שלום.. אני נוסעת...

ALON AA1

New member
בדרך כלל נהיים ירוקים מקנאה

מזל שאת כתומה...
))

מה אתה רוצה אייב?

יאללה, יש לך מזל שאני עכשיו רכה ומפויסת, תשאל מה שבא לך מבטיחה לענות על הכל. הולך? רק אל תגיד תספרי הכל, כי אז אגיד - היה נפלא. רוצה תשובות? תשאל שאלות. והפיתה עם הכינים בדרך <תכין טיפ לשליח>

subdave

New member
רבאק, אייב! איפה אתה כשצריכים אותך?

הלו! היא רכה ומפוייסת ופתוחה. לשאלות. מה קורה איתך? ככה מנהלים פורום?

אייבורי

New member
הנננננננננני כאן

1. כמה זמן לקח פעם ראשונה 2. כמה פעמים למה וכמה 3. האם מוכרת אותו עכשיו תמורת נזיד עדשים. 4. צועקת או גונחת או נחת. 5. מי אמר לי ובאיזה נסיבות, קאם באק אין ..... 6. למה אני לא הייתי שותף 7. האם השתמשתם בסוף במטף כיבוי אש. 8. האם צעקתתתתתת כתומהההההההההההההה <אייב שמתחמם לאט>

סקעת תיזהר, אייב מאחוריך... ../images/Emo12.gif

1. תלוי ממתי סופרים. אם מהתחלה ממש - ארבע שעות. אם רק את השלב הסופי, חמש דקות 2. אחרי שמונה הפסקנו לספור 3. כן, אבל המוווווןן נזיד. עזוב, אתה לא תעמוד במחיר. 4. גם וגם וגם 5. זוד? 6. בגלל שהיית עסוק עם הכינים ההן, שבפיתה 7. לא, החלטנו להשאיר את האש בוערת 8. תנחש.

אייבורי

New member
ייייייייישששששששששש

חכמה שמוצצת מקשית מצ'וגע עליך. רק רק רק בריאות (עם המון סקס)

אני יש לי סבלנות.

אני אשב לי פה בצד ואסתכל. <ונילה מכינה את הפופקורן> (וממילא, אהבה אמיתית כמו שראיתי בבלוג שלה, שום דבר לא יכול עליה.
)

subdave

New member
הפוך גוטה, הפוך!

א. לגבי איך היה, אני מניח שכולם כבר קראו בבלוג!
ב. לא קנאים, חלילה. להיפך! אנחנו מזדיינים איתך. אה סליחה... מזדהים! הממ.. נפלט לי. ג. תגידי, כשהזדיינו לך כמו שפנים מול העיניים, למה לא אמרת שהעיניים שלך כואבות? היינו מפסיקים!

אחח, החשדנות, חוסר האמון...

הכאבת לנו. עד עמקי נשמתנו. לא אמרתי לך כבר בעבר, שאנחנו חברים שלך, פינו... כלומר, פומלית? <ונילה פגועה ודואבת>

אייבורי

New member
ראית מזה

חברים גידלנו ורוממנו התגדל והתעמד <אייב שלרגע שכח על מה הוא מדבר וחושב מהראש לשם שינוי>

מהראש?

נראה לי - מהיום רק פיתה. לא כינים ולא נעליים. והפיתה, עדיף שתהיה יבשה. תתבייש.

למעלה