שלום, אני נוסע

giloni

New member
שלום, אני נוסע

לונדון כן מחכה לי, בעצם קרופרדי - צפונית מערבית ללונדון. לפנות בוקר נצא ממדינת הגליל למדינת תל-אביב, בלילה לא בודקים כל-כך את אלה שנכנסים מהאזורים הכפריים הפרימיטיביים, ככה שנגיע לביקורת הגבולות של מדינת תל-אביב, ומשם - בלי נדר - לונדונה!!! שם לא אהיה לבד. אהיה עם ילדי הצעירים - התאומים בני ה 15 - ועם זוגתי שתחייה (לצערנו, בננו הבכור דואג לשמור על ארץ-ישראל השלמה ולכן לא יכול להצטרף אלינו), ויחד אתנו יהיו שם עוד 19,996 נשים, גברים טפיהם וזקניהם. וכל זה לכבוד פסטיבל הפולק-רוק השנתי שמארגנת להקת Fairport Convention מזה 26 שנים. הפעם חוגגת הלהקה 40 שנה להיווסדה וארבעים שנה של מוסיקה ללא רגע דל. על המדשאות ספוגות המים, לאחר השטפונות האחרונים, בין גללי הפרות הנגועות במחלת הפה והטלפיים ולצד אלפי בריטונים מפוחדים מטרור איסלאמי - נשב יחד שלושה ימים ולילות ונצפה יחדיו וגם נתחנך לאהבת המוסיקה הנכונה - בניי המוסיקאים שעשו הכנה טובה, אשתי שחושבת שלקאזינס יש קול של צפרדע, ואני שכבר הכנתי סט חולצות עם הכיתובים הנכונים. נתאכזב מעט שחברים שחשבו להצטרף אלי לא עשו זאת, אבל נייצגם בכבוד ככל האפשר. ואת מי נראה?? ביום הראשון נראה את Jools Holland מנחה הטלביזיה הפופולארי שמחזיק להקת בלוז שבה מזמרת לא אחרת מאשר Lulu הזכורה היטב מימי לונדון העליזה של סוף שנות השישים. קצת ניגוד בין קינגס רואד לשדות המוריקים של קרופרדי - אבל כמו שהיא נראית בגילה - לא תהיה לי בעייה להתאהב בה מחדש... הם יסגרו את הערב, ולפניהם יופיע הכשרון הצעיר העולה בבריטניה וזוכה פרס ה BBC ב 2005 - Seth Lakeman שאומרים שהוא הדבר הבא ברוק הבריטי - לא יודע... נראה... לפניו תופיע להקת הרוק Wishbone Ash שלא נשאר ממנה הרבה מימי הזוהר שלה, אבל קצת רוק גיטרות לא יזיק לנו ביום הזה. יהיו שם עוד - פחות מוכרים ולכן לא אכתוב עליהם עד שאראה ואשמע למחרת יהיו שם The Last Orders להקת פולק שזכתה ב 2006 בתואר להקת השנה בפולק להקת Show of Hands שמכמה קטעי וידאו שלה התרשמתי שמדובר במשהו שמאד מזכיר את ריצ'ארד ת'ומפסון ריצ'ארד עצמו יעלה לבמה אחר-כך יחד עם ההרכב המקורי שהקליט את Liege and Lief - להוציא כמובן את סנדי דני שאיננה איתנו. הם יבצעו את האלבום כולו, מתחילתו ועד סופו (עם אשלי האצ'ינגס, איאן מתיוס, דייב סוורבריק וכמובן ריצ'ארד תומפסון). את הערב יסגור ריצ'ארד תומפסון עם להקתו... נו מה צריך יותר?? ביום השלישי והאחרון יופיע המוסיקאי המולטי סגנוני Richard Digance, יופיע יאן מתיוס עם להקתו, תופיע עוד איזו להקה שאני לא מכיר בשם The Strawbs שאולי מישהו שמע עליה???? על כל פנים הם יופיעו בהרכב -שיודעי דבר אומרים - שהוא ההרכב של האלבומים Hero and Heroine & Ghosts. לא מכיר... נראה איך הם יהיו... את הערב האחרון תסיים פיירפורט העכשוית עם חברים והפתעות. מנסיון העבר, ההפתעות כללו אנשים כמו: ראלף מקטל, איאן אנדרסון, רוברט פלאנט, קלימקס בלוז בנד, ג'ון מארטין, רוי הארפר, מייקל צ'פמן, אל סטיוארט, פנטאנגל, סטילאיי ספאן - נראה מי יפתיע השנה לרגל שנת ה 40 ללהקה. יש לי הרגשה שרק בשביל ההפתעה יהיה שווה כל העסק... זהו, אחר-כך נטייל קצת ונשוב רק בעוד שבועיים. ועד אז, הפקדתי עליכם את ה Lady G שהיא, למי ששכח, הלידי הראשונה של הפורום הזה וגם של הפורום האח (אותו היא מנהלת בחן היאה לה). אנא, התנהגו יפה - אל תרגיזו אותה - שמרו על תרבות הדיון, ותנסו להסתדר בלי ההודעות המרתקות שאני כותב כאן כל יום. אני בטח שתצליחו... שמרו על עצמכם יקי

gryphon music

New member
תהנה יקי. הלוואי והייתי יכול להיות שם איתך.

