שלום, אני נוסעת...

Duende

New member
שלום, אני נוסעת...

ובכן חברים, אחרי הרבה זמן של ביקור יומיומי בפורום ה-מ-ע-ו-ל-ה הזה (הרבה קריאה, קצת כתיבה), הגיע גם זמני לסוע לסביליה לבלות שם את ארבעת החודשים הבאים... קודם כל רציתי להגיד איזה חוויה נהדרת היה (וימשיך להיות) הפורום הזה, וכמובן שאני אכתוב לשתף בחוויותי מסביליה המדהימה כל הזמן! אז שימשיך להיות בכיף, ואם מישהו מכם מגיע לאזור - תכתבו הודעה! אוהבת!!
 

flamenca

New member
נסיעה טובה!!!

שיהיה לך ה-מ-ו-ן כיף, תבלי, תספגי, תרקדי, ודווחי כמובן!!! וצפי ביקור ביוני!
 

Zidan de Toledo

New member
בהצלחה


האביב בפתח וכל הציפורים מתחילים לנטוש לספרד..יפה מאד. בסוף עוד יהיה מפגש פורום שם, מה דעתכם? קבענו בסבייה? ליד גלידת RAYAS? בהצלחה ואל תשכחו לכתוב משם ולספר חויות!
 

אמרוקאי

New member
../images/Emo50.gif

ואם "המזימה" שלי תצליח גם אני אהיה שם (לשבועיים בסביבות סוף יולי-אמצע אוגוסט).
 
דוואנדה יקירתי../images/Emo24.gif

שיהיה לך המווווווווווווווון בהצלחה והמוווווווווון כיף. אני בטוחה שתהני כי אי אפשר אחרת עם האנדלוסים המקסימים האלה!!!!!!! ובאשר להצעה להיפגש ליד Rayas אני בעד, למרות שבגללם העלתי במשקל שם
בקיצור מקסימה, תחווי, תנשמי, תשמעי, תדברי וגם תרקדי פלמנקו בכל כוחך ןמאודך. אוהבת, ג'יפסי.
 

limchuk

New member
בהצלחה !

היי, תהני בנסיעה שלך ! ושיהיה המון בהצלחה.. באיזה בי"ס את הולכת ללמוד בסביליה? אני אשמח אם תוכלי לצרף את האתר :)
 
למעלה