שלום - אני נוסעת

OA ענת

New member
שלום - אני נוסעת

בעלי הפתיע אותנו (אותי ואת הילדים) בנסיעה לאילת. מיום ראשון עד רביעי. אני לחוצה מזה - לחוצה מהנסיעה, וגם לחוצה מנושא האוכל. יהיה לי קשה למסור תוכנית אוכל, כי לא אוכל לדעת מראש מה אוכל במהלך היום, וגם לא תהיה לי גישה למחשב. אני אכתוב כל יום מה אכלתי ואמסור למאמנת שלי בדיעבד, מה שאני לא אוהבת לעשות. לקחתי איתי בתיק את ספר ההימנעות, ספר הצעדים ואת חוברת השאלות לעשות צעד 4, אני לא יודעת האם יהיה לי זמן בשביל זה, אבל אני רוצה להתחיל לקרוא וגם שם להיות מחוברת לתוכנית. תחזיקו לי אצבעות שהכל יעבור בשלום, שאוכל לשמור על הימנעות בקלות, שלא אתרגז יותר מידי ושאדע לשמור על שפיות. ענת

תהני!

אולי את עוד מספיקה לקרא את התגובות. למה לא להתקשר למאמנת מאילת??? אני עשיתי את זה. ובכלל- את לא צריכה לעשות כלום רק להנות.

../images/Emo140.gif אייקון של אצבעות - מאמינה בך !

עשי חיים. חשבי רק על אור וטוב, תני לחום שבך להציף את הכל. את תצליחי. אני אחכה לך בשקט עד שתחזרי.

OA ענת

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

חזרנו - היה כיף ומאוד מעייף! לא נפלתי, ובשבילי זה היה נס וחלק גדול מההנאה והרגשת הסיפוק שיש לי מגיעה מזה. אז תודה שהחזקתם לי אצבעות - זה עזר
אני זזה לפרוק מזוודות, מחר אכנס לפה שוב, בנתיים - שמרו על עצמכם והימנעות טובה!!! ענת

למעלה