שלום,אני עוזבת.....................

שלום,אני עוזבת.....................

אני יוצאת להפסקה....... יוצאת להפסקה מהכתיבה ... יוצאת להפסקה מהפורום... יוצאת להפסקה מהכל............................... אולי זה מה שאני צריכה בעצם זה מה שאני צריכה..... אוהבת ........ חוקרת פרטית

*g99

New member
השתגעת??????

עד שאני חוזרת????? לא אתן לך! אין ג´ מחר מובן?????? לא מוותרת לך! נשמתי ,תחזרי! g99,אוהבת מלאאאאאאאא....

suspicious

New member
רגע, רגע, רגע....

תעצרי, תסתובבי בחזרה ותחזרי באותה המהירות שעזבת. לאן את עוזבת ? למה את עוזבת ? התרגלתי אלייך כאן. אני מתחיל להרגיש שיש לי ריח רע או משהו כזה.. דיברתי עם G99 ואחרי יום היא הודיעה על פרישה. דיברתי עם השוטרת והיא הפסיקה להגיב לי בפורום אני מדבר איתך ועכשיו את עוזבת אני בטוחו שאני קופץ מעל לפופיק של עצמי כאן ואלי אפילו מחמיא לעצמי בעצם המחשבה שכל הנטישות האלו נגרמות בגללי אבל על הזין שלי. אני חדש כאן ואני רוצה אותך כאן ואת השוטרת שלי כאן ואת g99 כאן. אחרת מה יש לי לעשות כאן ? עם כל הכבוד לשאר אנשי\נשות הפורום אני רוצה את אתכן. אז דיר בלאק שעוד מישהי תעיז לעזוב אותי. עכשיו אני מחכה לתגובות של שלושתכן. אז יאלללללללהההההההההה זוזו תתחילו לכתוב ושאף אחת לא תעיז לעזוב.

עיצרי!!!!!

הפסקה??? ה-פ-ס-ק-ה??? על מה ועל למה??? חוקרת, הנני קורא אותך לחזור לשולחן הדיונים. הפורום הזה די מת בלעדייך ואת מודיעה בפתאומיות שאת...נוטשת? עוזבת את קוראיי ההודעות שלך?? חוקרת, בואי תחשבי על זה שוב. שוטרת, G99, אני , דובדבנית, אשך-מט ועוד רבים וטובים!!! אל תעזבי, קריאתי היא אלייך באופן אישי. אני נהנה מהכתיבה שלך, מחוש היצירתיות שבך, אל תזניחי זאת, יש עוד אנשים שההודעות שלך הן אור לעינהם... בברכה פיקולו ובשמה גם של דובדבנית שנבצר ממנה להיות עימי. אוהבים אותך!!!!!!!!!!

שוטרת*

New member
חוקרת נשארת פה.... היא לא הולכת

לשום מקום, אין לה אישור מהמשטרה. פיקולו מה חדש אצלך? ואיפה דובדי? שוטרת

למעלה