כשתקלוט את האווירה במקום תבין שאין שום בעיה לגשת אל האמנים ולהחליף איתם מילה , אז עשה זאת. סנדי דני אמנם לא מופיעה כבר כמה שנים אבל רוחה באמת מרחפת מעל המקום והיא מוזכרת בכל פינה , תבין כשתגיע. וטיפ , למרות שהיה צריך להיות בשיחה של 4 עיניים. אתה יוצא עם משפחה שלא קשורה כמוך למה שקורה שם , ישנה בעיתיות שאין עם מי לחלוק בחוויות. מהכרות איתך , אתה תהיה לחוץ ומודאג כל הפסטיבל שהם לא נהנים, ותקרקר סביבם ותרגיש לא נוח ותנסה לרצות את כולם עם ריגשי אשם שיתחילו לצוץ ככל שיעבור הזמן.התוצאה שתשיג תהיה הפוכה. תתנתק , תן להם להנות ממה שאפשר ותתקדם לבמה , תכיר אנשים ותחגוג , לכולכם זה יהיה יותר טוב. אני כמובן מדבר מנסיון . חבל שויתרתם על האוהל. תשקלו זאת מחדש. דש לקאזינס, ריצ'ארד ולדמות הלבנה והמעורפלת שניצבת בפינה בשמלה לבנה והכובע הגדול ולוחשת את השירים כשמישהי אחרת על הבמה שרה אותם. וכשקאזינס ישיר את ringing מחה גם דמעה אחת בשבילי. תהנה תהנה תהנה.

melancholy man

New member
רגע רגע

"לדמות הלבנה והמעורפלת שניצבת בפינה בשמלה לבנה והכובע הגדול ולוחשת את השירים" זה אומר שגם ריק ווקמן מופיע?

LadyG

New member
לונדון כן מחכה לך

תהנה תהנה ועוד פעם תהנה. תזכור את כל הפרטים כי צריך אח"כ לספק את יצר הסקרנות שלנו. שים לב בעיקר לפרטים הממש לא חשובים
ואני מקווה, שתמצא את הפורום בעוד שבועיים פעיל מתמיד, חזק ובועט.

melancholy man

New member
כולנו מאחוריך...

כשפרצו לפורום הידיעות הראשונות על הקונוושיין של הקונוונשין, כולנו עמדנו מאחוריך, מדפקים על דלתות הנתב"ג, רק תפתחו את הדלתות הנפתחות מעצמן ואנחנו בקרופרדי, בסוף נשארת לבד, רב תותן במשימה נועזת בעורף הפולק הבריטי, ואנחנו, מה נשאר לנו, חוץ מלעזור ל LadyG להשיט את הספינה בהעדרך ולקנא הרבה, שיהיה לך המון ריצ'רד תומפסון, כמה Fairport שאתה יכול לעכל, הרבה לולו ואם אפשר קצת מקשי וקאזינס. תהנה המון יקי!!. הלוואי והייתי שם, גם...

AeroTom

New member
תהנה!

ומאחל לך כמה שיותר הפתעות גם. פלאנט אגב ההופעה הבאה שלו נראה לי היא רק ב-18 החודש בפסטיבל ה-Green Man ב-וולש, שזה לא רחוק גם. אז אולי הוא יפתיע באיזו הופעת אורח...
Have fun!

giloni

New member
כן גם ג'ון רנבורן מופיע שם

אבל שני פסטיבלים זה כבר יותר מדי בשבילי תודה לכולם ובמיוחד לאמנון על מילות החיזוק. אשתדל מאד... יקי

Barmelai

New member
בדיוק הבוקר באוטו

הודיעו ב 88FM שלרגל יציאתך לקרופרדי יצאה הופעה גנוזה עד כה של ריצ'ארד ולינדה תומפסון. השיר שהושמע ממנה היה A Heart Needs A Home. וכמו שאני מכיר אותך, החל ממחר תוכל להחליף את NEEDS ב FOUND
יק, קבל ממני צידה לדרך ושלא תעיז תחזור בלי לתפוס את תומפסון ולהוציא ממנו התחייבות על תאריך בתל אביב. הפעלת כוח סביר מצידך תתקבל כאן בסלחנות. The Strawbs?? sorry, doesn't RING a bell

למעלה