שלום, אני נוסעת

שירן זה בשבילך

היום היינו צריכים לעשות חיבור במסגרת שיעורי חיבור והנושא היה שואה-בארץ או בפולין כלומר האם צריכים לנסוע עד פולין בשביל ללמוד על השואה או שאפשר להסתפק ביד ושם אז הזכרתי אותך בחיבור וכתבתי שחברה שלי יעני את אמרה לי שהיה לה נורא כייף והרחבתי ויעני את כבר חזרת מפולין וסיפרת לי חחחחחח בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לך טיול נעים ושתשמרי על עצמך בשבילנו ובעיקר בעיקר אני מקווה שלא יהיה לך קררררר ותחשבי עליינו שם אההה?! שיהיה לך טיול מעשיר יאללה ביי מותק רומיאו

irit500

New member
ומה איתי????

גםםםםםםםםם אניייייייי נוסעתתתתתתתת

ליהית32

New member
נסיעה טובה

מצטרפת לברכות, סעי בשלום וחזרי בשלום, בטח תבקרי בבתי כנסת בפולין, אנא התפללי עבור כל חברי הפורום. היי שלום, מצפים לבואך... ישמרך אלוקים.

לשירנוש נסיעה טובה!

סעי לשלום וחזרי בשלום.תזכרי ביודה ובקשר שלו לשואה,בטוחה שהטקס יהיה מצוין.נתגעגע מאד. כל הברכות שלוחות גם לשלומית רננה רויטל ואירית.נשיקות ממני.

willo1

New member
שלום, אני נוסעת

ולא, אין לי אשליות בקשר ללונדון ( או לפולין לחלופין) עוד 5 שעות אני כבר אהיה בנתב"ג
אלירן מאמי, שיהיה לך בהצלחה בשלושת הפורומים שאתה מנהל עכשיו
עבדוה, מה שבטוח לא תחסר לך בשבוע הקרוב
סתם סתם
צפו לחזרה ביום חמישי ב"ה
ובכלל, כולם- בייי לכם

טיול נעים

אי אפשר להגיד מהנה, כי אני לא חושב שתהיה ממש הנאה מה שכן תחזרי הרבה יותר בוגרת תודה לך אין הרבה עבודה, רק אפרת מציפה פה ושם את הפורום אבל לא נורא
2 הפורומים האחרים מתים להם
את פורום גלי אני כנראה אנטוש

אלחנן אני מציעה לך להיזהר

מציפה את הפורום? אין לך בושה?? תגיד תודה שלפחות בפורום הזה מישהו מתכתב איתך חה חה!! היתה הצפה כי שלחתי באמצעות הסלולרי וזה מכפיל את עצמו בלי להודיע מראש.... אהה וכן באמת תודה שהואלת להגיע לכאן...

hilali1

New member
בעניין יודה והמסע לפולין

אני יכולה להגיד שבמסע שלי, בעיקר בביקור באושוויץ בירקנאו אנחו התמקדנו בסיפור האישי של אמא של יהודה פוליקר. היה מאוד מאוד מעניין

למעלה