שלום אני נורא חדש אני חדש אני לא יודע לקרוא אבל אני יודע לקרוא ולכתוב אז יופי
L leonpeeon New member 18/4/03 #1 שלום אני נורא חדש אני חדש אני לא יודע לקרוא אבל אני יודע לקרוא ולכתוב אז יופי
I i c y New member 18/4/03 #2 ../images/Emo12.gifברוך הבא!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif אני רוני. הנה קוויז לא שימושי, במיוחד בשבילך!
../images/Emo12.gifברוך הבא!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif אני רוני. הנה קוויז לא שימושי, במיוחד בשבילך!
L leonpeeon New member 18/4/03 #3 יוווו אני מה זה מתרגשת ! אני מבטיח/ה לחבר קוויזים לא שימושיים בעליל בזמן הקרוב...ד"ש לכל המעריצימות שאין לי.
יוווו אני מה זה מתרגשת ! אני מבטיח/ה לחבר קוויזים לא שימושיים בעליל בזמן הקרוב...ד"ש לכל המעריצימות שאין לי.
C coconut56 New member 18/4/03 #6 תוצאה של הקוויז הדפוק../images/Emo26.gif למצטרף החדש, אתה ממש מוזר!
P Pigwidgeon Weasley New member 19/4/03 #7 יופי ליאור.../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif../images/Emo159.gif|הילה| (זאת גל.. )
יופי ליאור.../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif../images/Emo159.gif|הילה| (זאת גל.. )