שלום, אני נוסעת

א י ל ה

New member
שלום, אני נוסעת

ואמנם לונדון לא מחכה לי, אבל ניו יורק כן. ומי אני שאגיד לה לא? אז בינתיים תהיו טובים, תשמרו על המולדת ותשמעו בקול זיוי. ואני אביא לכוווולם תפוחים גדולים כשאחזור, בעוד שבוע וחצי.

זיוי בת

New member
../images/Emo47.gif

בדיוק חזרתי עכשיו מהחנות לכתרים. בחרתי לי כתר מ-א-מ-ם שמדגיש לי את הבלונד בעיניים ואת הכחול בשיער ומתאים לי גם לבגדים האדומים החדשים. ואת, תסעי בשלום, תיהני, תקרעי את העיר ותשאירי את הניו יורקים פעורי פה ומשתאים, תאכלי אוכל גורמה וגם סתם טעים, תפגשי אנשים מעניינים ובקיצור - שיהיה בכיף. ואז תנפנפי במלכותיות ותעלי על המטוס בחזרה לארץ. אני אשמור לך יפה על הגינה הזאת. רמז: עשבים שוטים לא יהיו כאן. הו, הנה הטלפון מצלצל. זה השליח בדלת של האינטרקום עומד עם הקופסה ובה הכתר. כבר חוזרת.

א י ל ה

New member
הו, מקסים לך הכתר

או כמו שאימא שלי הייתה אומרת בפולנית, "כמה זה עלה לך, הדבר הזה? את לא חושבת שזה קצת משמין אותך?" כן, כן. אני י-עשה את כל זה. ועוד. אחחחחחחחחחחחחח... <ותראי... איך לומר... אם לא תכניסי עשבים שוטים, יש סיכוי שיהיה פה די מיותם... :>

זיוי בת

New member
או.קיי.

שיניתי קריטריון. עשבים שוטים כן. עקרבים לא. עכשיו זה עושה את כל העניין די פתוח, לא? [והכתר לא משמין אותי. זה אני שעושה את הכתר הזה למה שהוא]

Dan_Kap_

Active member
אז

עכשיו גם זיוי בקטע של שוטים
[ ד"ש מהשוטה על הגבעה ]

זיוי בת

New member
אה,

אז זה מה שזה. חנופה. אלוהים, ואני תמיד חשבתי שחנופה זה בדצמבר והדלקתי מלא נרות. עכשיו אתה מספר לי את האמת? מה אני אעשה עם כל הלביבות שליבבתי והסופגניות שספגנתי בשבת? [זיוי באמרות שפר של מילואימניקים: תאמין לי, כל היחידה הזאת מניאקים]

Pigulim

New member
אבקש לחדול מהאפליות המגדריות

ולספק לנו מלכה עירומה שתקביל למלך העירום. איפה יש מישהי עם כתר?

Pigulim

New member
שני שליש כתרים?

מה, הורידו לך שליש על התנהגות לא-אצילית?

זיוי בת

New member
מלך

עירום מתלבש לי מה זה טוב על הקונספט. אז מתי נלך לעשות לך שופינג כדי שיהיו לך בגדי מלך חדשים? [זיוי ומאחוריה מבצבץ ילד קטן שצועק מילים שבינתיים אף אחד לא מצליח להבין מהן]

Pigulim

New member
מתאים לי

להיות מלך, אבל לא מתאים לי לקנות ב-ml חוץ מזה, הכול פתוח (עוד לא מאוחר - יש חנויות און ליין כל הלילה [אול נייט לו-הונג, אול ניייט!])

Pigulim

New member
נו,

זובי-דיוק הבעיה. בתור מלכה את לא צריכה להתעסק בהלבשתי. תני לסריסות, או איך שאת לא קוראת לחברות היותר כוסיות שלך, לטפל בזה

זיוי בת

New member
P,

הסריסות שלי הולכות לפעמים לישון, אתה יודע. במקרים קיצוניים אני עושה את העבודה המלוכלכת בעצמי. סאמק, איפה הן השאירו את כף התמר כדי שאני אעשה לעצמי עכשיו קצת רוח?

Pigulim

New member
איפה

הן הולכות לישון? זה הכול לצורכי מחקר, כמובן. <מנהל הפקולטה לפיגולים באוניברסיטת איסטיכלל, קונסטנטינופול, האימפריה העות'מאנית>

זיוי בת

New member
כמנהל פקולטה אימפרטור

למלכה בפוטנציה, אולי אתה יכול להעביר לי את הסיליבוס עוד לפני תחילת הסמסטר? [זיוי בקומבינות טורקיות]

Pigulim

New member
להעביר לך את הסיליבוס, הא?

איי לוב איט וון יו טולק דירטי! בואי, מלכה ערומה שלי, לא אכפת לי אפילו מעידו, בואי!

זיוי בת

New member
אני

מתחילה להזיז משהו רק כשאומרים לי רוצי, שמוליק קורא לך. עידו לא לוחץ לי על הכפתורים הנכונים.

למעלה