שלום! אני סתם אחד שרק עכשיו

Yurismaster

New member
שלום! אני סתם אחד שרק עכשיו

התחיל לראות את הסידרה בעברית(אוווו) אבל זה נורא יפה(אל תהרגו אותי) ואיך שזה נשמע זה רק משתפר אבל רציתי לדעת, אם הסדרה נגמרה (Z) אז מה יש עכשיו? GT? עדין קיימת סדרת דרגון בול שממשיכה? אני מניח שכן .... ומה איתכם מומחים?

roychu

New member
לפי מה שידוע לי

dbz נגמרה בתחילת התשעים, אבל מה שבטוח, אין עכשיו db כלשהיא רצה

gogumagog

New member
רשמתי איזה מגילה אבל המערכת הדפוקה

של תפוז לא שלחה את זה... אקיצקץ,יש שלושה חלקים: Dragon ball Dragon ball Z Dragon ball GT כידוע, בארץ משדרים את החלק האמצעי שהוא נחשב לפופולארי והאהוב ביותר משלושת החלקים. חלק זה מתמקד בעיקר בקרבות שלא כמו בחלק הקודם לו(DB) שמתמקד בעיקר בהומור, לגבי החלק השלישי שגם הוא מתמקד בקרבות, הוא נעשה ללא היוצר המקורי (אקירה טוריאמה), והאולפנים שהחזיקו בזכויות עשו את DBGT ללא טוריאמה, ובגלל זה הרמה ירדה בצורה דרסטית, וגם הסיגנון השתנה. החלקים הם בסדר כרונולוגי ומתארים את חיי גוקו וחבריו, מזמן היותו תינוק. מקווה שעזרתי...

gogumagog

New member
זה מחולק לשלוש חלקים"

Dragon ball Dragon ball Z Dragon ball GT החלק האמצעי(DBZ) הוא זה שמשודר בארץ, הוא הפופולארי ביותר והאהוב ביותר מבין שלושת החלקים, והוא מתמקד בקרבות יותר מאשר DB שמתמקד יותר בהומור ופחות בקרבות, לעומת GT שנעשה בסגנון שונה מעט מפני שהוא לא נוצר ע"י היוצר המקורי אלא ע"י האולפנים שהיו אחראים לסידרה, ולכן זה יורד ברמה.

gogumagog

New member
אתם קולטים שאת זה כתבתי לפני

איזה חצי שעה ורק עכשיו זה עלה!!!!! בעעעעעעעעעעעעעע......... בסוף השני יצא אפילו יותר ארוך...

Brolly

New member
חכה רגע...

בסוף אקירה טוריאמה מוציא את ההמשך שלו לדרגון בול זי או לא?

TotoGuy

New member
לא..

כמו שאמרתי כבר במקום אחר, זה הרבה הרבה רעש על לא כלום. ואני לא מבין למה. לפני כחצי שנה כל אתרי חדשות האנימה (DBZ זה אנימה למי שלא יודע, שזה אנימציה יפאנית) הודיעו שטוריאמה עומד להוציא מחדש את המנגה של דראגוןבול (Z בעצם נכלל בזה). זה לא חידוש כל שהוא, רק הדפסה מחודשת, איכותית יותר. ולפני שבוע בערך הופיעה המודעה הזאת במגזין המנגה שמפורסמות בו המנגות של טוריאמה ושם היה כתוב "בקרוב, הלהיט חוזר" או משהו כזה ליד תמונה של גוקו. אז פתאום כולם שחכו את הידיעה מלפני חצי שנה והתחילו לצווח שהוא ממשיך את המנגה.. אז בקיצור, לא, זה לא המשך, רק הוצאה מחודשת של המנגה. שום דבר שצריך לעניין אותכם אלא אם אתם מתכוונים לקנות את זה.

MiCroZiP

New member
יש עוד מעט סרט חי

יעני שחקנים אמיתיים....אבל לא בזמן הקרוב....אולי בערך עוד שנה או שנה וחצי........ ואל תתחילו לומר לי זה יהיה סרט חרא כי האמריקאים עושים אותו....ממש אין לי כוח להכנס שוב לויכוח שהיה בפורום אנימנגה לפני כמה זמן...(טוטו,העולה בזיכרונך?..:)

Gohan

New member
..well

אני לא ראיתי את הויכוח הזה שם, ואני חושב שהסרט לא יהיה אדיר כמו הסידרה...לא חרא, בטוח שישקיעו בו, אבל הבחירה של השחקנים חשובה..וגם האפקטים!...

MiCroZiP

New member
אמרו משהו על זה שג´קי צ´אן..

ישחק את ו´גיטה....זו רק שמועה אז על תתנפלו עליי..... וזה לא מהסקר באתר הרשמי האמריקאי של הסדרה...

Brolly

New member
ג´קי צ´אן מספיק נמוך כדי לשחק אותו

מעניין איזה אפקטים יהיו...

TotoGuy

New member
דוקא לדעתי..

..משהו טוב צריך להיגמר מתישהו. אני ממש לא רואה איך אפשר להמשיך לשמור על עניין אם ממשיכים משהו כזה אפילו עוד יותר. וGT הוכיח את זה.. מבחינתי 291 פרקים זה בהחלט די והותר.. וזה לא כאילו שזה נגמר בגלל בעיות תקציב או סיבות אחרות בסגנון כמו הרבה דברים טובים אחרים שנגמרים מוקדם מידי, במקרה הזה אפילו היוצר עצמו אמר שדיי, מספיק, צריך להתקדם בחיים.

badgorilla

New member
אותו יוצר עובד על פרויקטים נוספים

חוץ מדרגון בול או שהוא פרש לחלוטין??(אני מיתקוון סרטים או סדרות דיי מבעס עם לא..... ועוד משהוא הסרט עם ברולי(או שיש שניים לא יודע) זה רק ביפנית או גם באנגלית????? ומתי זה קרה?? אין לי כוח פשוט לברר באיזה אתר ולהתחיל לחפש מי שיודע תתשובות שיגיב בקשה....... תודה

badgorilla

New member
שמישהוא יענה אולי!

.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

למעלה