שלום, אני נוסע.

Yaniv-DC

New member
שלום, אני נוסע.

ל-ל-ו-נ-ד-ו-ן-! עוד 3 וחצי שעות אני נוסע לשדה, עוד 4 שעות אני ממריא, אח,כ עוצר לי בשיקאגו, ממריא שוב, עעעעעעד הית´רו. 22:30 שעון לונדון אני נוחת, מקווה שהפעם המזוודה לא תלך לאיבוד, לוקח את הטיוב ולמלון. וביום שישי... סופסוף! ועידת הפסגה בין בירת העולם לבירת אירופה, רועי ואני נפגשים!!! (וגם KM-AIR, אבל אותו אתם לא ממש מכירים...) קצת לא מרגיע לטוס באמריקן איירליינס, אבל נו, הם היחידים שלקחו מחיר שאפשר לעמוד בו.. תעשו חיים, תשמרו על שרימפי, ואל תשכחו לצפות באירוויזיון. הבנתי שבלונדון במועדון ה-G-A-Y יש אחרי האירוויזיון מסיבת אירוויזיון בכיכובה של לולו. בשמחות!

לירונר

New member
אולי קצת באיחור...

טיסה נעימה ~
~ צפייה נעימה באירוויזיון, ותצביעו לשרית, אנחנו זקוקים לזה... אז.. בואו ונדליק את לירו
(עוד יומיים וחצי לערך)
ליניב (ושימסור גם לרועי, אם זה אותו רועי שאני חושב עליו)

Yaniv-DC

New member
איימו עלי

שאם אני לא אצביע לשרית חדד יקרו לי דברים רעים. חוצמזה ש-KM אמר שיפעיל עלי לחץ פיזי לא מתון, אז נראה. זה אותו רועי שאתה חושב עליו. אני אמסור. אני יוצא מהבית

.m

New member
ולמרות שכבר איחלתי לך -

שתהיה לך טיסה נעימה, ושבוע של חופש חלומי. ד"ש ונשיקות לרועי.
mai

dizzy dan

New member
אז מאוד באיחור

תהנה המווווווון!!!! ואני יודע שיתלו אותי על זה- אבל אל תצביע לשרית! תצביע לטורקיה (כן, לטורקיה- יש להם שיר טוב). ושתגיע לשם תכריח את רועיקי להתחבר, כי ממש לא רואים אותו בזמן האחרון. ושוב- תהנה עם לולו (מי שזו לא תהייה), ועם רועי, ויאללה, ישראל הבאה בתור בלו"ז שלך!

Yaniv-DC

New member
Turkey? are you nuts?

There is no way my vote will go to turkey. Even the gays there are ugly. I´ve decided that since my zionism level is as low as it can be, my little contribute to Israel will be my vote for Sarit. I hope you guys will be smart enough not to vote to Turkey, UK or Germany. You may vote though to Croatia, Denmark and Malta. That would have been my vote if I was in Israel. As for Lulu - she was a huge pop star in the seventies, she won the eurovision sone contest in 1969 (boom bang bang) and shared this winning with 3 other countries (was the only time with more than 1 winner). She also know as the singer that sang with TAKE THAT the song RELIGHT MY FIRE. now I have to go, I tole Roi Ill call him in 15 minute
Be good. Don´t Kill. Respect your elders. Have sex. Yaniv.

.m

New member
יניבי ../images/Emo24.gif

מקווה שלונדון היא כל מה שציפית (ויותר), שתשיג כרטיס (זול) להופעה של קיילי, שתהנה בהופעה של לולו... בקיצור - שיהיה לך כייף. מתגעגעת
mai

../images/Emo2.gif זה הכל?! הנה קצת יותר...

לולו (או בשמה מלידה מארי מק´דונלד מק´לאחלין לוארי, נולדה ב03/11/1948 בגלאזגו, סקוטלנד) גם השתתפה בסרט המפוז"ם TO SIR WITH LOVE בריטניה 1967, במאי - ג´יימס קלאוול)
שם היא שיחקה נערה (גם היא הייתה צעירה פעם, כן) תלמידת בית-ספר תיכון, באנגליה, שביחד עם חבריה המופרעים לכיתה, מעריצים את המורה שלהם. (כן, כן). והיא גם שרה את שיר הנושא מן הסרט שנקרא, איך לא TO SIR, WITH LOVE . שיר חביב מאד. אפשר להוריד. את המורה שהיה בעצם מהנדס מובטל, גילם השחקן השחור הנפלא סידני פואטייה.
אה וגם לולו שלנו שרה את שיר הנושא של סרט ג´יימס בונד "האיש בעל אקדח הזהב" (סוכן-הוד-מלכותה 007) משנת 74´, בכיכובו של רוג´ר מור, כמובן. בתמונה המצורפת שלה, שצולמה דווקא לא מזמן, תוכלו לראות שהגברת נראית מצויין, מה שנקרא "שמורה היטב". יפה לה
הלוואי על כולנו.
אלו היו כמה שורות על לולו, יקירת הקהילה העולמית. (סתם התחשק לי לעשות תחקיר קטן וללמד את הילדים על לולו, כי השאלות "מי זו בכלל" הן ממש לא במקום) שבוע טוב לכולם! שבת שלום!

ועוד קצת על לולו

לולו הנ"ל עשתה cover מזעזע לשיר The man who sold the world של דיוויד בואי (שכמה שנים אחר כך ביצעו גם Nirvana במופע האנפלאגד שלהם. קורט מת ולולו חיה. אם יש צדק בעולם - יופיע כעת!). יקירת קהילה אחרת, ברברה סטרייסנד, עשתה גם היא cover לשיר של דיוויד בואי. הקורבן הפעם היה Life on Mars. למרבית הזעם, כשאחת מרשתות הטלוויזיה האמריקאיות דיווחה לא מזמן על העדויות למציאת חיים על המאדים, הכתבה לוותה בגירסה של ברברה. המגיש עוד הפליא לעשות וטען ש"כבר לפני החוקרים, ברברה סטרייסנד ידעה שיש חיים על המאדים". בקיצור, עוד הרבה עובדות לא חשובות שלא הייתם צריכים לדעת ובטח לא תיזכרו תוך דקה, אבל מה´אכפת לי? אני בעבודה. ואגב יקירות קהילה - בערוץ 3 יש אינספור שידורים חוזרים של "בט" עם בט מידלר. השד יודע למה הסדרה נכשלה. כל פרק - פנינה!

xanadu

New member
יניב תעזור לי!!!!

שבוע שלם אני שומע את השיר של בוסניה! תעשה משהו!

EuroSims

New member
איזה _____ ../images/Emo8.gif

למה שלא יצביע לשרית ? היא בלי שום ספק השיר הכי מעודד שיש שם תורכיה??? טוב אוקיי "נגיד" !! :) היא מוזרה רצח

יא! איזה כיף לך! לונדון!../images/Emo160.gif../images/Emo163.gif

וגם לולו! אני פספסתי אותה בסילבסטר. (היא הופיעה ב"אסטוריה" נדמה לי, ולא נשארו כרטיסים, או משהו כזה) אבל בסילבסטר הייתי בHEAVEN אז...מה אכפת לי
יניבי! גם אני רוצה... תעשה חיים! ותשמור על עצמך! וד"ש לרועי!

למעלה