגדים, תראה את זה בסיום של אחד מהפרקים הבאים [זה לא כזה ספוילר עלילתי אז לא לקפוץ]) שבא כמשהו שונה מהעולם המסוכן ממנו הם גלשו. ככה המפיקים רצו לסיים את רוב הפרקים - שהגולשים יגלשו לעולם אחר, אבל בדרך כלל זה לא ממשיך בפרק הבא שנפתח בזה שהם נופלים מהמערבולת לעולם חדש.

עופר8

New member
תודה רבה לך. הסתכלתי עכשיו גם

באתר TV.COM ושם רשמו שרשת FOX לא שידרה את הפרקים בסדר הנכון... אגב, הערה היום זו פעם ראשונה שלי בפורום הסידרה וכבר גיליתי ספוילר שהפרופסור עזב. זה נורא הרס לי והתבאסתי חבל שרושמים כאן ספוילרים בכותרת נכון שהסידרה כבר שודרה אבל אחד כמוני מעולם לא צפה בה וכשהיא שודרה בעבר חיכיתי שיהיה לה שידור חוזר כדי שאוכל לצפות בה ממש מהתחלה. והנה בא AXN והתחיל לשדר אותה אז אני רוצה להיות כאן בפורום ולדבר עליה מדי פעם אבל לא נראה לי שאבוא כי מגלים כאן ספוילרים . אני לא מאשים חלילה.שוב, כי הסידרה שודרה אז אולי זה כבר לא נחשב ספוילר.. אני לא יודע כבר.. אבל תודה בכל אופן .

Silly LoveSong

New member
מצטערת שהתבאסת

אני משתדלת שלא לכתוב ספוילרים בכותרות, אבל זה בלתי נמנע לפעמים לציין ספוילרים בגוף ההודעה בטבעיות, במיוחד כשזו סדרה דיי עתיקה בארץ. הספוילר שכתבתי בהודעה הוא ממש שולי, לא נראה לי שאפילו אפשר לקרוא לו "ספוילר". בכל מקרה, אתה מוזמן להישאר בפורום, אבל תנסה לא להיכנס לכל הודעה בלי סימון ספוילר, במיוחד אם הכותרת מרמזת שיש בפנים ספוילרים. צפייה מהנה! זאת אחת הסדרות הכי טובות שאי פעם נוצרו, אני בטוחה שתהנה!

למעלה