שלום, אני פה חדשה

שלום, אני פה חדשה

אני מטופלת במרפאת חוץ בר"ג, ועברתי כבר איקוקלמין,פיוריגון ועכשיו אני בהפסקה חודש בגלל שהמרפאה בחגים ולא עובדת. השאלה היא כזאת, אני עדיין לא עברתי צילום רחם כי לא שלחו אותי, האים זה משמעותי וחשוב או שלא נורא?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מועד צילום הרחם נקבע לפי סגנון העבודה של הרופא. יש רופאים שעושים אותו ממש בבירורים הראשונים, ויש רופאים שמעיפים לחכות קצת מאחר וזהו בכל זאת הליך כירורגי שיש בו סיכון מסוים. הם מפנים לצילים רק אחרי כמה נסיונות כושלים. שיהיה בהצלחה מועדים לשמחה נועם

babywishing

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נועם כבר ענתה לך על השאלה אז מה שנותר לי הוא לאחל לך שהות קצרה ביותר, מעבר עגלגל לפורום הריון השכן.
^מבייבי ש
מהר לעבודה לפני שתאחר^

חן123

New member
האם את עושה במקביל מעקב זקיקים

אני מאוד מקווה שכן כי איקקלומין בלי מעקב, זה כמו סודה בלי גזים (דימוי מוזר, אני יודעת). בכל מקרה, אם יש ביוץ, ובדיקות זרע חוזרות תקינות (כל רופא והסדר שלו), אצלי בשלב הזה נישלחתי לצילום רחם. צילום רחם, מעבר לבדיקה, גם יכול לפתוח סתימות קלות בצנרת.

על צילום רחם

האים הבדיקה הזאת מסוכנת? שמעתי גם שאי אפשר לאחר מכן לקבל טיפול חודש. זה נכון?

חן123

New member
על צילום רחם

כשאת באה לעשות צילום רחם, מחתימים אותך על דף סיכונים שבא לך למות. כמובן שרובם נדירים. לגבי טיפול- לא יודעת על ivf והזרעות, אבל באיקקלומין, להפך. האגדה גורסת שבחודש של צילום רחם יש יותר סיכויים להריון. אני באופן אישי גם חיזקתי את האגדה הזאת ו-3 שבועות אחרי הצילום קיבלתי בטא. שיהיה בהצלחה חן

נועם@בת

New member
בכל בדיקה חודרנית יש סיכון מסויים

מדובר בבדיקה בה מחדירים צינורית דקה דרך צוואר הרחם אל הרחם, מזרימים דרכה יוד ועוקבים אחרי התפשטותו בעזרת צילום רנטגן. בדרך זאת אפשר לראות את המבנה הפנימי של חלל הרחם ואת החצוצרות. אפשר לזהות או לשלול קיומם של עיוותים ברחם, הידבקויות גדולות, פוליפים או חצוצרות סתומות. לא רק שאשר לקבל טיפול עוד באותו חודש, גם הסיכוי להצלחה גדול יותר, כי הצילום מהווה מעין ניקוי ושטיפה של הרחם. במקרה של הידבקויות קלות הוא יכול לפתוח ולנקות אותן. עוד על צילום רחם תוכלי לקרוא כאן. מועדים לשמחה נועם

למעלה